Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Julius "Lavi" Lavický byl velký fotbalový talent. Večírky, alkohol, kouření, holky a eskápada za eskapádou mu ovšem ničí slibně rozjetou kariéru. Už dokonce nehraje za Spartu, ze které byl stylově odejit, ale "pouze" za Vyšehrad. Bude sekat latinu v tomto rodinném klubu, řízeném charismatickým majitelem, nebo nás čekají další až mýtické historky? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (344)

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Deadpoole, střes se. Máš tady konkurenci! Český antihrdina Bench zasahuje, aby svou demencí a stupiditou dobyl nejedno dívčí a nebo divákovo srdce. Problémem je to, že Obkokot nebo jak se jmenujou, dělají stejný fuck up jako udělali další americká studia u dalších seriálů. Vydáme pět dílů, pak dalších pět, pak třeba tři, a pak ten poslední. S měsíčními intervaly. Geniální. A debilní. Já sám o sobě mám velice barevný smysl pro humor. Ale hold nemám asi přímo ten smysl pro humor v tomto ohledu. Navíc se ve fotbale už pár let neorinetuju. Ale jsem rád, že Štáfek dělá i něco jinýho než Die Straße. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príjemným humorom podaná satira o českom futbale, ktorá však tento fenomén vykresľuje s jeho najväčšími problémami - Lavický ako obrovský talent, ktorý podáva lepšie výkony v baroch a v posteli ako na futbalovom ihrisku padne na dno a po vyhadzove zo Sparty Praha skončí v treťoligovom Slavoji Vyšehrad. Ani tam však svojimi výkonmi neoslňuje, skôr naopak. Ak by bola séria dlhšia mohla sa viac zamerať aj na zápasy, takto však tvorcovia vo viacerých epizódach vystihli najpálčivejšie problémy mnohých "hviezdnych" futbalistov a hlavný protagonista svoju úlohu tiež zvládol viac ako dobre. Škoda niekoľkých slabších epizód, ale celkovo je seriál príjemným prekvapením pre všetkých futbalových fanúšikov a hráčov, rovnako ako trénerov. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

První čtyři díly paráda, jenže to podcenili, byla velká pauza a další díly šly do sra*ek, doslova. Sice to ze začátku byl jenom soubor gagů, ale bylo odvážný, vtipný, velká parodie na českej fotbal (až v dalších dílech trošku nabylo stopáže a už se jel nějakej příběh), kterej je skandálama prošpikovanej a všechny camea potěšila. Kdo o tom něco ví, tak v tom ty reálie poznal a třeba Řepka byl vůbec to nejlepší na druhý půlce. S nucenou výměnou Prachaře to taky dvakrát nevyhráli a budou se muset hodně snažit, aby v další sérii (spíš filmu) ještě Lavi měl co nabídnout a jen trapně nedováděl na Facebooku. Ale pořád 70% ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Fenomén Lavi mě trochu fenominul. Nevim, smrdí to trochu Okresním přeborem, ale trochu dementnějším. Tohle ocení fotbalisti nebo ti, co mají fotbal rádi, ale já ne, protože nechápu tu jejich mentální mentalitu. Ani jsem se u toho moc nesmál a nebavilo mě to a dokonce mě to ani neLavilo. S trochou nadhledu po pěti pivech bych se možná i pár vtipům zasmál. Přítomnost fotbalových osobností mě úplně míjí... teda domníval jsem se, že to jsou nějací fotbaloví týpci, protože se v tom vůbec neorientuju a je mi to jedno. A ostatní herci jsou snad všichni ukradení z Ulice, ne? ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Laviii, řítí se jak lavina, Laviii, genius i dylina." Fotbal to jsou hlavně nagelovaný vlasy, přes který nepronikají žádný zbytečný informace do mozku, pořádná kalba, Camarro, soulože a vlastní značka spodního prádla. Vždycky to tak nebylo, ale doba se mění. Kvalita kopání do míče už není tak důležitá a ve všem ostatním je prochlastanej talent Lavi světová špička. Mě zkrátka tato fotbalová parodie baví a s ústředním idiotem nechci být spojován, focen a ani přichycen při souloži s Barcou nebo Realem. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • S ohledem na fakt, že Lavi (Jakub Štáfek) měl být přesunut do Bohemians 1905, měl seriál pracovní název „Klokan“. Tato idea se ale rozpadla, když vyhlédnutý představitel Krále a velký fanoušek „Bohemky“ Ivan Trojan musel roli odmítnout, jelikož byl na podzim 2016 již plně vytížen natáčením seriálu Svět pod hlavou (2017). O seriálu se ale doslechli činovníci v té době třetiligového Vyšehradu a ti vyšli filmařům maximálně vstříc, aby se seriál mohl odehrávat v jejich klubu. (Šéfik)
  • Ústřední znělku „Lavina“ nazpíval Vojtaano. (SONY_)

Související novinky

Začal se natáčet film Vyšehrad

Začal se natáčet film Vyšehrad

17.09.2020

Po úspěšném seriálu přechází postava Laviho do celovečerního filmu, za kterým stojí jeho původní tvůrci. Film Vyšehrad vzniká v produkci Gangbang production a bude se natáčet do poloviny října… (více)

Reklama

Reklama