Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když na hory, tak do Špindlu. Právě do zasněženého Špindlerova Mlýna vyráží sestry Eliška, Katka a Magda na dámskou jízdu v celovečerní zimní komedii Špindl. Mají v plánu si užít odpočinek, zábavu a možná i trochu milostného dobrodružství. Eliška je v pohodě, ale Katce i Magdě už třicet bylo a jsou pořád single. Objeví se ten pravý v zimním sněhu? Jisté je, že potkají další účastníky a zábavné postavy a během týdenního pobytu pak všechny zavalí lavina milostných i životních lapálií. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (355)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Slabé. Ale přiznávám, že jsem se asi u 4 hlášek usmál. Celé to tak nějak působilo jako zájezd vyhasínajících hvězd, nebo jiskérek, které si myslí, že hvězdami jsou protože v přelíčení zpívali ,,známým hlasem''... Jediné na koho se tam dobře koukalo byla fešná Kateřina Klausová, a sem tam rozesmál Olda Navrátil. Přesto jsem měl tak nějak pocit, že sledují další díl snowborďáků ovšem bez Mádla a Kotka nebo Účastníky zájezdu ovšem tentokráte do hor s o dost hrůznější sestavou... Točit na horách proč ne, ale proboha!!! Točit někoho jak padá na lyžích a dělá u toho uááááá, pak narazí do smrku a v pusem má ,,ulomenou'' smrkovou větvičku.... Tomu se lidi smáli v budovatelských padesátých u Anděla na horách... Chtělo by to něco jiného než zaměnit Marvana za Polívkovou - to bohužel není správný recept na to pravé komediální... S českou komedií je to jako s lecjakým ohroženým zvířetem. Sem tam se někde něco zajímavého vyjímečně mihne, člověk má ale dojem, že tento druh žánru - u nás dříve tak skvělého - nenávratně vymírá... Dávám si za dva čípky proti bolesti . * * ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Na to, jaký jsem čekal, že to bude nesnesitelný kousek z provařené české Cieslarovy kotliny, to vlastně ještě celkem šlo a nenudil jsem se. Že bych na filmu ale zvládl cokoliv pochválit, to se říct nedá. Šovinismus jede a doufám, že jen tak minimálně z českých filmů nevymizí. Komedie si přece nebere servítky. ()

Reklama

mchnk 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečná, sexistická a prázdná splácanina plná reklam, plus obraz odporně povrchního, konzumního života, ve kterém zúčastnění směšně hledají city a snad dokonce i lásku. Špindl jako nestoudný hampejz, osobně nechápu, jak s tímto vůbec může někdo předstoupit před diváky, maximální tvůrčí ostuda a humor, jenž by se vešel do desetiminutového filmečku, který by možná dopadl i procentuálně lépe. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Předně mi vůbec, ale vůbec neseděla Anita, jako jejich třetí sestra. Postavy se chovaly hodně nelogicky a například jejich značkové oblečení neodpovídalo jejich sociální vrstvě, kterou se tak silně snažili ukázat. A senioři byli úplně katastrofální, pro ty dva herce, kteří za sebou mají pár kvalitních rolí je to doslova ostuda. Ale námět (jakoby noví Účastníci zájezdu, ale možná by to jako alá Snowborďáci 2 dopadlo líp) a občasný vtip, mě donutilo to dokoukat do konce a hlavně tam vyzdvihnu, to co u jiných rádoby českých komedií nesnáším - ona tu není žádná nevěra v hlavní roli, on tam nikdo neumře, ono tam není žádné smutné dítě. No klobouk dolů a za to 3 hvězdy, tečka. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Uff. Sice kameramansky s střihovou skladbou je to lepší než dvojka, ale za to nebudu dávat hvězdu navíc, ne? To snad má být samozřejmost, že celovečerní filmy do kin netočí nějaký youtuber na stařičkou Nokii. Absolutně jsem tady nepobral motivace postav, změny jejich charakteru, a jestli nás to mělo navnadit na horský luxus, tak pak nechápu ty scény ve společné sprše na hotelu a rušení nočního klidu. Nakonec se z toho sledu scének ve stylu Sněženek a machrů bez invence a bez vtipu jemně vyloupne jedna milostná linka, která je dovedena ne tak zcela do konce, ale upřímná dcera je alespoň nějakým oživením. Jinak to celkově vypadá jak pokus o televizní inscenaci, ale žel jen pokus, ne film. Jo, btw, ten vtip s Klausem, ha ha, ten byl fakt děsně cool. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu se objeví autobus společnosti Flixbus, ve kterém do Špindlerova Mlýna jedou hlavní postavy. Tato společnost však do Špindlu v době natáčení a premiéry filmu vůbec nejezdila a zájezdy nepořádala. (vyfuk)
  • Štáb měl zázemí, stejně jako kostymérnu a maskérnu, v hotelu Montana ve Špindlerově Mlýně. [Zdroj: ahaonline.cz] (SONY_)
  • Na scénu, kdy David Gránský skáče v trenýrkách do sněhu dolů, najali filmaři dubléra. [Zdroj: ahaonline.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama