Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nebezpečné vztahy na nás číhají na každém kroku, ať už jde o vztahy v záporném slova smyslu, tak i v tom kladném. Lidé mohou mít krásné vztahy, do kterých však mohou vstoupit nepřejícné osoby. Anebo když jde tzv. do tuhého, lidé se mohou hádat, ať už doma nebo v práci, a v tu chvíli se takový vztah stává nebezpečným... Nový pořad TV Barrandov tak tedy není pouze o vztazích mezi partnery, ale o vztazích všeobecně, o vztazích, do kterých se člověk denně dostává a musí je řešit. Samotná talk show v prostředí českých televizí v tomto kontextu prozatím nemá obdoby, protože v něm budou skutečné lidské příběhy, emoce a konfrontace, které navíc podpoří publikum v sále. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (220)

NinonL 

všechny recenze uživatele

Ale ano, dá se na to dívat. Některé příběhy jsou lepší, jiné horší, ale průměr klidně dám. Občas se v příbězích objeví i trocha magie a tajemna a na konci většinou nechybí velmi překvapivé rozuzlení. Ne, že bych na to koukala každý den, ale občas, hlavně když čekám na mé oblíbené publicistické pořady pana ředitele Soukupa, si Nebezpečné vztahy dám celkem s chutí. ()

l.enik.c odpad!

všechny recenze uživatele

Honzu Musila mám moc ráda a nechápu, jak se mohl propůjčit zase takové blbosti. Smutné, už musí být opravdu hodně zoufalý. I když musím říc, že pokud na tomto pořadu působí něco alespoň na tisíc mil vzdáleně autenticky je právě moderátor, jinak všechno jen špatné herecké výkony a naprosto směšná vyústění mezilidských "vztahů". Neříkám, že to v reálu není možné, ale v tomto pořadu člověk neví, jestli se má stydět za ty lidi tam nebo za sebe, že promrhal drahocené minuty svého života sledováním tohoto braku a nebo se na druhou stranu královky bavit takovou komedií. Ale jako pro důchodce asi dobrý, i když těch je mi líto, že většinou opravdu věří, že je to reálné. ()

Reklama

Vaklaf odpad!

všechny recenze uživatele

Wau! Jelikož televizi vidím jen párkrát za rok někde na návštěvě, tak potom občas nestačím zírat, co se v ní urodilo. Trošku přemýšlím, jestli tam opravdu přišli skutečný lidi, řešit tohleto do televize, anebo je to celý nahraný. Ale ono je to vlastně jedno. Jen mě to utvrdilo v přesvědčení, že nejlepší televize je žádná. ()

Piri odpad!

všechny recenze uživatele

Keď už toto začne vysielať nejaká televízia, tak to skutočne indikuje totálne zúfalstvo a prichádzajúci exitus. Barrandov ma jeden jediný hlavný nosný program - krimi seriál Columbo. Nechápem ako si niekto môže založiť tak primitívnu TV až so 4 kanálmi a pritom na nich vlastne nič nedávať a ešte dokonca vzájomne vysielať ten istý program na ostatných subkanáloch ako reprízy. Pôvodne to asi plánovali, že pôjde nonstop Columbo, párkrát to preruší reklama a na ďalších subkanáloch by išli predošlé časti, a tak by divák neprišiel ani o jedinú časť, lebo by na všetkých 4 kanáloch išli v rovnakom poradí, len s oneskorením pár hodín alebo dní, to by bolo super vysielanie, to tu ešte na tejto planéte nebolo! ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem měl za to, že český národ je jako celek chytřejší než bohabojní a překrmení občané USA, ovšem TV Barrandov se pokouší tento můj názor změnit. Myslel jsem si, že stupidity typu Show Jerryho Springera už nikoho k obrazovce nepřitáhnou, ale nejzoufalejší z českých televizních stanic se přesto rozhodla nasadit do dostihu koně, který vykazuje pohyb jen díky červům, kterými je požírán. Zřejmě jde o další vývojový stupeň Soudkyně Barbary. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama