Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"To tedy byl porod!" vzdychnete si, když se vám něco nepodaří lehce, ale stojí vás to hodně úsilí. "To tedy byl porod!" je přesná definice nejen vstupu naší hrdinky Olgy na svět (vzácnou polohou čelní), ale tato věta vystihuje výstižně i její touhu najít pravou lásku. Není to vůbec jednoduché, možná proto, že ani Olga není jednoduchá. Má se svým milostným životem velké plány a má přebujelou fantazii. Městečko, kde se narodila, jí pro realizace milostných záměrů nestačí. A tak se přemístí do velkoměsta. Nejprve prodává v dámském prádle, kde obslouží přes 3 tisíce žen, než se stane zázrak a přijde ON! Ten první a pravý! To si aspoň Olga myslí do okamžiku, než ho přistihne při nevěře. Olga studuje psychologii, a tak má svou situaci teoreticky zvládnutou. Praxe je ovšem jiná. Zvlášť, když se potká s vyhlášeným děvkařem a ten ji odveze do karpatských hor. Anebo, když se málem utopí v kanoi před očima toho mladíčka ...anebo, když zjistí, že ten kluk, který ji poprvé viděl nahou, není zas takový kretén ...anebo, když pochopí, že její syn už není dítě ...anebo... těch "anebo" je na cestě, kde Olga hledá báječný vztah, hodně. Určitě ale platí, že film Zoufalé ženy dělají zoufalé věci je komedie, ze které vyplývá, že co se týče lásky, tak... i když je vám hrozně, i když jste k smíchu, tak to prostě nesmíte vzdát! (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (284)

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

už pár let žiju v domění,že česká "komedie" svého dna dosáhla a to opakovaně...pak se ale z ničeho nic objeví nový film Filipa Renče a hle...pojem dno dostává úplně nový rozměr.Nevím přesně komu je tenhle ultra bizár určený,ale každopádně dělá blbce z chlapů,hovada ze ženských a hlavně absolutní idioty z diváků.Tendenci vypnout jsem měl každých cca 5 minut,nicméně vytrval jsem protože mě zajímalo co paní Pawlowská a pan Renč považují za humor.To je koneckonců asi největší a jediná deviza "zoufalek".Je to tak neuvěřitelně hloupý film,že divák má snahu ho dokoukat aby se přesvědčil,že se mu to nezdá...0% ()

Pink.Panther odpad!

všechny recenze uživatele

Tuhle byla debata kde si p. Marhoul stěžoval, že nikdo nekupuje české filmy, zatímco rumunské, polské, maďarské se prodávají do celého světa. Důvodem mělo být téma těchto filmů, ale postupem času z debaty vyplynulo, že těch důvodů proč to nikdo nechce je mnohem víc.... Vězte, že ani tento film nechtěli ani v Turkmenistánu ani v Tatarstánu ani zadarmo. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Připomíná to zápisky z deníčku nebo fejetony z ženských časopisů. Rozverná hrdinka dospěje ke zklamání k pozdnímu vzdělání.Žena má bujnou fantazii a dosud žila v sebeklamu, že je dokonalá, ale zoufalství to vyvolává spíše v divácích.Vyprávění brzdí její přebujelá fantazie. Je to film vhodný pro společné výpravy kamarádek do kina a jeho největším problémem je bezobsažnost. Dvě hvězdy dávám za hezké postřehy ženské duše a pár vtipných hlášek. V takovémto filmu s absencí děje to chce radovat se z maličkostí. ()

Brtniik 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem v TV a neřekl bych, že to bylo tak špatné. Naopak, zaujalo mě místy vyprávění (mimina) a mile mě překvapil výkon K. Issové přesto, že daleko raději mám její ségru. Předvedla škálu xichtů za které by se nemusel stydět ani Vlasta Burian. Trochu mi připomněla Chýlkajdu ve filmu Čas sluhů, který mě druhdy velmi zasáhl. Potěšil i p. Ruml i když zde byl za padoucha a samosebou Lenka Vlasáková. **** Ovšem shánění chlapa (či baby) a lámat to přes koleno nevede k ničemu dobrému, leda "humornému", teda ve filmu. Dalo by se to vidět znovu. P.S.: Halina je ve scénáři neuvěřitelná! Scéna na vodě - setkání s háčkem, který ovšem působí na kormidle? Proč scénáristé potažmo umělci často plácají úplné voloviny?! To se, stejně jako v Kremlu, nenajde někdo, kdo by je vyvedl z omylu? Anebo, že by umělcové byli zcela mimo? Proč jim to žereme? Koupili byste si třeba židli s jednou nohou kratší coby projev kreativity či neumětelství? ()

klukluka odpad!

všechny recenze uživatele

Zoufalí "umělci" točí zoufalé filmy. Slovo zoufalství v tomto případě získává nový, dosud nepoznaný rozměr. Jeden z nejhorších sajrajtů, které jsem kdy chtěl vidět. Do konce to nedám, dvacet minut mi na hodnocení stačilo. Lidi, vezměte rozum do hrsti, pod tohle se přece nemůžete podepsat. To jsme na tom jako národ vážně tak špatně? To tu nemáme scénáře, které by před touhle šíleností dostaly přednost? Nebo jsme na tom naopak tak dobře, že se tu natočí všechno, co někdo vybleje na papír nebo do počítače? Tak to přece není. Kolika lidem tohle prošlo rukama? Vždyť vám muselo být jasný, že pácháte div ne zločin. Za tohle bych zavíral, prakticky v každé profesi mají lidé trestně právní odpovědnost, tak proč ne u filmu, kde se utrácejí desítky miliónů..? ()

Galerie (31)

Zajímavosti (8)

  • Kromě Prahy se film natáčel v obci Pecka, odkud hlavní hrdinka pocházela. (rakovnik)
  • Prvá klapka snímku padla začiatkom júla. (classic)
  • Svatba se natáčela v barokním kostele sv. Kateřiny v Praze. [Zdroj: Týdeník Televize] (M.B)

Reklama

Reklama