Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Poslední recenze (1 969)

plakát

Jen vraždy v budově (2021) (seriál) 

Only Murders in the Building je jedna z nejlépe hodnocených komedií v seriálovém vydání za posledních pár let, takže jsem byl zvědav na to, jak se u ní pobavím. V hlavní roli dvojice ostřílených komiků Steve Martin a Martin Short, které doplňuje Selena Gomez. Vzhledem k námětu to samozřejmě nejvíc zaboduje u těch, kteří si rádi poslechnou nějaký ten pravdivý a vražedný podcast, ale pobavit to může i ostatní. Je to nenáročná kriminálka, která je dobře odhlečená a ve které fungují hlavní postavy. A tuhle laťku si to zatím pořád drží. První série byla zajímavá a očividně hodně zabodovala a co se příběhu týče, tak mě bavila nejvíc. Do druhé nakouklo několik známých tváří jako Cara Delevingne nebo Tina Fey a přišla s docela dobrým nápadem, kdy se role hlavní trojice obrátily. Třetí se poté vrací k motivu vyšetřování, ale je vidět, že popularita roste, přeci jen tam hostují takové hvězdy jako Paul Rudd nebo Meryl Streep.

plakát

Sobík (2024) (seriál) 

Původně jsem neměl v plánu se na tenhle seriál ani dívat, ale se z něj stal takový hit, tak bylo docela těžké se mu vyhnout a vlastně jsem chtěl vědět, co je na něj tak poutavého. Předně je třeba říct, že na sledování je to docela náročné. Hlavní zásluhu na tom má fakt, že hlavní postava je těžce oblíbitelná a dělá jedno divné rozhodnutí za druhým. Víc asi nejde ani moc říkat, ale zná se mi, že jen málokdo by to nechal zajít tak daleko, jako právě on.  Tím však rozhodně nechci snižovat to, že když se někdo dostane do podobné situace, že to není stresující a psychiku člověka to nerozhodí. Je to těžce představitelné a o to horší je, že se to vážně děje.

plakát

Eugene Levy, zdráhavý cestovatel (2023) (seriál) 

U tohohle cestopisu asi hodně záleží na tom, jestli vám sedí postava Eugenea Levyho. Takže pokud vám sedí v Schitts Creek, tak nejspíš bude vyhovat i tady. Hlavním motivem je vytáhnout hlavního průvodce z jeho komfortní zóny a donutit ho k vzrušujícím zážitkům. Cestopisy vždy budou bavit, protože čerpají z krásných záběrů míst a to samo o sobě dokáže upoutat. Tady uvidíte luxusní resorty, kde je Eugene ubytován a zajímavá místa a atrakce, kam ho místní pošlou. První řada měla celosvětový záběr, druhá mi pak přišla o něco více ucelená, protože byla podána jako velká cesta Evropou. Na nenáročné sledovaní je to ideální a pokud budou další epizody, tak si je také pustím.

Poslední hodnocení (3 110)

Jen vraždy v budově (2021) (seriál)

01.06.2024

Sobík (2024) (seriál)

01.06.2024

Eugene Levy, zdráhavý cestovatel (2023) (seriál)

21.05.2024

Jimmy Carr: Natural Born Killer (2024) (pořad)

07.05.2024

Zcela smyšlená dobrodružství Dicka Turpina (2024) (seriál)

28.04.2024

Gentlemani (2024) (seriál)

22.04.2024

Marvels (2023)

05.04.2024

Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023)

31.03.2024

Thor: Láska jako hrom (2022)

31.03.2024

Reklama

Poslední deníček (19)

The Whale

Southampton, 7.2.2023 Film jako The Whale byl pravděpodobně proplul pod radarem, kdyby nebylo hereckých výkonů. Není divu, že se jméno Brendana Frasera zmiňuje v souvislosti s Oscarem, protože to, co tady předvadí stojí za vidění. Film sice emociálně dost tlačí na pilu a tak je v podstatě nevyhnutelné, že ke konci se očekávají slzy. V průběhu taky nejspíš dojde na okamžiky, kdy vám nebude úplně skvěle a tak jak fyzicky, tak i psychicky, ale rozhodně stojí za vidění