Reklama

Reklama

The Perfect Kiss

  • Česko Dokonalý polibek (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Každý člověk hledá štěstí, ale když už vám táhne na třicet a pořád žijete u rodičů, kteří s vámi jednají jako s dítětem, ztratili jste práci a láska je v nedohlednu, pak hledáte ještě intenzivněji. Tanya Cova (Lucie Vondráčková) bydlí se svými rodiči v severoamerickém městě u velkých jezer, v trochu všední každodennosti americké společnosti. Nudí se i její rodiče, zapomenutí agenti pro nejmenovanou východní říši, kteří nemají nic jiného na práci, než aby slídili za svou vlastní dcerou. Když rodiče povolají starou známou Šárku a jejího syna Igora, aby Tanyu zasnoubili, je to poslední kapka v poháru Taniny touhy po svobodě. Tanya nachází útočiště u své nejlepší kamarádky Britney Greenberg. Znuděná Britney, která má dvě děti s bývalým Tanyiným přítelem Tomem, obtloustlým a přesto dokonalým manželem a tatínkem, vydělávajícím krásné peníze jako “ajťák”, vidí Tanyin příchod jako možnost nového vzrušení v příliš poklidném rodinném životě.
Na předměstí se pak odehrává drama, způsobené polibkem v parku. Tanya se ocitne v nelegálně pronajímaném bytě s velice nepravděpodobnými spolubydlícími, mezi kterými je i Igor. Rodiče dostanou z centrály avízo, že jejich zapomenutá špionská buňka je rozpuštěna a převelena do Paříže. Mají starost, jak dát Tanye vědět, že se jejich působiště se mění. Do mise je vyslána Šárka, která zprávu úspěšně předá. Miliardář, Brian Demarrias, se rozchází se svojí partnerkou. Vizitka makléřky,Tanyi Cové, stále voní v jeho kapse. Setkají se jeho nemotorné námluvy s vysněnou odpovědí ztřeštěné naivní a nespoutané půvabné Tanyi? A který polibek je opravdu pravý? The Perfect Kiss je svěží komedie plná nečekaných zvratů a zápletek. (Luna Studios)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (164)

Iono 

všechny recenze uživatele

Určitě existují i horší filmy. Třeba takový legendární The Room (2003) je pravděpodobně ještě horší, ale dá se na něj alespoň koukat, protože je tak špatný, že vás to baví a v každé scéně si člověk něco najde. Při vší úctě ke Kamilovi Filovi a dalším recenzentům, kteří si našli ironický nadhled a dokážou se mu smát, mě tenhle film trpící zejména debilním scénářem vůbec nebavil a zhruba ve čtyřicáté minutě jsem to vzdal. Můj pocit mnohem víc vystihuje recenze Barbory Koukalové z 31.10.2018 z expres.cz (pod názvem Do kin se valí kanadská hrůza). Tedy až na zařazení k filmům Eda Wooda, pár jsem jich viděl a oproti The Perfect Kiss jsou to bez nadsázky veledíla. Byl jsem sice připraven na ultrakravinu, ale The Perfect Kiss mě i tak dokázal překvapit (sice negativně, ale dokázal) a za to mu udílím tu jednu hvězdičku. Mimochodem jsem to viděl v angličtině. Podle toho, jak vypadal český trailer, tak za český dabing bych tu jednu hvězdu asi zase sebral. Což je taky svým způsobem kuriozita, že někdo nadabuje sám sebe v mateřském jazyce mnohem hůř než v angličtině. ()

mardun odpad!

všechny recenze uživatele

Proc Martina Adamcova " Radoby umelkyne" je na IMDB uvedena jako Martina Adamcova a u nas na CSFD jako Tina Adams? To jako aby bylo videt, ze ona je ta velka Americanka (zijici v Kanade) a udelala tam veliknaskou diru do sveta. Ona prece hrala i se Sharone Stone :))) jak o sobe tvrdila v jedne komercni TV v CR. Filmy, ktere nataci a produkuje jsou braky a Rubish. L.Vondrackova vsadila v Kanade na velmi spatnou kartu. Ta ji spise stahne ke dnu. jeden Perfektni koment z IMDB: Felt ashamed while watching. Really bad movie. Watching traffic in Sahara is more exciting then this. ()

Reklama

kajas odpad!

všechny recenze uživatele

Osmělila jsem se a nenechala jsem si ujít českou televizní premiéru filmu, který natočila (a napsala, produkovala, zařizovala catering atd.) česká rodačka Martina Adamcová alias Tina Adams. Filmu, ve kterém hlavní roli ztvárnila Lucie Vondráčková, ve vedlejších rolích se objevili oba její synové a který z velké části sponzoroval její tehdejší manžel Tomáš Plekanec. Filmu, který je mi stydno nazývat filmem - při jeho vzniku ale bylo evidentně použito nějaké záznamové zařízení a natáčení se zúčastnili skuteční herci. Filmu, na jehož přežití naší dvojici diváků nestačila jedna láhev vína (ale vypnout jsme to nechtěli, byla to docela výzva). Filmu, ve kterém hlavní hrdince vyzná lásku člověk, který ji viděl jednou na ulici a jednou z okénka auta, a to se slovy: "Vždycky, když jsem s tebou, je mi tak krásně!" Začínám chápat ten Plekancových rozvod... a díky mému hodnocení se snížil výsledek o procento, jupí! ()

dogma97 

všechny recenze uživatele

Buďme spravedliví: amerických (a jiných) hovadin na této úrovni projdou ročně v televizích stovky. Lucka je herecky v pořádku, na průměrnou komedii stačí. Hlavní problém je ve scénáři. To si takhle idiot jednoho dne řekne, že legrační storku umí napsat každý idiot, a tak sedne a napíše příběh na jednu stránku A5. Pak zblbne pár kamarádů a známých a sežene prachy na film a sám si ho zrežíruje. No a nakonec se diví, proč se tomu nikdo nesměje. ()

Honzulik odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nevím, ale ta Lucka už nám fakt dělá trochu ostudu... Měla by jít do sebe (má na to věk) a pochopit, že z ní nikdy dobrá herečka nebude! K filmu není co komentovat, nuda od začátku do konce a ani ta manipulace s hodnocením filmu nepomůže...Mimochodem ta režisérka je opravdu "četařka Babinčáková"... a v tom Tankovém praporu byla v "base" dobrá... Tady ovšem varuji před návštěvou kina na její film a dávám jasný odpad! ()

Galerie (106)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu hrají dětské role synové Lucie Vondráčkové – Adam a Matyáš Plekanec. Tomáš Plekanec nechal syna Matyáše před natáčením čerstvě ostříhat, aby syn dobře vypadal. Nezvyklému sestřihu vlasů se říká Morava. (Eliska1094)
  • Vznik filmu podpořil částkou 200 000 kanadských dolarů (cca tři miliony korun) i manžel Lucie Vondráčkové hokejista Tomáš Plekanec, který tou dobou hrál v NHL za celek Montreal Canadiens. (mkali)

Reklama

Reklama