Reklama

Reklama

Chůva na zabití

  • USA The Babysitter
Trailer

VOD (1)

Cole jednou zůstane déle vzhůru a zjistí, že jeho krásná chůva je členka satanského kultu – a ten udělá všechno pro to, aby ho umlčel. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Dodává to zhruba přesně to, co slibuje trailer, tedy sterilní, rádoby cool zábavu s pěknými lidmi před kamerou, odlehčeným scénářem a porcí gore úmrtí, nad nimiž dospívající chlapci možná pohoní. Skutečného hororu samozřejmě ani špetka, ale to od McG nikdo ani nečekal. Srovnání s nedávným Better Watch Out nedůstojné hororového fanouška. Slušné řemeslo tomu v mých očích zachraňuje aspoň ty dvě hvězdy. Zkrátka spotřební sezónní zboží. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Možno som čakal trochu viac oddanosti jednej slávnej hororovej ére ( 80. roky ), ale som spokojný. V niektorých momentoch som aj zabudol, ako hlúpo je napísaný scenár, pretože charaktery prestreté v tomto snímku toto negatívum potlačovalo do úzadia. A že sú to charaktery s veľkým Ch ( Bella Thorne, dievča zlaté, podala si tu životný herecký výkon a to len tým, že si zahrala vlastne samú seba )! Gore, hlášky, sympatické postavy ( a to aj bad guys ). Škoda len toho...no proste Netflix. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

McG ma uchvátil akciou v Charlieho anjeloch, kde bola natoľko bombastická, až som si prial, aby mu niekto ponúkol akčný veľkofilm za 200 miliónov a bez humoru a infantilných herečiek. Stalo sa. Terminator Salvation je dodnes najhorší diel ságy. Potom to už s týmto režisérom išlo dole kopcom (To bude boj!, 3 dni na zabitie) a tak asi mohol byť rád, že mu v roku 2017 Netflix ponúkol réžiu aspoň tohto nenáročného, ale miestami celkom zábavného, krváku. Je pravda, že Sám doma si koledoval o krvavý remake, ale zrovna takto som si ho nepredstavoval. Mohlo to byť lepšie. Ale aj horšie. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Oddychovka, ktorá mi naozaj sadla. Dej jednoduchý, s dierami o veľkosti double análu, ktorý na Vás chrlí humor a krv. Nie sú tu zbytočné postavy. Každý kto sa ukáže a vydá hlásku, tak vydá aj dobrú hlášku. Väčšinou jasne béčkoví/céčkoví herci dokázali zo svojich 15 minút slávy vyťažiť maximum. Postavy typu černý a teplý John, alebo Allison s prostrelenou kozou rozhodne pobavili. K tomu si prirátajte ústredné duo Bee, Cole + bokovku Melanie a dostanete partičku, ktorá nemôže nudiť. The Babysitter pôsobí ako keby ste pozerali divoké sny Kevina, keď bol v noci sám doma. Nedajte sa odradiť nízkym hodnotením. Vtipného zabíjania nie je nikdy dosť. ()

Remedy 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem je The Babysitter zábavná blbina, která občas vtipně reflektuje současnost (nejvíc tragický na tom, že zemřete, je ztráta sledujících na Instagramu!) a nelze jí upřít invenční zpracování. Na horor je to ale málo děsivé a na komedii nedostatečně vtipné, resp. je to taková prapodivná fraška s několika ucházejícími gore momenty. Samara Weaving je samozřejmě zlatíčko a herecky to tady jednoznačně táhne ona. Zbytek hereckého ansámblu jsou totiž neuvěřitelná prkna. Dynamická režie je fajn, ale možná až příliš okatě vyčnívá (vyjma herectví Samary Weaving) nad vším ostatním v tomhle filmu. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (9)

  • Ke konci filmu zazní úryvek písně „We Are The Champions“ od skupiny Queen. (noelcoward73)
  • Natáčanie prebiehali ešte v roku 2015, kedy sa počítalo aj s premiérou. Nakoniec však práva získala spoločnosť Netflix a film putoval do kín v piatok 13. októbra 2017. (m.a.t.o.)

Související novinky

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

15.10.2019

Kolem chystaného spin-offu akční série G. I. Joe Snake Eyes se dlouhou dobu nic nedělo, spousta lidí tak projekt považovala za mrtvý. Studio se ale v posledních měsících zdá být spokojené s dosavadní… (více)

Reklama

Reklama