Reklama

Reklama

Nenasytná Tiffany

  • angličtina The Greedy Tiffany
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pepa (Leoš Noha) tráví většinu času vysedáváním po hospodách. Aby si vydělal na skromné živobytí, vykrádá chaty a ukradené předměty prodává v zastavárně. Při jednom ze svých lupičských výpadů je málem chycen při činu a během následného útěku náhodou objeví starou videokameru. Ta skrývá záznam, který odhaluje cestu k netušenému pokladu. Pepa je ohromen a okamžitě po něm zatouží. Brzy však pochopí, že aby ho získal celý, nebude muset podstoupit jen dlouhé hodiny kopání. Cena bude mnohonásobně vyšší... (A-Company CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (196)

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Film mě lákal už dlouho. Čekal jsem neotřelou podívanou nejen na české poměry. A pravdou je, že se mi něčeho takového u Andyho celovečerního debutu dostalo měrou vrchovatou. Maximálně jsem fandil skvělému Nohovi, libový byl i Čtvrtníček. Příběh mě dlouho hodně bavil a vcelku i napínal. Užíval jsem si i velmi zvláštní, ale něčím přitažlivou atmosféru. Bohužel s přibývajícím časem to nadšení trochu ustupovalo a od chvíle, kdy se musel Pepa sám „obětovat“, mě to přestalo bavit takřka úplně. A jak jsem se během filmu (snad s výjimkou vlastně dobrého skutku v podobě elegantně vyčištěných ulic) zasmál jen sem tam (s tím humorem to bohužel není zase tak horké, jak by člověk asi čekal), tak u závěru mě ten smích přešel úplně, kvůli tomu, jak hloupý byl. Co se týče technické stránky (kamery a hlavně zvuku), není (mírně řečeno) zrovna z těch nejpovedenějších, na druhou stranu „nízkorozpočtovost“ k filmu sedí (a takové triky se dají považovat za kapitolu samu pro sebe). Celkové hodnocení mi vychází na slušné 4*. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

63%? Ale no tak ľudia... Na filme sa dajú pochváliť 2 veci: a) ako režisér Fehu vykreslil život a komunitu typických šenkových alkoholikov (autentický Leoš Noha), aj ja som v týchto postavách spoznal tú "svoju" skupinku, ktorá podobným životom žije v mojom rodisku;  b) znova raz ukázal ako sú ľudia chamtiví, nikdy nemajú dosť a pri vidine zárobku idú doslova aj cez mŕtvoly. Za posolstvo a tieto klady 1*. No a ostatok? Hororové prvky smiešne, nie je sa čoho báť a režisér sa o strašenie ani moc nesnaží. Otázka potom je, prečo je Nenásytná Tiffany uvádzaná a prezentovaná ako horor. Hlavnou funkciou žánru horor má podľa mňa byť: vstrašiť, zneistiť, znepokojiť, prípadne znechutiť. Ak je k tomu dané niečo navyše ako napr. (posolstvo, spoločenský komentár), tak prosím. Lenže tu je len to navyše. A ja teda na horory určite nepozerám primárne kvôli riešeniu spoločenských otázok a tém. Medzi 1 a 2*. 20% ()

Reklama

TheDon 

všechny recenze uživatele

Leoš Noha je herec jako noha. V podstatě se celej film děje velký kulový, až Leoušek přijde k nápadu, jak odstranit z ulic všechny bezďáky. Což se mu i podaří a za cenu almužny prodává starý mince vykutálenýmu zastavárníkovi, kterej si za ně koupí Jaga XJS. Leouškovi to ale stačí, protože mu zbývá na chlast i děvky. Jen ti bezďáci nějak docházejí :) Sympatickej spektákl z tuzemské produkce, jednoduchej nápad a fajn provedení i catering. Karting? Cross training? No herce myslím. Čtverku si to nezaslouží, protože se to místy docela táhlo, ale hvězdu za Leoše, hvězdu za Juru Pajznera (fajn že umíš něco jinýho než nablblej seriál) a hvězdu za nápad. 60% P.s: proč se to kurva jmenuje Nenasytná Tiffany? P.p.s: Fehu je runa a znamená dobytek. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Film byl evidentně levný, ale výborně jsem se u něj pobavil a jeho atmosféru mu může většina světových hororů tiše závidět. Leoš Noha zahrál fantasticky, jeho Pepu jsem mu věřil do poslední střevní kličky. Tato postava navíc prochází na nízkorozpočtový film zajímavým vývojem, z mizerného vykradače chat a alkoholika až v bezskrupulózního zmetka, který mi připomínal hlavní zápornou postavu z epizody Bestie v seriálu Třicet případů majora Zemana. Tiffany byla dnes třetím filmem, který jsem viděl, Král Artuš: Legenda o meči, ani Logan mě nezaujaly tak jako tento nenápadný a nesrovnatelně levnější český počin. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Nenasytná Tiffany vzbudila ve Varech celkem rozruch. Objevilo se plno velice pozitivních reakcí a když stream.cz nabídl Tiffany na Halloween zdarma ke shlédnutí, tak nebylo o čem. Bohužel jsem ale zklamán. Českých hororů sice nevzniká tolik, ale zároveň také většinou neoplývají závratnou kvalitou. Nepřesvědčil mě ani Fehu a jeho Tiffany. Povedlo se sice obsadit slušné herce, ale děj není prakticky ničím zajímavý a finální rozuzlení, také neoplývá originalitou. Je vidět velký nedostatek financí a tak film působí hodně studentským dojmem. Hodně o ničem. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v obci Horní Jiřetín a u nedalekého zámku Jezeří na Mostecku. (Lajty)

Související novinky

Polednice vchází do dveří

Polednice vchází do dveří

10.08.2015

V červenci řadu lidí potěšil český horor Nenasytná Tiffany a už tu máme další nadějnou domácí žánrovku. Tentokrát nás vyděsí Polednice, film debutujícího režiséra Jiřího Sádka, který se inspiroval… (více)

Reklama

Reklama