Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lenka Vlasáková hraje v romantické komedii Jak se zbavit nevěsty moderní dynamickou ženu Evu, která vlastní cukrárnu, stará se o syna a musí krotit svou rázovitou maminku v podání Jany Švandové. S bývalým manželem s tváří Davida Matáska má skvělý vztah a jak, říká její kamarádka „nebyli byste první, co se rozvedli a zase dali dohromady". A pak se málem políbí a následuje pozvání na drahou večeři při svíčkách, kde se Honza konečně vyjádří. Opravdu se znovu zamiloval a přemýšlí o svatbě . . . . . s někým jiným! S krásnou, sympatickou a chytrou klavíristkou Lindou! A ještě chtějí upéct svatební dort. To je něco pro svéráznou Evinu maminku. Nikdy nevzdává, vždy si ví rady a zničit cizí svatbu je ta správná výzva. S bojovnou maminkou v zádech jede Eva na společný výlet se šťastnými snoubenci. A do toho rodinná regata, závod, bratrský souboj o místo přednosty zubařské kliniky, zlovolná švagrová a jeden potrhlý operní pěvec. Třešničkou na zábavném dortu je pak fotbalový trenér v podání Matěje Rupperta. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (204)

iN 

všechny recenze uživatele

Naprosto, ale NAPROSTO zbytečný snímek. Lence Vlasákové to u mě zatím ještě prošlo, ale na Davida Matáska a ty stále stejné typy jeho postav jsem už vysloveně alergický. A vůbec, co to je za příběh? Než jsem pochopil, kdo s kým má jaké dítě a kdo je koho bejvalá, tak už začala rodinná fregata. Ve vlnách vyšších vrstev českých oligarchů je asi normální rozhodovat o nástupníkovi na trůn v rodinné fregatě – ten závod mi přišel nejtrapnější z celého filmu. No dobře, dortová bitva tomu nasadila korunu:-) ()

Jimmy15 

všechny recenze uživatele

Ano zakřikl jsem to, byl jsem namlsaný z Teorie tygra, že jdu zase na pěknej českej film. Ne, jen jsem koukal s otevřenou pusou. Využil jsem akce na 1. Máje do kina za 50,-. Ano, víc bych za to ani nedal. Horší českej průměr. Herci byli vybráni naprd. Do ¾ filmu to šlo, zasmál jsem se, ale tu poslední čtvrtinu kdyby vystřihli, tak se nic nestane. Podle mě to ten poslední kousek celý zkazil. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Na Hodinového manžela to opravdu nemá, není to moc vtipné, a celkem předvídatelná dějová linka a zase se tam řeší rozvod a vztahy atd. Je to spíše televizní film, který nemá ani pořádnou dějovou linku, ale dokoukal jsem to. Pozitivní na tom filmu je bezesporu obsazení ( včetně minirolí Rupert a Kolesárová ) a pozitivní je určitá letní pohoda, která z toho filmu vyzařuje ani nevím proč, ale působí to doslova oddechově. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Ani sympatické obsazení nezachránilo extrémně plytký děj s mimořádně stupidním scénářem. Nelogické chování jednotlivých postav je místy až komické, nemluvě o šílených dialozích, zkrátka hrůza. Celý film už vzhledem k námětu působí jak z jiného vesmíru, opravdu nechápu, jak někdo mohl přijít s tak pitomou zápletkou. Nuda, šeď, trapas. Kdybych se párkrát malinko neusmál, prakticky bych neměl co hodnotit. 1/10. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Roky jdu programově po českých filmech. Jednak mě jich v minulosti spousta nadstandardně pobavila a kromě toho je ve mně určitě kus patriota. Zkrátka se jich snažím vidět co nejvíc. A v poslední době mi připravily nejedno zklamání. Hrůzy jako Teorie tygra, Rodinný film, Celebrity s.r.o... mě otrávily a od nevěsty jsem na základě zdejších hodnocení (poprav) očekával už předem v podstatě totéž. Začátek nasvědčoval tomu, že tamtamy nelhaly. První půlhodinu jsem absolutně netušil, o čem by to mělo být. Pak jsem se ale chytl a moje hlavní výhrada se vztahovala k tomu, jak je to plytký, povrchní a materialistický. Ale jinak to fungovalo- příběh, dialogy, charaktery, režie, střih... Nemůžu z toho skákat do stropu, protože mladí kluci v košili s motýlkem jsou pro mě kastráti a ne elegáni, protože rodiny se třema jachtama na Slapech jsou pro mě kategorií lidí, s nimiž se nepotřebuji a ani nechci znát, ale ten film jako takový prostě držel pohromadě, to mu nemůžu upřít. Vnímám ho jako řemeslně slušně zvládnutý komerční produkt, kterým si produkce mohla přijít na nějaký prachy. Fond pro kinematografii se na tom snad s BMW nepodílel, kopl by tím opět kozla. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (11)

  • Během regaty, cca 52. minuta filmu, si švagrová (Jana Stryková) stěžuje, že je druhá loď před nimi. Přední plachtu ale mají nastavenou tak, aby pracovala proti druhé plachtě a loď stála na místě (tzv. naluvovaná plachta). (Jarek572)
  • Nová přítelkyně Honzy (David Matásek) ho jde v noci hledat do levé zadní kajuty lodi a najde ho tam se synem. Ráno (ve 46. minutě filmu) se ale Honza budí v přední kajutě (tzv. „v-lůžko“), aby vzápětí vylezl z té zadní. (Jarek572)
  • Natáčení filmu provázely i jisté nepříjemnosti. Andrea Kerestešová například skončila v nemocnici po těžké alergické reakci na vosí bodnutí. Následně byl převezen do nemocnice i osmiletý herec Matyáš Bystroň, který hrál hlavní roli. Ten zkolaboval přímo na place během natáčení na základní škole. Zvracel, dostal vysokou horečku a musel být převezen do nemocnice. [Zdroj: lifee.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama