Reklama

Reklama

Mladá matka Riley North (Jennifer Garner) se probírá z kómatu po brutálním útoku na její rodinu, při kterém jí zabili manžela a dceru. Když vrahy nikdo nepotrestá, Riley vezme spravedlnost do vlastních rukou. Svou frustraci a hněv promění v motivaci, a roky v úkrytu trénuje mysl i tělo. Stane se z ní neporazitelná mstitelka, která uniká polici, FBI i losangeleskému podsvětí. Riley má vlastní pojetí spravedlnosti. A nikdo mu neunikne. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

eLeR 

všechny recenze uživatele

Akcia celkom slušná, stále sa niečo deje, ale ten príbeh ... Jennifer v tomto filme ale mohla zúročiť všetky tie role dokonalých matiek a samozrejme aj rolu bitkárky Sydney Bristow. Ja na jej mieste by som sa tiež zmenila na anjela pomsty. Jednu malú pepermintovú poprosím. 2,5* ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Kde su tie casy, ked symposka Jenniferka hrala v Alias-ovy? Toto je slabucke B-cko, s neuveritelnym prerodom, ale tak trochu jej divak fandi a ona tak kosi vsetko, co jej stoji v ceste. Vypnut mozog a da sa na to pozriet. Stale velka kocka. :) Pre nas, co si ju pamatame z jej mladsich roli, prijemna nostalgia. Snad si ju uzijeme v kvalitnejsich kuskoch ako toto. ()

Reklama

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Smutně nezáživný a naprosto bez nějakého originálního nápadu. Podivně zkratkovitý a místy nelogický hon pomstychtivé maminy bohužel nemá ani zajímavou akční složku, Jennifer mám rád, ale tady nic extra nepředvádí. Tomu jako máme věřit, že nejenom že se z ní záhadně stal zabiják jako blázen, ale navíc lítala pět let nepolapitelně po světě a osvojila si očividně veškerý fígle jak se ukrývat před policií, sehnat si falešný doklady, zbraně všech druhů a prachy na to všechno. Tak to jo no. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Dlouho mi tahle peprmintka ležela doma, tak už přišel čas na to, jí odpečetit a načnout. Slušivý béčko se slušivou Jen, slušivou akcí i slušivou časovou stopou. Jak já ty rádoby akční hrdinky nesnáším, tak tady mě Garner mile překvapila a to hlavně z důvodu toho, že od ní bych to po jejích všelijakejch komediálních či maminovskejch rolích nečekal. Za to hlavně má od Figa body. Jinak samozřejmě žádný velký překvapení se nekoná. Čistej průměr, kterej se brzy vypaří z palice. 55% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Bylo super vidět Jennifer Garner v jiné roli než jak jsme zvyklí. A říkám si, že je vážně škoda, že nemá více akčních rolích, protože jí to sedne. Nevím, jestli to bylo scénářem nebo jak byla napsaná či zahraná její postava, ale vážně jsem z ní byla unesená. Ani je to trochu vykrádačka Amerického občana, který jde hodně do hloubky a promyšlených vražd. Postava Riley jde hlavně po pomstě a nebojí se ukázat kdo za tím vším stojí, díky tomu má přízeň lidí v zemi. Bylo to akční, bylo to napínavé, bylo to emotivní. Super akčňák na odpoledne. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (6)

  • Celosvětová premiéra proběhla 28. srpna 2018 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Zbraně použité ve filmu byly pistole Glock 19, Colt 1911 a revolver S&W.38. Dále útočná puška M4, AK 47, MP 5, UZI, MAC 10 a brokovnice UTAS. (K98)
  • Když se Riley (Jennifer Garner) během soudu rozeběhne na tři podezřelé, tak od jednoho policisty dostane zásah taserem, po kterém spadne na zem. V dalším záběru ale padá k zemi znovu. (Duoscop)

Reklama

Reklama