Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bujarý Rob Schneider byl ve svém životě gigolem, byl i zvířetem, ale teď ho kouzlo promění v něco, čím nikdy předtím nebyl - stane se ženou! Jessica Spencerová je ta nejúžasnější a nejpopulárnější holka ve škole. Utrpí však pořádný šok, když se probudí v těle třicetiletého, nuzně žijícího muže (Schneider). Rychle zjistí, že život není zdaleka tak jednoduchý! Zvláště pak když jste dívkou, která si potřebuje každé ráno holit plnovous. Jessica zkrátka musí najít způsob, jak se proměnit zpět do své holčičí podoby, a také jak přesvědčit své přátele o tom, že ten chlap je vlastně ona. Od tvůrců filmu Deuce Bigalow: Male Gigolo a Zvíře přichází divoká komedie, kterou si může vychutnat každý - bez ohledu na to, jste-li muž či žena. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

WolfR 

všechny recenze uživatele

Čím se stal komik Rob Schneider tentokrát? Tentokrát je ženou v mužském těle! A je to opravdu vtipné! On celý film je v celku vtipný, zábavný a svižně ubíhající. Je ale také jasné, že povětšinou staví jen na Robu Schneiderovi. Ale to je dobře! Schneider je sice člověk i herec naprosto bez charismatu, ale dokáže sakra dobře pobavit a jeho vizáž je příjemně přiblblá! Prostě správný komik! A teď si jej ještě představte, jako přiblblou holku v mužském těle! Prostě jednoduchá, přímočará komedie sázející na ujetosti, ale kupodivu vynechávající fekální a nechutný humor! 3 hvězdy zcela zaslouženě, příjemné překvapení. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Parádní ulítlá komedie o nejoblíbenější holce na škole která se přes noc promění na ošklivého vagabunda a zloděje. Při tomhle filmu se nedalo dělat nic jinýho, než se smát od začátku až do konce. Rob Schneider naprosto dokonalý, jako v každé jeho komedii. Film je sice na jedno brdo jako každá jiná komedie, ale co se humoru a vtipně podaných výkonú týče, byla tohle jedna z nejlepších Schneiderovo rolí. ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Za svých starých, intelektuálních časů jsem Roba Schneidera považoval za hovado. A vlastně teda zrovna na tom se nic nezměnilo. Jenom mě začal ten jeho humor bavit. Je to jednoduchý, občas fekální (ale zdaleka ne tolik jako některý předchozí kousky), a dost často jsem se smál nahlas. Třeba když člověk vidí, jak s ženským tělem naložil jeho nový majitel. Nebo když hraje Sandler na bonga. Nebo "ukaž mi péro". Má to samozřejmě i slabší momenty, ale není jich moc. Bavil jsem se. A to je asi tak všechno, co od komedie čekám. Pořád je to mnohem lepší, než většina současný produkce, kde se z toho v půlce stane buď romantika, nebo nějaký drama, na který není nikdo zvědavej. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Aneb Alenka v říši chlapů. Jedna hvězdička za půvabnou Rachel McAdams, jinak celý film je snůška nudné režie, adolescentních vtipů a příšerného Schneidera, kterého mám jinak vcelku rád. Celej film je totálně vedle a zakomponování "čarovných" náušnic více než k pousmání. Moje dost kritické zhodnocení pramení z toho, že tyto filmy rád nemám a proto, že jsem film musel absolvovat. Jasných 10%. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Rob Schneider je pro mě herec, jehož nejlepší rolí je pidirolička poldy v Demolition man. Výčet jeho další tvorby zahrnuje názvy jako: Evropský gigolo, Dobrej striptér, Pidihajzlík nebo Zvíře, znějící víc jak lahodně. Tyhle fekální, trapný a dementní buranský komedie jsou to poslední, co by mě kdy mohlo zajímat. Samotnou mě překvapilo, jak často jsem se u Hot Chick smála, i když většinou u tohohle typu filmů spíš brečím zoufalstvím. Není to nic dokonalýho, i nějaký ty hnusárny si neodpustili, naštěstí jich není moc. Dobrej námět skýtá prostor pro fajn vtipy jako močení ve stoje, chlapská rozmluva mezi otcem a zahradníkem, Schneiderovo dámičkovský pitvoření nebo místa, kde balí jinocha Billyho. A k tomu výtečná minorole zhulence Adama Sandlera a všechny scény s tím jeho šíleným bubnováním. Kdybych si měla vybrat, jakou přiblblou buranskou hovadinku si pustit, beru tohle. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (10)

  • Rachel McAdams (Jessica/Clive) a Rob Schneider (Clive/Jessica) spolu trávili nejakú dobu, počas ktorej sa navzájom pozorovali a vymieňali si tipy ako najlepšie zahrať opačné pohlavie. (Greenpeacak)
  • Když jedna roztleskávačka týmu Foxes opustí obchod s nezaplaceným zbožím, chytne ji ochranka, která řekne: "Jdeme, Winono." Má to být narážka na herečku Winonu Ryder, která byla v listopadu 2002 chycena při kráděži v obchodu. (HappySmile)
  • Natáčení probíhalo od 18. března do května roku 2002, a to v Los Angeles. (Dlee)

Reklama

Reklama