Reklama

Reklama

Vinylová láska

  • USA Juliet, Naked (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Annie Plattová je kurátorkou v místním muzeu v anglickém Sandcliffu. Je nespokojená se svou prací a se svým přítelem, vysokoškolským učitelem Duncanem, který je posedlý americkým hudebníkem Tuckerem Crowem. Annie napíše negativní recenzi na Croweovo nové akustické album a je překvapena, když jí sám Crowe napíše e-mail, v němž jí děkuje za upřímnost. Navážou spolu korespondenční vztah a průběžně sdílejí svá osobní zklamání. Duncan Annie podvede s novou učitelkou na škole, což vede k jejich rozchodu. Crowe navštíví Annie v Sandcliffu a zůstává u ní. Duncan se s Crowem setkává, ale nevěří jeho identitě, dokud se Crowe neprokáže vlastním pasem. Crowe a Annie se do sebe zamilují. O rok později se ona přestěhuje do Londýna a rozhodne se mít sama dítě. Crowe vydává nové album inspirované Annie a k Duncanově nelibosti jsou spolu šťastní... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (40)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Juliet, Naked patří mezi ty slabší romány od Nicka Hornbyho (no horší už je jenom Dlouhá cesta dolů), film je pak, bohužel, ještě tak o dvě patra níž. Velkým plusem je výběr herců, jestli jsem si tenkrát při čtení knižní předlohy představoval Tuckera Crowa jinak než s obličejem Ethana Hawka, tak jsem byl blázen. Rose Byrne je sladká jako vždy. Ale všechny je, jak jinak, válcuje Chris O'Dowd (Který fanboy by se v něm nepoznal? Já až nepříjemně často, byť jsem až takovým obdivovatelem nikdy nikoho nebyl, ani Beatles, ani Oasis). V rámci žánru tomu filmu asi není moc co vytknout, ale jak už jsem psal- ze slabší knižní předlohy pecku nenatočíte (teda většinou). Příště bych si raději prosil zfilmovat Nickovu knížku Jak být dobrý. I když v dnešní feministické "MeToo" době snad raději ani ne. Plusem Juliet, Naked je samozřejmě soundtrack. Třetí hvězda pak speciálně pro můj milovaný Londýn a za to, že mě tam filmaři vrátili zase zpátky. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Taková pohodička z Anglie. Potěšilo mě, že se natáčelo v Broadstairs, které jsem navštívil a poznával jsem tak místa, kde se herci prochází. Nic převratného se sice nekoná, ale rozhodně to neurazí ba naopak bych to řadil mezi lepší průměr ve svém žánru. Fajn obsazené a dobře to utíká, příjemný film. ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Tento príbeh večného hľadania lásky si zrejme naplno užijú diváci obšťastnení životnými skúsenosťami, ale možno sa mýlim. Manželstvo Annie uviazlo na mŕtvom bode a výrazne k tomu dopomohol jej ignorantský manžel, ktorý radšej žije život šibnutého fanúšika strateného rockera. Príjemný humor, nenásilný a trefný, sú ozdobou filmu, ale aj sálajúca pohodička a skvelí herci. Ethan Hawke s pesničkou od Kinks potešil. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Hmm, a tak som sa tešil... Podľa popisu to vyzeralo lákavo, ale v skutočnosti to bola dosť bieda. Začiatok bol síce zaujímavý, no ako náhle do deju vstupuje samotný Tucker, tak od tej chvíle sa dej ťahá už len v tej istej rovine. Postupné odkrývanie osobnosti tajomného rockera bolo mdlé a ak by človek čakal, že dej budú lámať nejaké zásadné záležitosti, ktoré zrazu vyplávajú na povrch, tak bude sklamaný - rovnako ako aj ja z celého tohto filmu. Jediné, čo bolo napokon ako tak potešujúce, bola samotná prítomnosť Rose Byrne. Nebyť jej, tak to nie je ani len na tie 2*. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Romány Nicka Hornbyho psal sám život a Nick mu koukal přes rameno a dodal svůj laskavý nadhled. Proto při každém dalším filmovém zpracování všichni fanoušci trnou, co z TOHO zase bude. 'Juliet, naked' se myslím povedla, přestože by potřebovala o trochu delší stopáž, aby "pouze diváci" pobrali a plně ocenili postavu Tuckera Crowea a jeho otcovské problémy. Kromě toho má Nick (jako vždy) krásně vykreslenou hlavní hrdinku, kterou s grácií zahrála Rose Byrne. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Broadstairs a Ramsgate, Anglie. (griph)

Reklama

Reklama