Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Silvie je úspěšná lékařka a věří, že konečně našla recept i na šťastný vztah. Renata je manželka známého spisovatele, ve svých kurzech dodává dalším ženám odvahu a sílu k lepšímu životu, ale v jejím vlastním životě jeden osudový prvek schází. Herečka a tanečnice Eliška stojí na začátku slibně rozjeté kariéry, ale komplikuje se jí vztah s přítelem – muzikantem... A chlapi z horské služby jsou vždy připraveni pomoci. Kde jinde by se všechny příběhy mohly protnout a vyřešit, než v zasněženém Špindlu? (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel nemůžu jinak. Scénář ve stylu jakýchkoliv dvou dílů Ordinace nebo Ulice (vezmi tři čtyři dvojice a každé dej jakýsi povrchní mikropříběh a na konci je dej konečně dohromady), jen v prostorách Špindlu. Ostatně, už mě vyloženě s.ere, jak se české filmy podřizují sponzorům. "Hele, máme na Moravě vinařství, budeme vám dodávat víno do Prahy se slevou nebo zdarma, a vy o nás natočte film, třeba tři, taky seriál by se šikl." . "Hele, máme velký vodácký kemp, co o nás natočit pár filmových komedií?" - "Hele, máme na Slovensku v Tatrách super pobyty..." - "Hele, ve Špindlu máme taky, a je to blíž..." Atd. Navíc to ze všeho nejvíc připomíná Kameňák bez vtipů. Naprosto otřesná střihová skladba, kdy často není jasné, kdo kam jde, kde je, jak se kde objevil, jestli je noc, nebo den, jestli jsme v hotelu, nebo bufetu apod. Tomu vydatně "napomáhá" naprosto neschopná kamera, která zná jen polocelek, jen když je potřeba propagovat zasněžené krásy hor, přejde se výjimečně do celku - který je nastřižen opět tak neústrojně, až z toho bolí oči a mozek, protože ty celky nijak nevztahují k dění před a po nich. Detail kameraman taky nezná, a že by se často hodil. Třeba ve scéně, kdy Bendová vyjde před hotel a s pobaveným úsměvem vytáhne rtěnku - na tuto o několik scén později navazuje jiná, kde dva chlapi stojí u lyží zapíchnutých do sněhu, vedou nějaký dialog o čemsi, dokonce o vyfocení telefonního čísla, a sice divákovi nakonec dojde, že asi Bendová tou rtěnkou na lyže jednoho z nich napsala telefonní číslo, ale divák to NEVIDÍ - a to ani v detailu na těch lyžích! Vzhledem k tomu, že herci nemají co hrát, nedá se jejich "výkon" posuzovat, i když Jitka Sedláčková to málo alespoň zahrát zvládne na jisté vyšší úrovni. Nepochopil jsem ta cameo vystoupení Verešové, Vémoly nebo Zawadské, a ostatně ani Andrlová, Rimský, Pavlásek (jeho stand up vystoupení vejde do dějin jako to nejtrapnější na světě), Synková (btw, největší klišé ever s tou flaškou) jsou zde wtf do počtu. Kohákův band jsme nikdy neslyšeli hrát - vzhledem k jejich neustálému alkoholickému opojení to musela být mazec muzika. Taky mi tu vadí náhody - Navrátilova postava najde holku, ale nečeká na místě na příjezd, aby navigovala, ani jeho mobil nikdo netrasuje, aby zraněnou rychleji našli - ale maminka, tedy macecha, která zabloudila a sama neví, kde je, ji najde natotata. Doktorka nic neudělá, ale pak jí děkují, jak zachránila holce život? Wtf? Mohl bych pokračovat, ale natolik za to tento "skvost" fakt nestojí. Učebnice toho, jak se nedělá film - v českých podmínkách už asi stá. ()

ZHODNOTITEL odpad!

všechny recenze uživatele

Člověk by čekal nějaký zimní odvaz a ono prd. První bezmála čtvrt hodina plná zbytečného popisování postav. Na dvacáté minutě potom zazní symfonie jak ze Sám doma a pak opět následuje nepřirozené ticho. Jako kdyby někdo zapomněl zapnout zvukovou a hudební složku. O čtyři minuty opět Sám doma a pak zase mrtvo. Dlouho nic až pak ke konci zazní tóny, jako když přilétli mimozemšťané. Přestože herci hrají slušně, tak to nestačí. Zvláštně prázdný a zpomalený film. ()

Reklama

Alden_Larson odpad!

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem nečekal, že to bude horší než předchozí díl, ale byl jsem nemile překvapen. Už v prvních deseti minutách jsem tušil, že tento film budu nesnášet a na konci se moje tušení naplnilo. Příběh a všechny jeho dějové linie jsou nudné a postavy nejsou ničím zajímavé. Prezentace je hrozná, film vypadá hrozně lacině jakoby ho natáčeli mobilem a radši ani nebudu zmiňovat otřesný střih. Herecké výkony byly všechny špatné, ale zároveň jsem to od této herecké soustavy měl asi očekávat, všichni to jsou B-listoví seriáloví herci, kterým se na velkém plátně prostě nedaří. Navíc mi film vůbec nepřišel vtipný, většina pokusů o humor byly neskutečně trapné. Ani hudba se mi nelíbila, většina z ní byla melodramatická a nevhodná. 0/10 ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Je pro mě velkou záhadou, proč má být Špindl 2 pokračováním prvního Špindlu z roku 2017, když jediná věc, která zůstala stejná, jsou krásné zimní Krkonoše a zasněžené sjezdovky Špindlerova Mlýna. Ani zimní exteriéry však nezachránily prázdnou atmosféru, kterou silně podkopávají trapné snahy o humor, který působí velmi nuceně a nepřirozeně, jelikož většina postav hraje naprosto příšerně, což samozřejmě zapříčinil naprosto stupidní scénář. Příběh poměrně krkolomný, hlavní dějovou linku, tedy románek mezi Blažkem a Vagnerovou, zbytečně zastiňují ostatní vedlejší postavy svým otřesným nehumorem, takže pointa vyzní úplně do ztracena. Tvůrci se tak moc snažili natočit komedii, až se jim z toho stala taková parodie sebe sama. V životě by mě nenapadlo, že Špindl 2 trumfne už tak mizerný první díl. Amatérština toho největšího kalibru, prvotřídní odpad. 0/10. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Záběry mají někdy kamerou z kraje oříznuté hlavy, nenavazují na sebe občas logicky ani střihově. Film je jedna velká reklamní kampaň na toto lyžařské středisko. Letecké záběry sjezdovek , ukázky sportů, vleků, bazénů, hotelů, barů, modelek a značkového zboží. Do toho pohnuté osudy svaté lékařky, postižených dětí, kajícího se nevěrníka a slípek hledajících na kurzu svou vnitřní sílu. Herectví se nedostavilo – s výjimkou postavy Anny Čtvrtníčkové. K tomu banality pouček z ženských časopisů a pánský humor ze čtvrté cenové skupiny, kde dojde i na „léčbu šukem“ nebo na „čuráka“. Ale pár vtipů mi pobavilo za což dávám jednu hvězdu včetně za neobratnost jediné „akční“ scény se záchranáři z horské služby. ()

Galerie (208)

Zajímavosti (6)

  • „Natáčení mi přineslo spoustu velmi milých nových setkání, a to nejen s režisérem Balašem, který je opravdu výjimečná osobnost, a se kterým si přeji spolupracovat i někdy v budoucnu. Jinak mi z natáčení kromě krásy hor utkvělo neuvěřitelné nasazení, tempo a profesionální přístup všech lidí ve štábu,“ uvedla herečka Kateřina Kaira Hrachovcová. (SONY_)
  • Natáčení probíhalo především ve Špindlerově Mlýně a od dubna 2019 taktéž v Praze. [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)
  • Hlášku „Lvi žerou první“ používá Vémola často ve spojení s MMA. (Duoscop)

Reklama

Reklama