Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marie je typická městská singl. Pracuje sice jako úspěšná televizní moderátorka, ale ve vztazích má dar přitahovat samé blbce. Naopak její sestra Karolína už toho pravého našla a plánuje svatbu. Právě kvůli tomu Marie přijíždí po dlouhé době za rodinou na návštěvu do své rodné vesničky. Doma potkává svou dávnou lásku, Jiřího. Během pár okamžiků je jasné, že jejich city nejsou minulostí a skončí spolu v posteli. Jenže celá věc má jeden velký háček. Právě Jiří je snoubencem její sestry. (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (232)

mira007 

všechny recenze uživatele

Debil, kretén..píča - tak další česká rozverná vztahová komedie se slovníkem, který se mi vryl do paměti. V rámci žánru už několikátý film roku 2018, který i přes nijaký nevtipný začátek se rozjede do kvality převyšující všechny ty Špindly, Tvá nevěrná, Zoufalé ženy, ale nedosahuje to zábavnosti a lehkosti třeba Bezva ženské s Hřebíčkovou. Jestli tady něco stojí za dvě hvězdy tak výkon Aničky ( a Plesl sekunduje na jedničku) a kapela Brutus. ()

nonick1 odpad!

všechny recenze uživatele

Film by se měl spíše jmenovat "Po dně tam a zase zpátky", neboť jede na stejném sklepním levelu, jako 40 let omílané kolovrátkové skladby obstarožní tancovačkové kapely Brutus, která bůhvíproč tvoří hudební doprovod této české „komedie“: „Vopijem sé, vopijem sé, vopijem sé!!!“ – aneb neoficiální hymna okresních přeborů českého venkova v pití kelímkového piva (jak jinak, než "brutusácká") zní na pozadí scén, které jsou spíše k pláči, než k smíchu. Z nepochopitelných důvodů je do hlavní role TV star a potenciální nevěsty obsazena „Anička“ Polívková, která má asi tolik šarmu a půvabu, jako cimrmanovská obryně Stáňa – o hereckém výkonu nemluvě (ne, že by ostatní herci ve svých rolích nějak excelovali - viz komentář antoinetta0 ). Prostě, klasická „holírna“, kdy je třeba vyvařit sponzorské love. Za mě „odpad“ - a nejen proto, že do filmu bylo nasypáno i z kapes daňových poplatníků. ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době vcelku slušná komedie. Pravda, nebýt skvělé a ve své roli excelující Anny Polívkové, která, co si budeme namlouvat, celý film táhne dopředu jako osamocený burlak loď po Volze, stálo by to již tradičně za psí štěk. Takto jsem se vcelku dobře bavila. Stejně tak pro mne byla velkým plusem kapela Brutus, nostalgie z mládí udělala své. Jako celek za mne lepší průměr, tedy tři a půl hvězdičky. ()

selfesteem odpad!

všechny recenze uživatele

Těšila jsem se na Ester Geislerovou, ale v první polovině filmu jsem horko těžko zahlédla její obličej. Jako by tam vůbec nehrála, i když byla přítomna. Kamera se jí prostě vyhýbala. Proč proboha? Ona byla to nejlepší, co se v této slátanině vyskytovalo. Ještě, že jsem na to nešla do kina. Plakáty mě totiž navnadily. Do nebe volající hloupost, tenhle film. ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Na poměry "novodobé české komedie" docela obstojný. Konec mi přišel odfláknutý, tak nějak to na mě působilo, že tvůrcům došla stopáž, tak to hlavně chtěli skončit. Děj byl předvídatelný, ale to u podobných filmů bývá, styl vyprávění byl ale zajímavý. Sedlo mi herecké obsazení, Annu Polívkovou jsem si poslední dobou docela oblíbil. 60% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (11)

  • Na začátku filmu, kdy jede Marie (Anna Polívková) k rodičům na vesnici, má v autě sluneční brýle na hlavě. Při následném výstupu z auta brýle na hlavě nemá a nemá je v ani jedné ruce. Následuje střih, kde následuje záběr jak vchází do dveří a sluneční brýle sundavá evidentně z hlavy či očí. (Mydlivoj)
  • „Bylo to poprvé něco jiného, nešaškoval jsem, dělal jsem takového slušného pána, poprvé to pro mě byla taková role netypická,“ řekl Bohumil Klepl. [Zdroj: blesk.cz] (SONY_)
  • Malou roli ve filmu má i režisér filmu Tomáš Svoboda. Zahrál si režiséra televizního pořadu, který hlavní představitelka filmu Marie Paličková (Anna Polívková) moderuje. (Zix.)

Reklama

Reklama