Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bujarý Rob Schneider byl ve svém životě gigolem, byl i zvířetem, ale teď ho kouzlo promění v něco, čím nikdy předtím nebyl - stane se ženou! Jessica Spencerová je ta nejúžasnější a nejpopulárnější holka ve škole. Utrpí však pořádný šok, když se probudí v těle třicetiletého, nuzně žijícího muže (Schneider). Rychle zjistí, že život není zdaleka tak jednoduchý! Zvláště pak když jste dívkou, která si potřebuje každé ráno holit plnovous. Jessica zkrátka musí najít způsob, jak se proměnit zpět do své holčičí podoby, a také jak přesvědčit své přátele o tom, že ten chlap je vlastně ona. Od tvůrců filmu Deuce Bigalow: Male Gigolo a Zvíře přichází divoká komedie, kterou si může vychutnat každý - bez ohledu na to, jste-li muž či žena. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (298)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Za svých starých, intelektuálních časů jsem Roba Schneidera považoval za hovado. A vlastně teda zrovna na tom se nic nezměnilo. Jenom mě začal ten jeho humor bavit. Je to jednoduchý, občas fekální (ale zdaleka ne tolik jako některý předchozí kousky), a dost často jsem se smál nahlas. Třeba když člověk vidí, jak s ženským tělem naložil jeho nový majitel. Nebo když hraje Sandler na bonga. Nebo "ukaž mi péro". Má to samozřejmě i slabší momenty, ale není jich moc. Bavil jsem se. A to je asi tak všechno, co od komedie čekám. Pořád je to mnohem lepší, než většina současný produkce, kde se z toho v půlce stane buď romantika, nebo nějaký drama, na který není nikdo zvědavej. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Snad v ještě žádné jiné roli mi Rob Schneider nevadil jako tady.No...Evropský gigolo byl děsivý film sám o sobě,ten by nezachránil ani de Niro.Schneider zde pro mě podal tak odpuzující výkon,že mě štval v každém záběru víc a víc.Jistě,ono není lehké zahrát ve čtyřiceti -náctiletou puberťačku,ale co je moc...!Ostatní rádoby mladí "umělci" mu v tom pouze stejně nablble sekundují,fórky nudné a samoúčelné a samotný příběh inteligentní jak sáček na rohlíky(a to sáček sakra urážím).A všichni jsou nakonec tak správní,hodní,dobrácký,ochotní a slušní,že mít při ruce kladívko,tak jsem snad šel zatlouct hřebíček,abych měl ze sebe také správný pocit :)! ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Prvních deset minut to pro mě byly žně, protože Rachel nesla ze scény, a role sexy svině byla výtečná. Bohužel se do toho brzy namotá Rob Schneider a svým nehumorem zcela opanuje dění, skomírán nudou poctivě koukám a ožívám až v momentě kdy vidím jak se Rachel kroutí u striptýzový tyčinky, to jsme bral jako odměnu, za to že jsem držel jak pes až dokonce a zíral jak se Rob snaží parodovat ženskou, ukazuje svou prdel i ptáka (pohledu na něj mně tvůrci naštěstí ušetřily ) a celej se snaží bejt děsně pink, ha ha ha. ()

Piri 

všechny recenze uživatele

Takýmto filmom veľké hodnotenie zväčša nedávam, ale za výkon, vtipné hlášky, dobré obsadenie a sexi kočky musím dať viac ako 3*. Škoda len, že nebol umožnený väčší priestor pre Rachel McAdams, keď v nej bol Clive (Rob Schneider), lebo to je to pravé orechové pre hercov - imitovať iného herca. Sexica Melora Hardin sa mi páčila najviac zo všetkých báb. Tento film spolu so Streleným piatkom sú dobrými komédiami na tému výmena tiel. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

No, další typická "komedie" tohoto ražení. A opravdu jen komedie v uvozovkách. Opravdu zasmál - jsem se 2x za celý film, jinak jsem to tak nějak odtrpěl až do konce. Dokonce těch úsměvných scén tam bylo poskromnu, jestli vůbec. Dalo se to určitě zpracovat mnohem lépe a mnohem rozumnějším humorem. Nejsvětlejšími momenty snímku byly ty, kde se objevil Adam Sandler jako zhulený rasta - to fakt stálo za to!!! Jinak celkem otrava. Nejvíc se mi asi ze Sneidera líbil Deuce Bigalow, i když i to bylo takové všelijaké. Raději už vícekrát ne! Howgh! ()

Galerie (26)

Zajímavosti (10)

  • Film se měl původně jmenovat "Miss Popularity". (HappySmile)
  • V serveroamerických kinech film nastřádal 35,1 milionu amerických dolarů, celosvětově pak 54,6 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno