Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když na hory, tak do Špindlu. Právě do zasněženého Špindlerova Mlýna vyráží sestry Eliška, Katka a Magda na dámskou jízdu v celovečerní zimní komedii Špindl. Mají v plánu si užít odpočinek, zábavu a možná i trochu milostného dobrodružství. Eliška je v pohodě, ale Katce i Magdě už třicet bylo a jsou pořád single. Objeví se ten pravý v zimním sněhu? Jisté je, že potkají další účastníky a zábavné postavy a během týdenního pobytu pak všechny zavalí lavina milostných i životních lapálií. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (355)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Někdy v životě bych rád potkal režiséra Cieslera a optal se ho co mu na tomto filmu připadá jako vtipné. Ono, když v celém filmu je nejsympatičtější z cca 20 postav jen 1 a kromě ní má nejvíc inteligence jeden pes (Messinka) tak je někde chyba Jestli to, že cca 50 letá ženská nabaluje cca 20 letého kluka, aby její starý žárlil nebo to, že starý páprda si ho honí na záchodě na nějakém německém pornočasáku a druhý chlápek mu ten časák zabaví pro vlastní potřebu případně to, že nějaká pipka za film zhruba 20 spadne na lyžích nebo na běžkách a na konci se nadere jak prase a sbalí náhodou chlapa s holkou. Mimochodem tu malou holku bych hodil ze Sněžky dolů tak nesympatického spratka v českých komediích jsem snad ještě neviděl a to už jsem jich teda viděl. Ono je rozdíl dívat se na 3 zhruba 20 leté kluky co chtějí zasunout (Snowboarďáci) a na 3 ženské z toho 2 mají zhruba 40 let co se o to snaží. Ta 1 hvězda je za písně a soundtrack a za postavu Elišky, která jediná je tam přirozená. Jinak nechápu pana Klause, že mu bylo potřebu v takové sračce hrát a Mareše jsem tam ani nepostřehl. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

To v těch českých filmech už vážně skoro neexistuje žádná inovace, než že se parta ženských někam vydá, aby následně balily (ve většině dost zoufalé) chlapy? Špindl mám rád jako místo, ale tento film mu rozhodně nedělá nijak dobrý, vlastně vůbec žádný obrázek. Předobrazem je jen rádoby drama tří sester, nefungující komedie a všudypřítomná stupidita. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

mysteriózní drama z horského prostředí,které nutí diváka věřit že největším lamačem dívčích srdcí je Jakub Kohák (popřípadě někdo kdo vypadá jako Kohákův bratranec) a obstaržní Prťka.Aspoň,že Emil Nádeníček si konečně vrznul...jedna hvězda za prvních deset minut,které navnadily na normální zábavu.Bohužel po uplynutí těch 10 minut je to standardní křeč topící se v trapnosti,která dokáže zastavit čas...doslova...20% ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečná, sexistická a prázdná splácanina plná reklam, plus obraz odporně povrchního, konzumního života, ve kterém zúčastnění směšně hledají city a snad dokonce i lásku. Špindl jako nestoudný hampejz, osobně nechápu, jak s tímto vůbec může někdo předstoupit před diváky, maximální tvůrčí ostuda a humor, jenž by se vešel do desetiminutového filmečku, který by možná dopadl i procentuálně lépe. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

"Tak to byl Špindl. Nakonec nebyl tak špatnej." Nová taktika českých tvůrců je asi vkládat svým postavám hodnocení přímo do úst. No nepomohlo to. Dneska se točí filmy stylem: 1) Tak které místo ještě ve filmu nebylo? 2) Kdo z herců kývne na všechno? 3) Co by tam asi tak mohli dělat? 4) Seznam věcí, které vždycky zaberou (nevěra, nadrženost, záměna místa nebo osoby)....pořád je to Milane málo.... tak tam dáme Koháka, aspoň jednoho Langmajera, Bendovou, Vašuta, no a Nohu, toho co neuměl mluvit v Přeboru. ________ Výsledkem je trapný slet ještě trapnějších fórů, za které by se možná (říkám možná) styděl i trošku Zdeněk v Kameňáku. Dámy prominou, ale tvůrcům se tady podařilo mimořádně zohyzdit dvojici Polívková, Krausová. Naopak Kateřina Klausová působí mezi nimi jako zjev, sice to s hraním nemá moc společného, ale aspoň se na to dobře dívá. Milan Cieslar má u mě střídavě dost bodů, tady ale není za co. Jo a už nechte toho Oldu Navrátila na pokoji, na tohle se fakt nedá dívat. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v Krkonoších. (griph)
  • Ve filmu se objeví autobus společnosti Flixbus, ve kterém do Špindlerova Mlýna jedou hlavní postavy. Tato společnost však do Špindlu v době natáčení a premiéry filmu vůbec nejezdila a zájezdy nepořádala. (vyfuk)
  • Jako soundtrack k tomuto filmu byla vybrána píseň „S větrem v zádech“ od české kapely Limetall. (rublik05)

Reklama

Reklama