Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"To tedy byl porod!" vzdychnete si, když se vám něco nepodaří lehce, ale stojí vás to hodně úsilí. "To tedy byl porod!" je přesná definice nejen vstupu naší hrdinky Olgy na svět (vzácnou polohou čelní), ale tato věta vystihuje výstižně i její touhu najít pravou lásku. Není to vůbec jednoduché, možná proto, že ani Olga není jednoduchá. Má se svým milostným životem velké plány a má přebujelou fantazii. Městečko, kde se narodila, jí pro realizace milostných záměrů nestačí. A tak se přemístí do velkoměsta. Nejprve prodává v dámském prádle, kde obslouží přes 3 tisíce žen, než se stane zázrak a přijde ON! Ten první a pravý! To si aspoň Olga myslí do okamžiku, než ho přistihne při nevěře. Olga studuje psychologii, a tak má svou situaci teoreticky zvládnutou. Praxe je ovšem jiná. Zvlášť, když se potká s vyhlášeným děvkařem a ten ji odveze do karpatských hor. Anebo, když se málem utopí v kanoi před očima toho mladíčka ...anebo, když zjistí, že ten kluk, který ji poprvé viděl nahou, není zas takový kretén ...anebo, když pochopí, že její syn už není dítě ...anebo... těch "anebo" je na cestě, kde Olga hledá báječný vztah, hodně. Určitě ale platí, že film Zoufalé ženy dělají zoufalé věci je komedie, ze které vyplývá, že co se týče lásky, tak... i když je vám hrozně, i když jste k smíchu, tak to prostě nesmíte vzdát! (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (285)

zette 

všechny recenze uživatele

Je velmi jednoduche dat tomuto vytvoru odpad, ale dam dve hvezdicky. Jednu za to, ze jsem to cekal horsi a druhou za Issovou, ktera roli zoufale zeny zvladla dobre. Nechapu ale, jak ji mohli obsadit i do role maturantky a jako jeji matku povolat Alici Bendovou... Sice mela hlavni akterka prezdivku "Mexicanka", ale kapela tam byla jako pest na oko, spise to vypadalo jako dohozeny kseft kamaradum. Chapu, ze tam chtela Pawlowska narvat trochu rodne hroudy, ale Huculove tam byli fakt zbytecni. Rad bych se od Rence jeste dockal nejakeho opravdu dobreho filmu, pomalu ale prestavam verit. ()

dee.n odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdové dno. A to dávám odpad zcela výjimečně. Hloupý, zbytečný, absurdní film. Vždycky si říkám, co se muselo udát, že v tom ti herci skutečně hrají, když četli scénář.No asi je to o penězích, ale nevěřím, že by se pak dokázali na premiéře tohoto "veledíla" tvářit spokojeně a plácat se po ramenou. Hrůzostrašný počit a dno české kinematografie. Od samého počátku, po toužebně očekávaný konec. Prosím, má milovaná paměti, buď milosrdná, chci zapomenout co nejdříve. ()

Reklama

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Je to tak ujetý, až je to dobrý. :D Opravdu jsem se celkem pobavila, taková oddychovka, dost to vypovídá spíše o mužích, než o ženách..... 3,5 hvězdy vzhledem k podhodnocení zaokrouhluji nahoru. Normálně nečtu oficiální recenze, ale tentokrát jsem si jednu přečetla na novinky.cz a absolutně nesouhlasím s ničím zde psaným a už vůbec ne, že je hlavní hrdinka nesympatická hysterka. Naopak např. to, že nenarozené dítě mluví, mi přijde super a nápad jsem snad naposledy viděla v Kdopak to mluví. (oficiálně návštěvnost 2018: 189 955 diváků/ oproti 113 264 diváků Věčně tvá nevěrná) ()

bari68 

všechny recenze uživatele

.....aneb zoufalé scenáře dělají zoufalé filmy. ...či, zúfalí režiséri ?.... , neviem, aké slová sa tu dajú ešte použiť, pretože týchto prívlastkov by sa tu našlo neúrekom. Nevtipné , nevkusné a hlavne trápne laciné ,,vtipy,, - asi tak tento film v kocke. A také malé detaily, napr. že tu herci rovnakej generácie robia matky a otcov svojim deťom snáď radšej v záplave patosu je aj zbytočné spomínať. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Zoufalé ženy hrají v zoufalých filmech, jen mi není jasné proč se k tomuto propůjčila Klára Issová. Věřím, že jako satirická povídka pro ženy, může svébytný humor Haliny v knižní podobě vyniknout, ovšem jako námět k celovečernímu filmu to fakt není. Přitom rozjezd vypadal slibně, pak už děj jen padal a padal až na dno. Za mne jedna za ten rozjezd. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (8)

  • Kromě Prahy se film natáčel v obci Pecka, odkud hlavní hrdinka pocházela. (rakovnik)

Reklama

Reklama