Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kobiety mafii vypráví svižným tempem příběh mafiánské rodinky prolínající se s kariérou policistky, která je přeložena díky neortodoxnímu přístupu ke zločinu. Skončí ve speciálním týmu jako agent v utajení. I zde však nemá mnoho štěstí a právě pro viditelné výsledky téměř zhatí šéfovi zištné propojení s podsvětím. Proto začíná jednat na vlastní pěst. (PP66)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (91)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

V posledních dnech jsem se jaksi intenzivněji setkal s polskou kinematografií a musím říct, že toho v žádném případě nelituji. Stejně jako jiným uživatelům se i mně líbil Ostatni pies o něco víc, ale na druhou stranu je faktem, že jsem se u něj tak nezasmál. Nevím, proč u popisu filmu chybí položka komedie, já jsem tam našel černého humoru Cheb, Cheb. Agnieszka Dygant mě bavila převelice, její chůva byla vedle Anii nejlepší postavou filmu. ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele

Kurva, tak toto bola kurva nálož kurva! Špeciálne od chvíle, keď sa prvý krát zjaví opatrovateľka, sa rozbieha šialený kolotoč udalostí, ktorý vám už nedá vydýchnuť až do konca filmu. Lahko bizarné postavičky sú absolútne brilantne napísané a zahrané a naozaj si nedovolíte čo i len tipnúť, čo sa odohrá nasledujúce minúty a len sa nechávate unášať tým bláznovstvom. Jasné, nie je to žiadna intelektuálna "podívaná", ale tie vyše dve hodiny vám uplynú kurevsky rýchlo kurva. Môj prvý Patryk Vega, ale určite nie posledný, poľská kinematografia ma momentálne najviac baví z úplne všetkých, vrátane americkej, a tak teda ukončujem túto recenziu obligátnym bravo kurva, bravo! ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Kdyby tady každé slovo začínající na "k" mělo být vypípáno, tak je skoro celý film bez titulků A za druhé nemohu říct, jestli jsem ten film viděla nebo ne, protože tam byly některé momenty, kdy jsem měla oči imrvére zavřené. Zkrátka Poláci když se o to opřou, tak naplno. Pokud se mám vyjádřit ke scénáři, tak jsem měla pocit, že se Patryk s Olafem museli hodně povzbuzovat vodečkou a nebo se u toho rvali jak psi. Některé pasáže jsem neustála a ještě si budu chvíli lámat hlavu, co tím chtěl básník říct? Nevyjímaje závěru. Pitbullové byly Patryku určitě o level lepší. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

O, kurwa...! Po filmoch Niebezpieczne kobiety a Botoks, v ktorých Vega používa mne nie veľmi sediaci vidlácky humor, sa touto snímkou vrátil späť na trón v mojich očiach. Film nie je strhanou kolekciou jednotlivých epizódiek, z ktorých máte akurát tak bordel v hlave, ale má normálny súvislý dej. A navyše som nepostrehol ani jednu stopu po buranských 'vtípkoch',pri ktorých zvykli natrtkaní Poliaci v kine vyhulákavať svoje náramne múdre opilecké "vsuvky". U mňa za plný počet tentoraz a teším sa na pokračovanie! P.S. Záverečná scéna s kladivkami bola silnou kávou i pre mňa! ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak si stojí seriálová verze, ale u filmu jsem měl občas pocit, že Vega příliš nepočítá s přemýšlejícím divákem. Na druhou stranu ono je to asi dobře, protože pokud by tu byla snaha vše vysvětlovat, celek by ztratil na tempu, které je pro konečný dojem zásadní. Podobně jako u Pitbullů se opět jedná o adrenalinovou jízdu v níž si mrchy nezadají s parchanty, každá věta je zakončena nějakým tím kurwa a i když je děj poněkud spletitější, působí to celé dost přímočaře. Vše vrcholí závěrem, který v krátkém čase poměrně překvapivým způsobem ukončí několik rozjetých linek. Vega navíc přidá i několik chuťovek, přičemž největší dojem udělá asi pilka. Na konci zůstalo pár lidí naživu, tak doufám, že to rejža nenechá jen tak. 80% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu je možné zahlédnout pár automobilů značky Škoda. První při scéně, kdy dojde k hromadné nehodě na dálnici. V tomto případě se jedná o model Octavia. A potom také při scéně na benzínce, kde je možné zahlédnout dva modely Škoda Fabia. (Skarface)

Reklama

Reklama