Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Jakou cenu musí zaplatit detektiv vyšetřující případ vraždy prominentního soudce, kterou spáchala jeho dcera? Třídílné psychologické drama, v němž divák sice zná vraha už od začátku, ale až do konce je v napětí, protože postupně odkrývá okolnosti a důvody vraždy, která ovlivní životy hned několika postav. Dvacetiletá Lily přibíhá v šoku uprostřed noci do bytu svého otce, policejního vyšetřovatele Richarda, aby mu celá od krve sdělila, že v sebeobraně zabila svého milence. Poté, co Richard zjistí, že zavražděným je prominentní soudce Kowalský, rozhodne se dceru krýt. Zamete stopy a tělo zakope. Když se Kowalského ostatky najdou, je vyšetřování přiděleno kriminalistickému týmu, který vede právě Richard. V průběhu vyšetřování Richard zjišťuje, že postupně získávané důkazy jsou v rozporu s verzí jeho dcery... (Česká televize)

(více)

Videa (2)

TV spot 1

Recenze (200)

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Za mě perfektní, skoro bezchybná krimi série. Vraha poznáme hned na začátku, ale ta pavučina spojující velké množství lidí a jejich případných motivů k vraždě soudce byla tak hustá, spletitá a aktuální, že vysekávám velkou poklonu autorům, protože tam nebyla žádná viditelná nelogičnost a nesmyslnost a byl jsem v napětí až do konce jak to dopadne, co praskne a co ne. Většinově už se tady objevují odsuzující komentáře, ale celkové hodnocení mluví za vše. Je to perfektní psychologická krimoška, já jsem přímo nadšen i z toho jak to ukončili. Bravo, bravo, bravo! ()

LadyPupu

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děti jsou v podstatě to jediné, co v dnešním šíleném a nebezpečném světě dává smysl, a právě ony (ač třeba už samy dospělé) dokáží donutit rodiče k nečekaným rozhodnutím a mnohdy i k nesmyslným činům. Tak, jako to zde předvádí Ondřej Vetchý... Otázkou je, zda je opravdu všechno tak, jak to na první pohled vypadá... ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Zdařilá krimi série, zkusila jsem nakouknout a ono mě to vcuclo, postaral se o to Ondra Vetchý, Martin Finger a Ondra Malý, pánové to dali skvěle.. Námět je zajímavý, dcera přichází za svým otcem, je v obrovském maléru a prosí o pomoc.. Postavy jsou chvíli do plusu, chvíli do mínusu, nikdo není jen kladný, nikdo jen záporný, logiku pomíjím, jak jsou v něčem silné emoce, odporoučí se mozek do kopru.. První dva díly se mi vyloženě líbily, ten třetí v mých očích poněkud klopýtal, nicméně hodnotím shovívavě.. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řekl bych, že je to až nedoceněný kousek. Určitě je to lepší, než srovnatelný Rapl, Pustina apod. Šedá, černá Ostrava plná boje o holou existenci sluší dramatickému příběhu bez vaty. Tohle má mezinárodní parametry a směle se to může rovnat opěvované severské škole. Klidně bych si dal říct s další sérií...77%. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Dal bych tři, ale nejde to. První díl navnadil, druhý ale už nějak moc všechno rozplizával a třetí mi vyzníval v mnohém nesmyslně překombinovaně. Skoro (!) nejlíp z toho tak odešla postava Jitky Schneiderové. Mělo to mít tak maximálně dva díly a celé linky s Vaculíkem, Malým a Plouharem úplně vypustit, nebo jim dát alespoň nějaký skutečný smysl. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Kowalského auto, které Richard (Ondřej Vetchý) řídí na cestě z místa činu je Audi A6, později však zapálí o něco starší Volkswagen Bora. (Shareck)
  • Když Richard (Ondřej Vetchý) hledá důkazy proti své dceři na chatě, tak než nahlédne do krbu, rozhodí peřinu na posteli. Na konci záběru si prohlíží fotku u okna a když pak odchází, je postel opět vzorně ustlaná (MaraF)
  • Natáčelo se na jaře 2016 v Ostravě. Konkrétně v Ostrava centrum - ulice Sokolovská, Most M.Sýkory. Dále v Ostravě Vítkovicích na nádraží, ulici Zalužanského - lakovna Vítkovice, ulici Jeremenkova - nádvoří zdravotní školy, ulici 1. máje - dělnická kolonie, ulici Lidická - kolonie. Byly použity i reálné názvy ulic Rudná, Železárenská. (ČSFD)

Související novinky

25. Český lev - výsledky

25. Český lev - výsledky

10.03.2018

Předáváním výročních 25. Českých lvů provázela slovenská moderátorka Adéla Vinczeová. O hudební složku večera se postarala nominovaná muzikantka Vladivojna La Chia. Večer také narážel na současnou… (více)

Reklama

Reklama