Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian se spolu s partou žoldáků pokusí osvobodit nebezpečného odsouzence z vězeňské lodi. (Disney+)

Recenze (67)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh tedy zase o moc nepostoupil, ale na rozdíl od předchozích dvou epizod jsem tady dostal hodně slušný prison break s postavami, které byly dostatečně zajímavé (a měly díky délce dostatek prostoru), s dobrou režií a choreografií soubojů, nějakým tím zvratem (ačkoliv to nebylo samozřejmě zase nic překvapivého) a se zapojením do širšího kontextu galaxie. Což je pro mě asi největší plus. I když mě rozhodně bavilo vidět i ten kontrast a napjatý vztah mezi Mandem a ostatními lovci/žoldáky. Mando pod dohledem malého dítěte opravdu taje.. svým vlastním způsobem. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

This is the way! Kdyby takhle vypadal cely serial, byl bych spokojeny. Villain of the week koncept mi tu sedi mnohem vic, nez rozbredla roztahana storka s miminem. Tohle byl paradni dil se skvelou tlupou renegadu, skvele pojatym tradicnim questem a Mando do toho zapadl jak prdel na hrnec. Chytre a nenucene se tu odkazovalo na vsechny tri trilogie. Melo to spad, melo to prekvapeni, melo to fajn akci, melo to mou pozornost po celou dobu. THIS IS THE WAY! ()

Reklama

zurivymlok 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál je pro mě neskutečné zklamání. Myslel jsem, že seriál bude mít nějaký rámec a ucelený příběh, čemuž nahrávala postava malého Yody. Bohužel, nic není vzdálenější pravdě. Od třetího dílu to jsou jen krátké příběhy s nezajímavými postavami, které člověk ani nestihne poznat. A co hůř - spoiler - v trailerech se seriál prezentoval jako "špinavé" a svým způsobem "kruté" dílo, jehož hlavní postava nebude mít problém oponenty pozabíjet a první díl tak skutečně vypadal, Nyní už to pravda není a máme tu pomalu rodinný seriál. Nechci tím říci, že seriál stojí úplně za prd, protože své kvality (především výprava) to má, ale pro mě to je hodně velké zklamání - a nebýt osmé řady Hry o trůny, tak bych to pasoval na zklamání roku. Takto to je jen druhé největší zklamání roku. ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stavbou "příběhu" je to katastrofa. Kdyby seriál měl jakékoliv jiné "téma" tak by to všichni vypli po 5 minutách. Některé postavy otravné a zbytečné. Na jednu stranu Mando zvládne bandu droidů a pak mu udělá problém jeden "Hellboy". Ale za ty x-wings na konci jsem šťastný. Jen stále čekám na příběh, propojení a ono nic a bojím se, že v této sezoně to lepší nebude. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mando se zase po nějakém čase trošku rozpohyboval a šel na další misi, kterou vyřešil bravurně. Tentokrát měl k dispozici skvadru dementních idiotů a přesně tak se k ním i Mando zachoval. Kdyby mi ty postavy nebyly tak nechutně nesympatický, dal bych plný počet, protože Mando si ho zaslouží. // 4,5* ()

Galerie (6)

Zajímavosti (8)

  • Postavu vojaka Novej Republiky si zahral Matt Lanter, ktorý nadaboval postavu Anakina v seriáli Clone Wars (2008). (ČSFD)

Reklama

Reklama