Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marie je typická městská singl. Pracuje sice jako úspěšná televizní moderátorka, ale ve vztazích má dar přitahovat samé blbce. Naopak její sestra Karolína už toho pravého našla a plánuje svatbu. Právě kvůli tomu Marie přijíždí po dlouhé době za rodinou na návštěvu do své rodné vesničky. Doma potkává svou dávnou lásku, Jiřího. Během pár okamžiků je jasné, že jejich city nejsou minulostí a skončí spolu v posteli. Jenže celá věc má jeden velký háček. Právě Jiří je snoubencem její sestry. (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (232)

sardon 

všechny recenze uživatele

Ano, všechno jsme to už někde viděli. Ano, není to žádná bomba scénáristicky, ani herecky. Ano, všem je jasné jak to nakonec dopadne. Přesto je tenhle film s naprosto pohádkovým závěrem, kdy láska a dobro zvítězí úplně nad vším celkem koukatelný. Trochu lepší průměr vzhledem k tomu, že domácí tvorba vyplodila mnohem větší braky. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Máte chuť dívat se dál? Nemáme... Sračkárny o rádoby dobré náladě s náhodně vygenerovanými problémy pokračují. Vážně bych chtěl vidět jak v tomhle typu filmu někdy v půlce přiletí mimozemšťani, kteří chtějí žrát lidem mozky a po otevření prvního zjistí, že tam žádný nemají a ze vzteku zlikvidujou celou planetu. ()

Reklama

Drom 

všechny recenze uživatele

Tak schválně říkám si v šesté minutě jestli se tihle dva dají na konci dohromady. Usilovně jsem přemýšlel, zda trpělivě čekat na nevyhnutelné. Zvláště když to jelo jak podle mustru. Fakt se mám další hodinu dívat na vatu aby se ona mohla dát do kupy s ním? Na okamžik pobaví, když si uvědomíte, že ten její pořad jsou Rady ptáka Loskutáka...ehm... No a já vám koukal na argentinskou Bridget Jones v německý produkci vlekle se klenoucí ke slunci, senu a tak. Nevydržel jsem to a po Brutusu (a dalším vzplanutí Xeroxu) přeskákal na konec. To byl teda šrapnel. Měl jsem chuť to hodit rovnou do odpadu, protože originální je v porovnání s touhle kopírkou zámořských přebytků snad dokonce i vynález kola. O to smutnější, že obsazení nebylo v některých případech nejhorší a ti herci to teď schytají, protože hrajou v takový debilitě. No tak dobře, dám jednu za to, že mě to přivedlo k úvahám, kolik je v Praze kreténů. Ano, věřil bych a ano, je to asi 13% kreténů téhle republiky. Míra kreténství je obecně konstantní napříč společností... jen támhle vzadu, to je snad jediná výjimka, sedí Svoboda a Bystroň... ()

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

Nebyl to špatný český film (které od určitého roku pečlivě vybírám). Ale vtipů a komických scén mohlo být více. Z poslední doby se mi více líbily Renčovi Zoufalé ženy dělají zoufalé věci. Ale dobrý byl námět, víceméně dobré zpracování a herecké výkony, konec sice očekávaný, ale jinak by to snad ani nešlo. Režiséra znám spíše jako dramatika populárních Srnek, které se v současnosti uvádějí s velkým úspěchem v libereckém Malém divadle F. X. Šaldy. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Viděno ve výletním autobuse, takže jen díky atmosféře se plácám přes kapsu a dávám dvě hvězdy. Ale jinak absolutně nechápu, proč se na něco takového dávají prachy a proč se takových projektů účastní dobří herci. Komedie má být úplně ztřeštěná, nebo ftipná, ideálně obojí. Tohle bylo zase jenom trapný. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (11)

  • Natáčelo se v Praze, byt Marušky (Anna Polívková) je ve Vratislavově ulici. Dále se natáčelo v Úněticích. Závěrečný obřad se natáčel v kostele sv. Vavřince v Brandýse nad Labem. (rakovnik)
  • V závěrečných titulcích hraje píseň „Blbě zamilovaná“, kterou nazpívala Betty Lee. (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno