Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Erin (Nicole Kidman) kdysi pracovala s kolegou Chrisem jako policistka v utajení a jejich snaha odhalit plány losangeleského gangu skončila tragédií. Když se o mnoho let později v jejím životě znovu objeví hlavní boss, musí se vydat na cestu a bojovat s démony, kteří jí zničili život. Dokáže se od nich definitivně osvobodit? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (97)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Thriller, ktorý chcel byť viac. Vďaka hereckým výkonom, nelineárnemu rozprávaniu príbehu, soundtrackom a kúskom režijnej invencie Karyn Kusamovej. Lenže všetky tieto aspekty vyzerali dobre len na papieri. Samotné pohyblivé obrázky ako celok pôsobia zdĺhavo a samoúčelne. Bez napätia a z minimom gradácie. Tá nastúpi až na konci, ktorý je ako vyústenie toho všetkého pravdepodobne tým najlepším na tomto filme. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nicole Kidman je opět skvělá, ale film je natolik obyčejný a nezajímavý, že to nestačí. Po akční stránce potěší jen jedna slušná přestřelka v bance a tím to končí. Pomalé tempo, žádný dějový zvrat pouze solidní herečka v hlavní roli a to mi k dobrému filmu nestačí.3 hvězdy s přihmouřenýma očima za dokonalý make up. 50% ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Detektivka z LAPD, co by za dobrý makeup tutorial vraždila. Podnícena kvalitním vlogem a radou, aby se v takto zdevastovaném stavu neprobudila vedle svého manžela, se Nicole Kidman plouží losangelskými uličkami a hledá tamní spolek vloggerů, k němuž má hodně specifický vztah. Ještě to nezabalila a ukazuje se běžně na veřejnosti s nepěkně zanedbanou pletí a kruhy pod očima, na kterých by se dalo houpat. Jen tak pro zvýšení libida honí ležákům jejich nemyté chlouby, bojuje za kvalitní reklamní spoty na sexy mejkap, a mimoděk uděluje rady své nezletilé dceři, která je ozvěnou její minulosti. Kidman se spojila s režisérkou Karyn Kusama, jejíž filmy oplývají jakýmsi "béčkovým" fluidem a dost často postrádají emocionální dopad, ovšem tentokrát tomu tak úplně není. Režisérce udělila snad rady Kathryn Bigelow, která svého času točila podobným stylem, kdy se psychologická rovina střetávala s drsnou surovostí i syrovostí, načež Kusama nechá prolínat dávnou minulost s přítomností, hlavní hvězdu zbavuje jakéhokoliv sexappealu a dává vyniknout jejímu hereckému projevu. Ten má občas nepřirozené tendence, vesměs se ale Kidman potýká s psychologicky-akční rovinou přijatelně. Režisérce se podařilo natočit vypjaté drama, které zrovna dynamikou nehýří a inklinuje k roztahanému dějství, ovšem akční a emoční momenty mají kvalitní posazení, načež odvážná obličejová "nahota" hlavní protagonistky hraje prim, takže zbytek účinkujících moc vzruchu nenatropí. Takže ospalým tempem si tento počin došel pro vyšší hodnocení. 7/10 ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Hned v první větě musím pochválit herecký výkon Nicole Kidman, bavila mě po celé dvě hodiny, a kdyby na tom byl stejně i scénář, hodnotil bych z fleku za pět hvězdiček. No, nestalo se, výborný, akcí a napětím nadupaný děj se střídal s poněkud slabšími momenty, které zpomalovaly tempo příběhu, takže jsem se občas trochu nudil. Myslím, že kdyby měl film o dvacet minut kratší stopáž, dosáhli by tvůrci mnohem lepšího výsledku. Sice tady teď frflám, ale špatný snímek to určitě nebyl, jen mám pocit, že měl na víc. 3*+ ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Ničitelka dobré nálady, Nicol humus Kidchlap si tu hraje na nějakou brutální Nikitu nebo snad Domino nebo nevim, ani nemusela být namaskovaná, leč její držka neznala hranic už od samého výskytu v TV..připomínalo mi to Bad grandpa od Jackass, akorát že bez vtipu, vkusu, akce..bez ničeho. Tenhle film připomíná vyflusnutej hlen, starýho, špinavýho vidláka, co vysedáva u pumpy v texasu a žvejká slámu. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 31. srpna 2018 na filmovém festivalu v Telluride. (BMW12)

Reklama

Reklama