Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bujarý Rob Schneider byl ve svém životě gigolem, byl i zvířetem, ale teď ho kouzlo promění v něco, čím nikdy předtím nebyl - stane se ženou! Jessica Spencerová je ta nejúžasnější a nejpopulárnější holka ve škole. Utrpí však pořádný šok, když se probudí v těle třicetiletého, nuzně žijícího muže (Schneider). Rychle zjistí, že život není zdaleka tak jednoduchý! Zvláště pak když jste dívkou, která si potřebuje každé ráno holit plnovous. Jessica zkrátka musí najít způsob, jak se proměnit zpět do své holčičí podoby, a také jak přesvědčit své přátele o tom, že ten chlap je vlastně ona. Od tvůrců filmu Deuce Bigalow: Male Gigolo a Zvíře přichází divoká komedie, kterou si může vychutnat každý - bez ohledu na to, jste-li muž či žena. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (298)

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Parádní ulítlá komedie o nejoblíbenější holce na škole která se přes noc promění na ošklivého vagabunda a zloděje. Při tomhle filmu se nedalo dělat nic jinýho, než se smát od začátku až do konce. Rob Schneider naprosto dokonalý, jako v každé jeho komedii. Film je sice na jedno brdo jako každá jiná komedie, ale co se humoru a vtipně podaných výkonú týče, byla tohle jedna z nejlepších Schneiderovo rolí. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Místy trapné, místy fakt humorné (Schneider s holkama v baru věčně v těch nejnevhodnějších okamžicích narážející na barmana, cameo Adama Sandlera, Schneider na toaletě), půlka prostě poplatná klasickým teenagerovským komediím pro mladé rozmazlené fiflenky (tady mi fakt lezly na nervy), druhá půlka je pak klasickým ujetým schneiderovým humorem, který to dost vyvažuje. Trochu nechápu, proč tolik lidí zrovna tohle považuje za nejlepší schneiderovku. Skvělá Anna Faris. A Melora Hardin je okouzlující. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Prvních deset minut to pro mě byly žně, protože Rachel nesla ze scény, a role sexy svině byla výtečná. Bohužel se do toho brzy namotá Rob Schneider a svým nehumorem zcela opanuje dění, skomírán nudou poctivě koukám a ožívám až v momentě kdy vidím jak se Rachel kroutí u striptýzový tyčinky, to jsme bral jako odměnu, za to že jsem držel jak pes až dokonce a zíral jak se Rob snaží parodovat ženskou, ukazuje svou prdel i ptáka (pohledu na něj mně tvůrci naštěstí ušetřily ) a celej se snaží bejt děsně pink, ha ha ha. ()

Rufete 

všechny recenze uživatele

Aby někdo z mužských herců dokázal hrát hodinu a půl v ženském oblečení a se vším tím okolo, tak jako to předvedl Rob Schneider, musel by si vzít nějakou hodně povzbuzující látku. Dokázal na první pohled nemožné a naprosto přesvědčivě a jistě se vžil do role ženy. Co slovo, to perla. Za toto ho uznávám jako skvělého baviče, komika a hlavně herce. Co se týče hereček, tak Anna Faris (stejně jako v dalších a dalších filmech) naprosto zapadla do role střelené blondýny, která se mužům tak líbí. Je příjemné sledovat, jak je v téměř každém filmu svá a dává do role svou vlastní osobitost. Rachel McAdams ukázala, že umí zahrát cokoliv. Byl to její první velký film a jsem rád, že ho zahrála tak skvěle, jinak by možná nedostala role do filmů, které tak miluji (Zápisník jedné lásky, Nesvatbovi, Zakletý v čase, Navždy spolu,...). Takže s tímto filmem je má maximální spokojenost na místě, občas člověk potřebuje přinést do života něco naprosto šíleného a bláznivého, pak vidí svět zase jinak. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Místy to celkem ušlo. Ba co víc. Několikrát jsem se i zasmál. Přiznávám se. Během sledování se mi spousta scének vybavovala. Tušil jsem, že jsem s tímto snímkem měl čest již dříve. Taková klasická Schneiderova one man show. Nutno dodat, že já osobně Schneidera můžu. Vyloženě blbých pasáží bylo jen pár. Nuda za mnou během sledování zavítala jen sporadicky. V podstatě drtivá většina humoru je založena na tom, že se Robík chová a jedná jako slečna v nejpubertálnějším stádiu, jaké si vůbec troufnete představit. Působí tedy jako ten nejpřihřátější bukva bukvatýr pod sluncem a záměrně je vystavován situacím, kde dochází ke střetu s těmi nejheterosexuálnějšími jedinci, což už samo o sobě zaručeně vtipné je. Nebudu to protahovat. Slabé 3 kousky ze sebe vypotit zkrátka musím. Čekal jsem větší průšvih. Mnohem větší... Viděno v rámci Filmové výzvy. Film jsem dostal od uživatele fimler. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (10)

  • V serveroamerických kinech film nastřádal 35,1 milionu amerických dolarů, celosvětově pak 54,6 mil. (NIRO)
  • Rob Schneider (Clive/Jessica) spolu so ženskou časťou hereckého obsadenia absolvovali výcvikový kurz pre roztlieskavačky. (Greenpeacak)
  • Pilar, matka Roba Schneidera (Clive/Jessica), si ve filmu střihla roličku porotkyně na soutěži roztleskávaček (HappySmile)

Reklama

Reklama