Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si Emily (Amy Schumer) vyrazila se svou velmi opatrnou maminkou (Goldie Hawn) na dovolenou do Ekvádoru, určitě nečekala, že se stanou oběťmi únosu. A tak jim teď nezbývá, než se z této nemilé šlamastiky nějak dostat. Pokud možno živé, vcelku a bez vážnějších zranění. V útěku jim brání nejen jejich únosci, ale také pořádná džungle. (Cinemart)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (94)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Ztřeštěná, bláznivá komedie, kterou přežijete jen pokud vám nevadí humor Amy Schumer. Občas je to zábavný, občas přes čáru a občas se stydíte a říkáte si "pane bože". Já sice nejsem její fanda, ale přežít se to dá, na rozdíl od CGI záběrů. Proč proboha? Pokud nemám peníze, tak se na tyhle záběry vykašlu, nebudu pak všem k smíchu. Fanoušek Goldie Hawn taky nejsem, takže se bez mučení přiznám, že nejsem nejspíš cílovka, ale na úterní večer s přítelkyní dobrý. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ples příšer. Amy Schumer s ceckem na průvanu si jede to své za hranicí důstojnosti a respektovat ji za to, že si ze sebe umí udělat legraci, by mělo smysl jen tehdy, kdyby se to tak často netopilo v jímce plné kluzké trapnosti a sebevědomého buranství. A stáří naivně balamutící Goldie Hawn, co se po patnácti letech a dvojnásobném počtu plastik vrátila do hry? Kdyby Kurt tehdy na palubě věděl, co ho čeká za bosorku, nechá ji plavat. Jenom sednout na koště a odletět.. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Goldie Hawn opět ve filmu, to jsem musela vidět. Trvalo to chvilku déle, ale nakonec jsem se k filmu dostala. Jen škoda, že to bylo s Amy Schumer, jejíž humor je mi hodně, hodně, hodně vzdálený a cizí. Její trapné scénky, sprostá mluva mi prostě nidky nepřišly vtipné, není to prostě můj šálek kávy. Zasmála jsem se asi jen dvakrát a to je u komedie prostě málo. Nejvíce mě bavily scény s Joan Cusack a Wnadou Sykes, škoda, že nedostaly více prostoru. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Amy Schumer mi není vyloženě nesympatická,ale zároveň ani ne úplně sympatická a její humor mi není úplně vlastní.Od toho se odvíjí i názor na Dámskou jízdu.V jádru to není nic víc než standardní prefabrikát,kde se postavy nechovají ani trochu logicky a slušné fóry by se daly spočítat na prstech jedné ruky.Goldie Hawn navíc vypadá jak vypadá a měl jsem problém jí vůbec poznat...40% ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Spousta amerického humoru, který je ještě navíc parodován americkým stylem humoru, spousta humoru z amerických skečů za mikrofonem, parodie amerických filmových schémat a témat na straně jedné, na druhé straně humor trapnosti (ale to stejně tak může být americký humor, nebo parodie amerického humoru, těžko říct, tady to fakt dost splývá) a spousta nelogičností, a teď mi nejde o ty nelogičnosti, které vypadají, že jsou parodovány, ale spíš o ty, které působí jako scénáristické berličky. Výsledek filmu je těžko uchopitelný, Amy svojí postavu hrotí do obyčejně normálního extrému ve stylu, co dělají dívky mého věku, když se nikdo nedívá (ačkoliv částečně velmi dobře vystihuje plácání životem jen tak, kdy hledáte něco a nevíte co) a valnou většinu si připadáte jako looser. Velmi těžko hodnotitelný film, kde je občas problém poznat i to, co je a co není zesměšnění klišé. A v tom je možná ten problém, nějak to nedrží celé pohromadě. Každá scéna vás střídavě přesvědčuje o své humorné genialitě, aby vám ta další nafackovala fakt něčím trapným, otřesně otřepaným, nebo jen zdlouhavě zbytečným. Velmi nesourodé. 50% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Film sa točil na Havaji. (dwdb)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno