Reklama

Reklama

Dej si pozor!

  • Austrálie Better Watch Out (více)
Trailer

Sedmnáctiletá Ashley právě dorazila do domu Lernerových, kde má za úkol hlídat dvanáctiletého Lukea. Jen co Lukeovi rodiče odjedou, Luke si pustí hororový film a pokouší se Ashley omámit prášky nasypanými do pití. Ashley na to ale rychle přijde a další Lukeovy milostné návrhy odmítne. Brzy do domu dorazí i Lukeův kamarád Garrett. Ashley je přesvědčena, že se Garrettovým příchodem vysvětlí i podivné zvuky zvenčí domu, jenže zvuky se ozývají i z patra. V patře Ashley najde rozbité okno a na cihle, kterou bylo rozbité, nápis vyhrožující lidem v domě smrtí. Garrett zpanikaří a snaží se z domu utéct, před domem ho však kdosi zastřelí. Šokovaná Ashley s Lukem utečou do patra domu, kde se skryjí ve skříni. Neznámý násilník v masce prohledává s puškou dům. Jenže Ashley si všimne, že se maska nápadně podobá jedné z masek, které měl Luke ve svém pokoji. Ashley pochopí, že vše byla hra, kterou si s ní Luke a Garrett hrají. Luke se přizná, že chtěl Ashley vystrašit a jako zachránce ji pak svést. Ashley se rozčílí, vyběhne na Garretta a oběma klukům pořádně vynadá s tím, že to bude mít vážné následky. Jenže Luke Ashley napadne a shodí ji ze schodů. Ashley omdlí a když se probudí, je přivázaná k židli a ústa má přelepená páskou... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (199)

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Pro mě jedno z největších překvapení poslední doby.. snímek od kterýho jsem toho fakt moc nečekal mi přichystal paradní podívanou.. filmy s dětma v hlavním rolích mam rád a Better Watch out patří k těm nejlepším, který jsem zatim viděl.. Levi Miller mě začal zajímat a doufam, že s nim v budoucnu uvidíme víc kvalitních filmů.. potěší krátká stopáž.. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Tvrdilo se, že se jedná o horrorovou verzi Sám Doma. Místo pastí na zloděje jsem dostal dementní děti, psychopata a cenzurované násilí. Takže jsem dostal mix komedie Sám Doma a násilného Funny Games. Jenže ani jedno z toho nejede na 100%. Vánoční atmosféra, spratek na hlídání zamilovanej do své hlídačky, do baráku se nasere zloděj a chvilku to i vypadá na nějakou tu zábavu, jenže se to přetočí do jiných vod a ve výsledku jde jen o hloupé představení hloupého násilí. A ten spratek mi pil krev po celou stopáž. Ne chováním, ale tím, že to byl prostě spratek. Chytrej, ale spratek. Nějak to asi nebudu dál rozmazávat a většina pochopila, že mi to nesedlo. Námět se snažil být originální, ale pokud už má člověk nějaký to home invasion a torture zvrácené hry na vraha a oběť za sebou, tak nedostane vlastně nic nového. Technicky je to komornější a dobrý, herecky fajn, ale přišlo mi, že tomu hodně chybí a hodně přebývá. Poslední scéna (v titulcích) tomu uškodila. 3* a.k.a 55% ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kinder thriller na sobotní podvečer, v kterém se explicita, napětí a od jisté chvíle i nepředvídatelnost schovaly do komína za Santa Clausem. Levi Miller sice snaživě tlačí na spratkovskou pilu, ale musí vypít ještě hodně moloka, aby to mělo ty potřebný járble.. A mimochodem, Virginii Madsen bych pro příště doporučil méně přiléhavé šaty. Takhle to vypadá, že Candymanovi snědla všechny sladkosti.. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Úplně jsem zapomněl, že jsem po svátcích zkusil v televizi popisem nic neříkající vánoční horůrek, o němž jsem viděl ve vícero recenzích doporučení, abych si předem nic nezjišťoval. To jsem ovšem udělat měl, oproti jiným mě tenhle thriller totiž absolutně neoslovil. Díky bohu, že jde o tak krátkou jednohubku, na níž je nejlepší úplně poslední scéna. Ta mi vykouzlila úsměv na tváři. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Spoilery. Každej druhej v komentáři píše, ať si o filmu vůbec nic nezjišťujete a ani se nedíváte na trailery...no klidně se na to nedívejte vůbec. Čekal jsem něco úplně jiného a po zásadním zvratu to šlo celý do hajzlu. Těšil jsem se na krvavou vybíjenou nějaké bandy gaunerů, to vyšinuté děcko bylo vyloženě k smíchu. Atmosféra neexistuje, psychologie postav je směšná a vůbec se prostě ten film nedá brát jakkoliv vážně. Mohl to být krvavý Sám doma a místo toho je to nudnější Dobrý synek, ale režisér se evidentně tak jak tak inspiroval filmy Maculaye Culkina. Dvě * dám jedině za schopný finální twist, který je bohužel stejně jako fajn scéna s plechovkou soft eRko mimo detailní záběr, za což by si režisér zasloužil taky plechovkou do xichtu. Nefunguje to jako horor, nefunguje to jako thriller a už vůbec to nefunguje jako komedie. Někdy odvážný zvrat filmu pomůže, tady to je úplně naopak, protože to děcko v hlavní roli je neskutečně trapné. Mě by se líbil koncept Sám doma s krvavou akcí a když už by režisér toužil po zvratu, mohli v tom mít prsty rodiče, kteří se chtěli zbavit svého šáhlého syna. Asi by tu měl film míň procent, ale bavil by mě víc. Nerad souhlasim s kreténama jako je Psychor a LivingVřed, ale tohle bylo mizerný.30%. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Vánoční koledy, pavouci a plechovky s barvou odkazují na film Sám doma (1990). (TheSpearCZ)
  • Na začiatku filmu môžeme vidieť Garretta (Ed Oxenbould) hrať populárnu hru vydavateľstva Endnight Games, "The Forest". (drake31)

Reklama

Reklama