Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian a jeho spojenci podnikají nebezpečnou záchrannou misi. (Disney+)

Recenze (123)

Maniik88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Málokedy slovne hodnotím samostatný diel seriálu. No teraz musím urobiť výnimku. Tento diel bol proste brilantný po všetkých stránkach. Vyťažili sme maximálne všetky postavy a predošlé diely seriálu. Boli tam Mandaloriani, skvelá cool Gina Carano ako Marshall (zrovna čítam že jej dali vyhadzov za názor..kde to spejeme?), Moff Gideon a mnoho ďalších. Celý diel bola skvelá akcia, bitky, efekty, hudba a záver. Ou to bol záver. Jedny z najlepších minút z celého SW universe! Bolo tam všetko, napätie, úžasné prekvapenie a emócie, že som si starý kôň poplakal. Tento diel bolo jedným z najlepších 44min zo SW a stálo za to pozerať tento seriál už len kvôli nemu. Pár prvých epizód boli také hluché, no smerom ku koncu série to bola paráda s čerešničkou na torte. Neviem si predstaviť kam sa vydá ďalšia séria :) ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím, co o tomto sáhodlouze psáti, páč jsem z toho totálně v prdeli. Ale něco již vymyslím. Tenhle díl mě míti gurwa! 50min. a ne ta úvodní chujovina z Tatooinu. Já bych to natáhl na 2h, vrazil to do kin a bezpečně bych tím smetl ze stolu celou novou trilogii i s Ebremsem a kozatou Kennedyovou v nanosekundě, byť mám SW VIII hodně rád. V tuto chvíli mě nenapadá, čím by to šlo ve 3.s. trumfnouti. Dark Troopeři byli hroziví a nezastavitelní a byla to kůl kombinačka, Terminátora, C.y..l.o.n.a, Železného Obra, robota dr.Tottenkopfa a kdo ví, čeho ještě. Přítomnost již v předešlých dílech lehkého křižníku z tuším SW Rebels, byla samoz. žůžo. I když vraziti do této série nekompromisně star destroyer, by bylo asi už na infarkt, hehe. No a rozplývati se nad nepopsatelným pocitem z razantního příchodu Luka Skywalkera (než ho tak zle podělali v nové shitlogii) je nošením beskaru do lesa na Endoru. Jen pozn. k němu, je stále fascinující, že chodí i 5 let po SW VI v černé jako nějaký Sith. Okamžitě jsem si připoměl Battlefront II z 2017. Potitulková scéna je překvapivá a klasicky cynicky ftypná i s poněkud nakynutým Bibem Fortunou. Trochu jsem doufal, že tam tak opět vrazil Luke, ale člověk nemůže míti všechno.;-) Tohle se s finále 1.s. nedá vůbec srovnávat. Pochopitelně. Uf, bolí mě hlova. Tolik nářezů naráz, to už je v mém věku, rizikové, checht. Pozn. jak 1. tak i 2.s. jsem samoz. již tradičně sjel jako příležitostný SW feťák v kuse. Nedovedu si představit, že bych na to čučel po dílech. ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzala jsem to z jedné vody načisto, dodrcla druhou sérii a to finále bylo parádní, dynamická jízda od začátku do konce, úchvatný střih i hudební podmaz, jedna ani nestihla popadnout dech.. Tak jsem to pro jistotu lupla dvakrát, jednou v originále a podruhé s českými titulky.. Valím si to na filmové vlně SW a nemám připomínek, resp. nechci mít.. Slzy v očích a sežmoulaný kapesník.. ()

Atrekan

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel se ke mně dostal spoiler s Lukem, takže o konečnej zážitek jsem byl trochu ochuzenej, ale i tak to byla super epizoda. Na jednu stranu to tak trochu vypadá jako poslední, ale na druhou stranu zase přijde Boba. Luke byl udělanej výborně, mnohem líp než v celých sequelech, což je na druhou stranu trochu smutný. Jen ta jeho lightsaber akce mi přišla trochu slabší než třeba v prequelech (ale pořád lepší než máchání klackem, jak jsme viděli u Rey).// Někoho určitě bude srát Mando s neustálým sundáváním helmy, ale myslím, že se tvůrcům celkem podařilo držet se na uzdě - vždycky si to situace vyžádala, hlavně tady na konci, kdy to posloužilo jako výraz toho, že mu na Groguovi záleží víc než na mandalorské cti, a to je co říct. Btw. v potitulkové scéně mě docela rozsekal poněkud korpulentní Bib Fortuna, kterýho po Jabbově smrti už zřejmě nebavilo být majordomem. ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

vau, emoční maximum. Tohle jsem opravdu nečekal. Skoro dokonalý závěr. Cítil jsem tam starou dobrou trilogii a zároveň i nádech "první epizodoy- Skrýté hrozby". Mělo to všechno a ještě něco navíc. Snad nebude třetí serie mít stejně nudný a nelogický začátek a začne tam kde tento díl skončil. PS: vyčktejte na konec titulků ;-) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (19)

  • Epizóda bola vydaná deň po smrti Jeremyho Bullocha, ktorý si zahral postavu Bobu Fetta v originálnej trilógii. (ČSFD)
  • Boba Fett (Temuera Morrison) povie, že Impérium zmenilo Mandalore na sklo. Tým chcel povedať, že Mandalore zničili. Jednalo sa totiž o púštnu planétu pokrytú pieskom a sklo vzniká práve roztavením piesku. (ČSFD)
  • Pri záverečnom lúčení si dá Din Djarin (Pedro Pascal) dole prilbu, aby mohol Grogu vidieť jeho tvár, čím odkazuje na Dartha Vadera, ktorý si tesne pred smrťou dá dole prilbu, aby mohol dobre vidieť tvár svojho syna. (ČSFD)

Reklama

Reklama