Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Proslulý archeolog Robert Burns (STEVEN SEAGAL) najde ve starověkých ruinách východní Číny vzácné artefakty. Měly by být zrestaurovány, ale čínská mafie Tong má vlastní plány. Burns zjistí, že mafie využívá cenné památky jako schránky k pašování drog do zámoří. Od té chvíle si nemůže být jistý životem. Je falešně obviněn ze smrti svého asistenta a uvězněn. Po propuštění je zapojen do vládního plánu na likvidaci mafie a stává se návnadou v nastražené pasti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (183)

decouble odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, jestli někdy Steven dostane nějakou opravdovou filmovou cenu i ve svém životě. Tady jednu dostal a celej film o tom žvanil. Když ho zatkli a když mlátili (tedy se o to snažili), pořád křičel, že je profesor a že má cenu. A pak tu taky pořád žvanil ten boss mafie - ale totálně z cesty, pořád seděl, kouřil doutník a mlel: "Musíme dostat toho profesora. Dělá nám problémy. Musíme ho odstranit." Ach, a o soubojích netřeba se zmiňovat, Seagal máchá rukama a stojí na místě, jednou vyskočí a dvakrát kopne, aby to nebylo úplně debilní. ()

t0ny odpad!

všechny recenze uživatele

90% scén je postrádá logiku, nicneříkající kamera snímá vše nedůležité, a vrchol všeho představují výpovědi postav (vše v uvozovkách). Snímek tvoří tři scény. 1) Seagal vejde do náhodné budovy (ať už to je restaurace, holičství nebo stodola), a zmasakruje číňany, kteří ji okupují. 2) Seagal sedí a diskutuje s náhodnou postavou - tyto scény považuju za nejhorší. 3) Scéna u stolu, kde pár číňanů diskutuje o tom, jak musí zabít Seagala. Vynásobte pěti a výsledek vyšlete do světa. Další Seagalův "počin", který může fungovat jako parodie. ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Steven nahodí černý brejle a výraz typu "jestli na mě budeš takhle blbě čumět tak ti jí smahnu" a jde pomstít svou rodinu. Celý film je asi stejně tak nápaditý jako český překlad názvu filmu, takže asi nemá smysl psát víc. Pan režisér to sice zkoušel ještě vyšperkovat pár bullettimy a několika kamerovými fígly, ale ty působily spíš vtipně než vážně. Zkrátka Steven věří, že se mu podaří natočit ještě nějaký ten hit typu Přepadení v Pacifiku, ale faktem je, že jeho forma už je zdá se dávno pryč a vzhledem k aktuálním Stevenovým tělesným proporcím tomu nevěří snad už ani Stevenovi skalní fanoušci. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Co když to bylo jinak ?? Co když je skutečně nevinej !! Je to přece profesor !!" - "Jestli je nevinej, tak papež nosí kalhotky !!" ;) Náš milovaný aikidoman, totiž Steven Sádlo Seagal, si střihnul cosi jako prequel k profesoru Klumpovi, proto taky těch padesát kilo a tři brady navíc, pod taktovkou pomateného (s)hitmakera Michaela Oblowitze, který si zřejmě myslel, že překombinovaný děj by mohl leckoho přesvědčit, že tenhle Zabiják - Snaživý tuzemský distributor původně zamýšlel přijít s názvem Zabiják vkusu a mozkových buněk, z čehož nakonec slevil na pouhé jedno slovo, protože nechtěl tentokrát příliš spoilerovat !! ;) - by mohl být nakonec něčím jiným než naprostým filmovým hnojem a po dvou lobotomiích snad i Indianou Jonesem z těch nejhorších nočních můr, když totiž zbabělý Seagal nejprve sežral Ricka O`Connella, Jacka Huntera i knihovníka, aby se zbavil konkurence.. ()

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Dát tomuhle dílku jako hodnocení "odpad" je vlastně docela nespravedlivé - jednak tím urážíme ostatní filmy, které do této kategorie spadají, jednak film místy baví takovým tím kouzlem nechtěného. Natočit něco tak programově špatného je vlastně výjimečná záležitost, neboť kdyby se o totéž kdokoli pokusil záměrně, nejspíš se mu to nepodaří. Šílený střih, choreografie, herecké obsazení, dialogy. 10 % celkového dojmu je opravdu za nechtěný humor.Kdo jen dal tuhle partu dohromady... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Sofii v Bulharsku. (rafix)

Reklama

Reklama