Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lily je úplně obyčejná středoškolačka, která spíš než v realitě žije na mobilu, kde „postuje, lajkuje, šéruje a selfíčkuje“, ostatně jako většina jejích vrstevníků. Když však do digitálních životů většiny obyvatel města pronikne neznámý hacker, který začne zveřejňovat zejména to, co mělo zůstat skryto, začnou se dít věci. Absolutní panika v městečku se záhy promění v peklo a Lily si dříve či později musí položit otázku, zda se vůbec dožije příštího rána. Vše totiž naznačuje, že tím neznámým infiltrátorem do lidských soukromí je právě ona. (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (172)

Qitek 

všechny recenze uživatele

První polovina ještě místama slušně šlape ( vizuálně podmanivě, nikoli scénáristicky ) a například scéna na jeden zátah v baráku je přímo naturalisticky nepříjemná a režijně krásně zmáknutá. Co ovšem zamrzí je pak přerod do úplně béčkových vod, který by mi vůbec nevadil, naopak mám tyhle žánrové otočky do téměř děsně moc rád, jen zamrzí, že tady už Levinsonova režie není tak "zajímavá" a celé to bohužel strašně spadne. Ten wannabe symbolický hon na čarodějnice ( městečko se jmenuje Salem stejně jako? Ano... Kdo zná, ten ví ) a podobný politický narážky, jsou prostě až moc na sílu. Držet tohle při zemi, mohlo by jít o zásadní dílo? Nevím. A když už teda jedeme do plnejch, myšleno béčkovej u-turn v druhé polovině, nestačí jen strhnout volant. Ještě se to musí umět odřídit. Mohla to bejt nepříjmená sonda generaci z. Nebo to mohla bejt parádní konina, pošilhávající po všem kolem generace z. Není to ani jedno. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, co všechno bych chtěla zmínit, že se mi tam líbilo. Bylo by to totiž naprosto všechno. Celkově ten příběh je super a moderní. Insta kurvy na maloměstě, to je prostě něco, co se vyskytuje v dnešní době všude. A chlapi to neunesli, smolík no. Ale nicméně jsem pro, aby nebyl celý internet porno fotek. Je to už trochu moc. Co se týče té pedofilie na začátku, to byla taková příjemná rozehřívačka a pak se to pořádně rozjelo. Jinak všichni herci a herečky super, až na Hari Nef, ta mi přišla chvílemi jako transka, pardon. ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Živý důkaz toho, že když se až moc tlačí na pilu, kombinují se různé styly dohromady, mluví se až nestoudně explicitně a obsazují se za hranou nesympatické hrdinky, nemůže film nikdy fungovat. Trailer vypadal super, vypadalo to originálně, drze, stylově. Ale to co jsem dostala bylo jen tisíce a tisíce zkopírovaných scén z jiných filmů. Začátek vypadal silně Arronovsky, prostředek silně evropsky a konec až očistecky. Když k tomu přičtu ještě dost nepravděpodobný děj, twist a trapné, rádoby drsné, v závěru metamorfované charaktery postav, výjde mi z tohoto zážitku naprosto neucelený bordel. Co můžu pochválit je asi práce s kamerou, některé scény měly z vizuálního hlediska něco do sebe a výběr hudby taky sedl jako prdel na hrnec, ale jinak je to z mýho pohledu tak nějak průser. Tohle prostě nemělo žádnou sdělovací hodnotu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdičky jsem filmu udělil za chvilkové nadšení, které se mě zmocnilo při velice pěkném vykreslení falešné morálky a toho pravého pokrytectví, bez něhož by Amerika nebyla Amerikou, ale víc jsem toho k ocenění nenašel. Scénář byl totiž z větší části až bolestně hloupý a místy jsem se i nepříjemně nudil. ()

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Tento film se to snaží hrát na všechno strany. Chce mít akci, chce mít vyzývavost, chce mít hluboké téma, chce se zavděčit všem minoritám. Podle mě tím ale dosahují průměrného výsledku. Kdybychom téma trochu odlehčili a dali větší prostor akční sekvenci, mohli jsme mít super akční komedii. Kdybychom naopak ubrali trochu té obscénnosti, mohli jsme mít zajímavý film na uvažování. Takhle je to ovšem krok dopředu a zároveň krok zpátky. Proto pouze tři hvězdy. PS: Finální orchestrální hraní We Can't Stop od Miley bylo super! ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Celosvětová premiéra proběhla 21. ledna 2018 na Sundance FF. (ČSFD)

Související novinky

ČSFD výprava na nej horor fest světa

ČSFD výprava na nej horor fest světa

07.10.2018

ČSFD skvadra hororových geeků Filmmaniak, Goldbeater, POMO a RUSSELL (na horní fotce zleva doprava se zombie girls, odchycenými na slavném “Zombie Walk”) nás zdraví ze světového Nr. 1 festivalu… (více)

Reklama

Reklama