Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marie je typická městská singl. Pracuje sice jako úspěšná televizní moderátorka, ale ve vztazích má dar přitahovat samé blbce. Naopak její sestra Karolína už toho pravého našla a plánuje svatbu. Právě kvůli tomu Marie přijíždí po dlouhé době za rodinou na návštěvu do své rodné vesničky. Doma potkává svou dávnou lásku, Jiřího. Během pár okamžiků je jasné, že jejich city nejsou minulostí a skončí spolu v posteli. Jenže celá věc má jeden velký háček. Právě Jiří je snoubencem její sestry. (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (232)

anitae 

všechny recenze uživatele

Nic jsem od filmu nečekala a taky se mi to splnilo, ale v Kině na kolečkách je to i o celkové atmosféře a ta byla fajn. Za zmínku stojí snad jen Brutus, kelímky na pivo, Klepl v děsné paruce a jako hřeb večera Navrátil v mobilním hajzlíku - to mi připomnělo díl o Toikách z reality show Utajený šéf. Jinak nuda a PP kam se podíváš. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem "Špindl", "Bajkery" i "Zakázané uvolnění", takže jsem musel s hodnocením přece jen trochu výš, i když se nedá říct, že bych se nějak dobře bavil. Většinu času jsem se lehce nudil, občas jsem bezmocně potřásal hlavou nad trapnými pokusy o humor a divil jsem se, proč šel do tohoto filmu Jaroslav Plesl. Monology hlavní hrdinky a její první návštěva u rodiny mi silně připomněly "Deník Bridget Jonesové" a opět mě zdeptal zoufalý product placement. ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Velice jednoduše napsaný příběh o chlapovi (Jaroslav Plesl), který se má ženit, ale v hlavě má pořád svoji bývalou lásku (Anna Polívková), což je mimo jiné sestra jeho nastávající (Ester Geislerová). Aby toho nebylo málo, tak ještě Polívková má svýho milence Jana Dolanského. Ten námět je skutečně jednoduchý a film je stejně tak natočený. Na druhou stranu je to zároveň pohodový film, u kterého nemusíte na nic myslet. Snad až na tu závěrečnou scénu před oltářem. Mě přišla strašně až moc hloupě a naivně zahraná. Naopak mě mile překvapila Bohumil Klepl coby milovník kapely Brutus a velký sběratel plastových kelímků od piva z jejich koncertů. [4241. hodnocení, 202. komentář, 47%] ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Debil, kretén..píča - tak další česká rozverná vztahová komedie se slovníkem, který se mi vryl do paměti. V rámci žánru už několikátý film roku 2018, který i přes nijaký nevtipný začátek se rozjede do kvality převyšující všechny ty Špindly, Tvá nevěrná, Zoufalé ženy, ale nedosahuje to zábavnosti a lehkosti třeba Bezva ženské s Hřebíčkovou. Jestli tady něco stojí za dvě hvězdy tak výkon Aničky ( a Plesl sekunduje na jedničku) a kapela Brutus. ()

sardon 

všechny recenze uživatele

Ano, všechno jsme to už někde viděli. Ano, není to žádná bomba scénáristicky, ani herecky. Ano, všem je jasné jak to nakonec dopadne. Přesto je tenhle film s naprosto pohádkovým závěrem, kdy láska a dobro zvítězí úplně nad vším celkem koukatelný. Trochu lepší průměr vzhledem k tomu, že domácí tvorba vyplodila mnohem větší braky. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (11)

  • Malou roli ve filmu má i režisér filmu Tomáš Svoboda. Zahrál si režiséra televizního pořadu, který hlavní představitelka filmu Marie Paličková (Anna Polívková) moderuje. (Zix.)
  • Natáčelo se v Praze, byt Marušky (Anna Polívková) je ve Vratislavově ulici. Dále se natáčelo v Úněticích. Závěrečný obřad se natáčel v kostele sv. Vavřince v Brandýse nad Labem. (rakovnik)
  • Natáčanie trvalo približne mesiac. Posledný raz sa natáčalo 20.8.2017. (classic)

Reklama

Reklama