Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Julius "Lavi" Lavický byl velký fotbalový talent. Večírky, alkohol, kouření, holky a eskápada za eskapádou mu ovšem ničí slibně rozjetou kariéru. Už dokonce nehraje za Spartu, ze které byl stylově odejit, ale "pouze" za Vyšehrad. Bude sekat latinu v tomto rodinném klubu, řízeném charismatickým majitelem, nebo nás čekají další až mýtické historky? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (344)

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

Trefně nekorektní eskapady Juliuse Lavického jsou pro fajnšmejkry pohybující se kolem fotbalu balzámek na pocuchané nervy ze shlédnutí špatného zápasu a důvodem se popadat za břicho. Vyšehrad si dělá prdel z naprosto všeho, co v českém fotbale zapáchá a drze si bere na paškál i konkrétní fotbalisty. První dva díly jsou ryzí zlato, poté už dochází jak stopáž i už u časově dost krátkého počinu, tak i trochu esenciální vtip. Chtělo by to více dávek od Romči, aby vydržel s dechem. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Za Vyšehrad jsem kdysi hrával (starší žáci, dorost) a už tenkrát řada spoluhráčů „lila první ligu“, takže Lavi by mezi nás dobře zapadnul. Tím se samozřejmě nechci nijak dotknout současných hráčů a klubu, jelikož tam už nikoho neznám, jen tím prostě potvrzuji, že celá řada „nadějných lvíčat co už od mala kopala do míče“ skutečně ještě v rané fázi kariéry pozná „co je to výčep“ a následně jde „vše do…“. Samotný formát projektu je myslím vhodně zvolený. Nízká stopáž usnadňuje autorům práci, kdy se mohou soustředit na jednoduché a trefné „frky“. Přeci jen si nemyslím, že by reálně měli ambice na nějaký propracovanější příběh a děj. Uvidíme, zda se po pár dalších dílech nestane seriál vyčpělým, aktuálně nicméně spustil vcelku slušnou vlnu ohlasu. ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Řítil se jak lavina... A to se dá říct nejen o Lavim, ale o celém seriálu. Vyšehrad začal a okamžitě se stal hitem, jeden vtip střídal druhý a spousty lidí se skvěle bavilo. První čtyři díly opravdu patří mezi to nejvtipnější, co jsem na obrazovce laptopu letos viděl, jenže pak se podařilo všechno zazdít. Zlom přišel pátou epizodou, kdy za oběť nevtipu padnul někdo, kdo si to nezasloužil a i mnoho těch, co se původně bavilo, se k tomu postavilo zády. Druhou chybou je amatérismus od serveru, který seriál vydával. Ve chvíli, kdy máte obrovský úspěch nevědět, kdy se bude vysílat další díl a hlavně o tom nic neříct, je něco nepředstavitelného. Druhá polovina, která se odvysílala s velkým odstupem, pak působí tak, že už ji vlastně nikdo dělat nechtěl, protože si vtipnou munici vystříleli a některé díly mají úroveň Laviho tréninkové morálky. I když musím uznat, že úplně poslední díl se povedl a dal vzpomenout na ten vtipný začátek. Škoda, tady se podařilo zazdít něco opravdu zábavného... ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Předně bych chtěla poznamenat, že fotbal mám celkem ráda, negativně zaujatá tedy rozhodně nejsem. Tvůrci nezapřou dobrou znalost prostředí, z něhož si oprávněně střílejí. Bohužel, to je asi tak jediné pozitivum, co mě napadá. Nesedí mi přílišná vulgarita, která čiší téměř z každého druhého záběru, o té verbální se radši ani nebudu zmiňovat. Opravdu vtipné situace bych spočítala na prstech jedné ruky. Sorry jako. (40%) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

“JSEM LAVI, NE ŽÁDNEJ NÝMAND!...“ /// Lavi, ten, co dal kurvám a chlastu přednost před fotbalem… Super nápad, kterej dokáže svým buranstvím potěšit všechny fotbalový fandy. Formát byl naplněn, potěší štěky pravejch sportovců (no tak dobře, fotbalistů…), kteří si udělaj prdel sami ze sebe. Problém je, postupně začnete vočekávat víc a víc fórů, ale voni nepřicházej. Přesto jsem se bavil a těch 10 partů bylo tak akorát. Je třeba to brát s nadhledem. Tak jako fotbal... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chystám se hrát fotbal (Za Barcu? Ty vole… tu prcám!). 2.) Nemůžu hrát za něco, co nedokážu vyslovit. /// PŘÍBĚH ** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • Jedná se o vůbec první autorský seriál internetové televize OBBOD. (Šéfik)
  • Ústřední znělku „Lavina“ nazpíval Vojtaano. (SONY_)
  • Herec Jakub Štáfek dokonce dostal možnost zahrát si za skutečný třetiligový Vyšehrad, proti FK Loko Vltavín ale branku nevstřelil. (griph)

Související novinky

Začal se natáčet film Vyšehrad

Začal se natáčet film Vyšehrad

17.09.2020

Po úspěšném seriálu přechází postava Laviho do celovečerního filmu, za kterým stojí jeho původní tvůrci. Film Vyšehrad vzniká v produkci Gangbang production a bude se natáčet do poloviny října… (více)

Reklama

Reklama