Reklama

Reklama

Všichni jsme stejní

(festivalový název)
  • Česko Šeď (festivalový název) (více)

Obsahy(1)

Když jsme malí, všechno je pro nás nové, chceme všechno zkusit, chceme si hrát. Když jsme dospělí, tak už si myslíme, že všechno známe, nic nás jen tak nepřekvapí a hrát si? No, možná, když je čas. A to se jen tak nestává. Máme přeci povinnosti... Film Všichni jsme stejní je vzkazem mámám a tátům, že svět nemusí být tak šedivý, jak se občas může zdát. (Festival krátkých filmů Praha)

(více)

Recenze (18)

Zagros 

všechny recenze uživatele

Parádní kraťas o jedné velké životní pravdě. Krátké hodnocení kraťasu. :-) Nicméně se neubráním a ještě k tomu něco dodám. Je vždy skvělé pozorovat malé děti, jak jsou ze všeho nadšené a jak je jejich svět živý a barevný. Jaký je to kontrast, když zahlédnete znuděného dospělého, který se sotva šedivě plouží. Proto prosím všechny dospělé, ať se inspirují v pohledu na svět u dětí, budou překvapení, jak svět může být občas zábavný a pestrý. Pokud to už nedokážete, alespoň nebraňte těm, kteří to ještě umí... především dětem. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

V čase písanie môjho komentára má film na youtube okolo 7,3 milióna zhliadnutí a na animovaný príbeh nezvyčajne vysoký počet označení nepáči sa mi to. Pravdu povediac nijako zvlásť to neoslovilo ani mňa, deti možno vnímajú svet stereotypne a aj veľká časť depelých tak prežíva, pre mňa je však každý deň novou príležitosťou prežiť niečo výnimočné, dozvedieť sa niečo viac. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Doba krátkometrážních filmů, které vládnou festivalům i internetu, právě nadešla a ty z nich, jež přinášejí poselství o útrobách každodenního života, bývají ty nejdrsnější, nejdojemnější, avšak nejreálnější. Cením si každého, který se po zhlédnutí záležitosti toho typu nad jeho námětem zamyslí a při nejlepším zjistí, že jej spot skutečně ovlivnil. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-4* malý milý animovaný film o tom, že je dobré občas uniknout ze šedivé průměrnosti a stereotypu, aby byl svět veselejší a barevnější. I když je toto poselství známé, tak si ho musíme jednou za čas připomínat. I za to vystoupil normální kraťas z průměru o kapánek výš. Zkouknul jsem ho tady. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Od ledna dělám devět a půl a více hodiny denně. Do té doby jsem byl na volné noze a byl zde pro své děti, a ony pro mne. Teď se vidíme deset minut ráno a hodinku večer. Nemáme čas si popovídat. A o tom tenhle krátký film je. Abychom se zamysleli nad tím, co pro nás je, a co není důležité. Skutečně je podstatné trávit veškerý čas v práci a vydělat víc peněz, nebo vydělat míň, uskromnit se, a být zde pro rodinu, ale i pro sebe, abychom se mohli naplnit pozitivními věcmi? Tenhle komentář píšu hlavně kvůli Honzíkovi, protože povídání s ním mi poslední dva měsíce hodně chybí. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama