Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Silvie je úspěšná lékařka a věří, že konečně našla recept i na šťastný vztah. Renata je manželka známého spisovatele, ve svých kurzech dodává dalším ženám odvahu a sílu k lepšímu životu, ale v jejím vlastním životě jeden osudový prvek schází. Herečka a tanečnice Eliška stojí na začátku slibně rozjeté kariéry, ale komplikuje se jí vztah s přítelem – muzikantem... A chlapi z horské služby jsou vždy připraveni pomoci. Kde jinde by se všechny příběhy mohly protnout a vyřešit, než v zasněženém Špindlu? (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

Djoker odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nekonzistentní filmový slepenec tady nebyl roky, ale jako podprůměrná reklama na zimní dovolenou ve Špindlu jistě dostačující. Akorát časté návštěvníky nepotěší, že jsou zde vyobrazeni jako naprostí imbecilové a je docela ironie, že zrovna Pachamama Kaira Hrachovcová vrátila svou rolí ženskou emancipaci v Česku o dvacet let zpět. ()

PodPantlofak

všechny recenze uživatele

Pokračování české komedie, které snad nikdy nemuselo vzniknout. V našem českém rybníčku jde snad jen o peníze. Komedie už opravdu nejsou to co kdysi. Nevím zda je chyba mně nebo někde jinde. Třeba jsem až moc ovlivňován zahraniční tvorbou. Začínám být pomalu alergický na spojení Česká - komedie, když jen to slyším neočekávám nic velkého. Škoda, český humor je úžasný, viz. Cimrman, ale to už porovnávám nebe a dudy. ()

Reklama

tomino28 odpad!

všechny recenze uživatele

V duchu jsem se snažil spočítat, kolikrát jsem u sledování nahlas řekl něco ve stylu: "Tohle je fakt špatné!". Přesné číslo nevím, ale bylo to tolikrát, že tenhle pokus o komedii fakt nelze hodnotit jinak. Na druhou stranu, kdyby mi někdo v současné situaci, kdy jsou zavřená kina, nabídl, že se můžu na Špindl 2 podívat na velkém plátně, asi bych toho využil. Můžeme se těšit na trojku? ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

První díl najednou získává body navíc, a to jsem si myslel, že to horší už skoro být nemůže. Dvojka Špindlu je prachobyčejný guláš několika rádoby příběhů. Není to vtipné, nebo alespoň koukatelné. Je to fakt šíleně špatný a těch 110 minut člověk přežije jen s vypětím všech sil, polovinu těch postav bych přejel rolbou a nechal si Hanu Vagnerovou, která je stále krásná ženská. Kdyby si Balaš alespoň pozval kameramany Na cestě, aby jim udělali pár pěkných záběrů českých hor, jenže ani tahle elementární věc tu chybí. ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

Po nepovedeném filmu Špindl by mě vůbec nenapadlo, že může vzniknout Špindl 2 a ........ono se stalo a bohužel je to ještě o něco slabší než ta jednička. Znovu zde chybí nějaký příběh nebo nosný motiv, takže sledujeme spíše seriálové střípky proložené sem tam nějakou písničkou, takřka celou. Ta hvězdička je za ty krásný Krkonoše, jako reklama na lyžování by to šlo, ale to je tak všechno. ()

Galerie (208)

Zajímavosti (6)

  • „Nejdřív mě nabídka na filmování kvůli zimě odradila, ale pak jsem si řekla, že nemůžu být takový srab a že se musím trochu hecnout. Taky jsem byla na horách po 15 letech,“ řekla herečka Hana Vagnerová. (SONY_)
  • „Natáčení mi přineslo spoustu velmi milých nových setkání, a to nejen s režisérem Balašem, který je opravdu výjimečná osobnost, a se kterým si přeji spolupracovat i někdy v budoucnu. Jinak mi z natáčení kromě krásy hor utkvělo neuvěřitelné nasazení, tempo a profesionální přístup všech lidí ve štábu,“ uvedla herečka Kateřina Kaira Hrachovcová. (SONY_)

Reklama

Reklama