Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (Cinemart)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (476)

Ampi 

všechny recenze uživatele

Pěkná filmová role pro perníkového tátu. No těžko napsat, jestli je ideální zeť excentrický Laird, ale většinou je mnohem důležitější jestli je dána osoba vhodný partner. Na druhou stranu rodičovský radar starostlivosti občas velmi funguje. Pokud tedy má dost veškerých informací. I když jsem se u této komedie občas dobře zasmál, tak mě zas tak moc nezaujala. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Komedie, od které jsem toho příliš neočekával, mě kupodivu slušně pobavila. Střet taťky Neda s érou počítačů mě dokázal rozesmát, Gustav dokázal vyřešit i ošemetný problém a Kaley Cuoco byla jako Justine výborná. Kdyby tvůrci přesně podle mých očekávání odporně nezapatosili poslední čtvrtinu filmu, klidně bych přihodil i čtvrtou hvězdičku za snímek, u kterého jsem se mohl v klidu zasmát, aniž bych musel přehnaně zapojovat myšlení. Mohla to prostě být typická oddechovka, ale... ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele

Dcera se rozhodne seznámit rodinu se svým milionovým přítelem, ze kterého se vyklube postrach pro všechny rodiče. Po docela nudných trailerech to vypadalo na parodickou mašinérii americké produkce a docela jsem se obával. Naopak ve výsledku jde o velmi povedenou komedii, která v první hodině sype vtipnou scénu za scénou a nemá hluchá místa. Některé hlody jsou opravdu už na hraně, ale nikdy to nesklouzne do otravně trapných situací a nedá se tomu nic vytknout. Každá postava je zábavná a hlavně duo Cranston s Francem září. Ke konci filmu dochází dech, nastolené tempo a klasický závěr s happy endem trošku celý dojem kazí. Nicméně i tak se jedná o jednu z nejlepších komedií, kterou jsem za poslední dobu viděl......7/10 ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Možná se mi už za chvíli podaří najít skvělou komedii, kterou si užiju na maximum. Tohle ale bylo docela blízko. Příběh o tom, jak se dcera zásadového muže zamiluje do sprostého bohatého floutka. Navíc ten floutek vypadá jako James Franco. Výstřední a excentrický James je na tomhle naprosto skvělý. Zoey jsem měl pocit, že jsem ji už někde viděl. Má velmi příjemný a hezký kukuč. Na to, že to mělo skoro dvě hodiny, tak to uteklo jako nic a já se příjemně bavil. Několikrát jsem se i zasmál. Holt, když se potkává zkušenost s mládím, je to vždy psina. Pobavila i Kaley Cuoco jako domovní UI. Jsem zvědavý jestli si film ještě někdy pustím. Možná i jo. Takhle mohu jedině doporučit. (73 %) ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Klasická americká „komedie“, kde si dcera najde pošuka a táta se s ním těžko smiřuje. Je tradičně přehnaný, místy nechutný až trapný, ale na druhou stranu se najde i pár vtipných chvil. Celkově ale nic originálního pod sluncem, tohle tu už bylo nesčetněkrát. # příběh ** | hudba *** | humor * | akce * | napětí – | pustil bych si znovu ** ()

Galerie (74)

Zajímavosti (16)

  • Scenár bol pôvodne napísaný s Benom Stillerom a Jonahom Hillom v hlavných úlohách, mal sa odohrávať na Havaji a film mal mať názov "Aloha". Napokon došlo k výrazným zmenám, no Stiller a Hill pri projekte zostali ako producenti. (Astonko)
  • Když se Ned Fleming (Bryan Cranston) pokouší dostat do počítače společnosti Laird, píše hesla, která se mu zobrazují jako slova. Z bezpečnostních důvodů se však hesla vždy zobrazují na obrazovce jako série hvězdiček. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama