Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian se vydává na důležitou cestu. (Disney+)

Recenze (71)

Dex16 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mando je zpět s roztomilým Groguem! A to opravdu ve velké palbě. 💣 Za pouhou jednu epizodu toho spolu stihli fakt hodně.🛸 Strašně mě baví ten vesmírný-westerno styl, dodává tomu výbornou atmosféru, kterou si vždy užívám, no a ta hudba? 🎶To je pohlazení po intergalaktické duši! 🌌 Ať už je tady další středa a my se můžeme vydat s našimi miláčky dál v jejich cestě. 🚶👽 ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne, pardon, ale tohle po Andoru působí jako chudý příbuzný z řad sobotní ranní pohádky pro děti. Fan-project s lepším CGI, který sice pravověrným fanouškům "filoni-verse" nabídne přesně co chtějí, ale mně to přijde jako málo. Na těch 35 minut to zabaví a nudou u toho nepojdete, ale je to prostě a jen papundeklová a poněkud infantilní vycpávka času bez pořádné výpravy a podle zajetého mustru. Aspoň, že ta westernová atmosféra pořád funguje. ()

Reklama

Bender0101 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aby začátek 3. série dával malinko smysl, musíte vidět jiný seriál (Boba Fett). Jinak se budete velmi divit, jak to, že je Grogu znovu s Dinem, který má novou loď, je odpadlíkem (i když má Darksaber, takže je vlastně vládce Mandalorianů, což Zbrojířka nějak neřeší) a chce se vrátit na "cestu". Pokud jste Bobu viděli, divit se budete i tak, protože v onom seriálu byli Zbrojířka, Paz Viszla a Din jediní přeživší Nevarra , přičemž první dva si hověli na nějaké vesmírné základně. Zbrojířka poslala Dina očistit se do Dolů Mandaloru, na což Din poznamenal, že jsou zničeny. Zde je sekta obnovená, na planetě, kam se nějak dostala bez lodí; Din, ač odpadlík, přichází za Zbrojířkou, jako by se nechumelilo, aby výše zmíněná konverzace proběhla znovu, ale opačně: že se očistí, na což mu ona odpoví, že je to nemožné. Z Mandalorianů jsou neschopní idioti; děj je nahodilý; všechno ohledně IG-11 je blbost; Greef Karga si začne s pirátským králem (parodie Davyho Jonese a jeho posádky), aniž by Nevarro mělo prostředky k ozbrojenému střetu; Bo-Katan si sama zahořkle sedí v hradě. Aby toho nebylo málo, mezi druhou sérií a shledáním Dina a Grogua uplynulo přesně 0-2 let (podle Favreaua). Znegovala se tady prakticky celá druhá série a zresetoval Dinův arc, pro náznak návaznosti musíte vidět jiný seriál. Vesmírná bitva je fajn, až na to, že pirátské stíhačky nemají radary a zaměřené kanóny křižníku střílí všude kolem cíle. Celkově bordel, který se podle všeho spoustě lidí líbil. ()

loki5

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten úvodní "souboj" s krokoželvou to krásně sumarizuje. Jak se jí nejlépe zbavit, jo už vím připoutáme se k ní lanem. A když trochu zatáhneme nemá šanci (jo je nás sice jen pět, ale to musí na těch pár stovek tun v pohodě stačit :-D). Člověk se může jen domnívat jak tahle banda mentálů vůbec přežila tak dlouho nehledě na to že nosit na hlavě kastrol 24/7 asi taky přežití moc nepomůže. Zbytek už jsem nevnímal. ()

Sebule 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to tam!! Mandalorian je zpátky a nesmírně jsem se těšil. První díl jede od začátku do konce, představuje nám piráty a staré známé tváře. Opět vizuál je krásný, hudba je skvělá, ale děj se bude muset ještě dovyprávět trochu, protože bych se nedivil, kdyby nějací diváci byli zmatení. Jinak za mě nesmírná spokojenost zatím. Hodnocení: 8,5/10 ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • První neanimovaný snímek Star Wars, kde se objevují Purrgilové. (mikki089)
  • Lebka zvířete v kovárně patří vyhynulému Mythosaurovi, který žil ve Vnějším okraji na Mandaloru. Během prvního dobývání Mandaloru za účelem obsazení a založení Mandaloru tak, jak jsme ho znali, byli tito tvorové loveni a vyhlazeni. Jejich lebka se stala symbolem Mand'alor – tradičního vládce všech mandalorianských klanů – planety Mandalore a samotných Mandalorianů po další generace. (Veskoslav)
  • Pirátská vlajková loď by měla být starý separatisický křižník, který jsme mohli vidět ve hrách „Star Wars: Republic Commando“ a „Star Wars: The Force Unleashed“. Znamená to, že piráti a jiná kriminální verbež převzala techniku Separatistů po skončení Klonových válek. (Veskoslav)

Reklama

Reklama