Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marie je typická městská singl. Pracuje sice jako úspěšná televizní moderátorka, ale ve vztazích má dar přitahovat samé blbce. Naopak její sestra Karolína už toho pravého našla a plánuje svatbu. Právě kvůli tomu Marie přijíždí po dlouhé době za rodinou na návštěvu do své rodné vesničky. Doma potkává svou dávnou lásku, Jiřího. Během pár okamžiků je jasné, že jejich city nejsou minulostí a skončí spolu v posteli. Jenže celá věc má jeden velký háček. Právě Jiří je snoubencem její sestry. (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (232)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem "Špindl", "Bajkery" i "Zakázané uvolnění", takže jsem musel s hodnocením přece jen trochu výš, i když se nedá říct, že bych se nějak dobře bavil. Většinu času jsem se lehce nudil, občas jsem bezmocně potřásal hlavou nad trapnými pokusy o humor a divil jsem se, proč šel do tohoto filmu Jaroslav Plesl. Monology hlavní hrdinky a její první návštěva u rodiny mi silně připomněly "Deník Bridget Jonesové" a opět mě zdeptal zoufalý product placement. ()

Ozzy2 odpad!

všechny recenze uživatele

Já chápu, proč jsou ty filmy z posledních 10-20 let takový sračky.Zajímavosti:natáčení trvalo přibližně měsíc....To přece není možný,aby to mělo nějakou kvalitu, když se jede na první dobrou.Edit:Polívková nepatří vůbec do filmu.je ve všem stejná a navíc hnusná.Sory, Aničko, vypadáš jak fotr.Když vidím už jen tvůj rypák a pak slyším, jak huhláš, je mi zle a vypínám.A Brutus:))))Vidláckej rock pro vylitý vidláky ()

Reklama

dee.n 

všechny recenze uživatele

Velmi překvapivě to nebylo až tak zlé. Film hodnotím v rámci žánru: Česká komedie současnosti. A tam si ty tři hvězdy asi opravdu zaslouží. Ano bylo to chvilkama hloupé, místy velmi velmi naivní a nerealistické, konec pak už vysloveně stupidní. Ale je to film s poměrně solidním a symaptickým hereckým obsazením - Anna Polívková, Bob Klepl, Jaroslav Plesl, tihle všichni dělají snímek koukatelnou a pohodovou komedií. Aneb má očekávání byla tak malá, že film mohl v podstatě jen mile překvapit. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Velice jednoduše napsaný příběh o chlapovi (Jaroslav Plesl), který se má ženit, ale v hlavě má pořád svoji bývalou lásku (Anna Polívková), což je mimo jiné sestra jeho nastávající (Ester Geislerová). Aby toho nebylo málo, tak ještě Polívková má svýho milence Jana Dolanského. Ten námět je skutečně jednoduchý a film je stejně tak natočený. Na druhou stranu je to zároveň pohodový film, u kterého nemusíte na nic myslet. Snad až na tu závěrečnou scénu před oltářem. Mě přišla strašně až moc hloupě a naivně zahraná. Naopak mě mile překvapila Bohumil Klepl coby milovník kapely Brutus a velký sběratel plastových kelímků od piva z jejich koncertů. [4241. hodnocení, 202. komentář, 47%] ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Film jsem pět viděla v rámci dámské jízdy a opět se jednalo o českou romantickou komedii, která mě nijak neuchvátila. Musím ale vyzdvihnout herecký výkon Aničky Polívkové, ta se mi na celém filmu líbila nejvíce (díky bohu, že si zahrála hlavní roli). Byla skvělá, upřímná a celkově na mě působila velmi realisticky, i její idioti měsíce. Eva Holubová a Bohumil Klepl byli spíše dobří sekundanti, kterým to na plátně spolu klape a diváci je spolu rádi vidí, ale jinak nepředvedli nic velkého. Nejhorší na tom je příběh samotný, je to až moc sladké, nereálné a nudné. Bohužel jsem se u filmu nezasmála upřímně ani jednou a to bych od komedie očekávala. Pro mě to byly vyhozené peníze, na film se stačí podívat až ho budou dávat v televizi. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (11)

  • „Bylo to poprvé něco jiného, nešaškoval jsem, dělal jsem takového slušného pána, poprvé to pro mě byla taková role netypická,“ řekl Bohumil Klepl. [Zdroj: blesk.cz] (SONY_)
  • Natáčanie trvalo približne mesiac. Posledný raz sa natáčalo 20.8.2017. (classic)

Reklama

Reklama