Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postava filmu Eliška s tváří Ester Geislerové, má svatbu a čeká na svůj velký moment. Namísto svého „ano“ ale ženich řekne „ne“ a od oltáře uteče. Naštěstí má zdrcená Eliška skvělou kamarádku s jasným receptem, co je potřeba dělat. Ona sama střídá kluky jako ponožky a proto hned založí Elišce profil na osvědčené seznamce. Té to není příliš po chuti, ale je jí už 35 let, je single a má strach, aby jí neujel vlak. A chce vzít život pevněji do svých rukou. Vrhá se proto do randění naslepo a mezi řadou katastrofických schůzek zkusí najít novou lásku. Zároveň se musí rychle přestěhovat a jedinou možností je bydlet společně s nevlastním bratrem, podivínem, který pěstuje na střeše včely a který ji doma nechce. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (226)

feeme 

všechny recenze uživatele

Ty lokace jsou v Pardubicích, to mi udělalo na jednu stranu jakoby radost, koukat na film z Pardubic, ale zároveň ne, protože když vidíte, jak přejede z jedný scény do druhý, ale víte, že ty místa jsou od sebe několik kilometrů vzdálená... Hh, ale to je zaujatost a rejpáníčko. Ale to je to, co si budu pamatovat a co si chci pamatovat. Víc nic. Plný stereotypů, i když si to hraje na to, že jako ne a že jinak, tak jo a je to protivný. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $1,104,000▐ Janák je akýsi dojdení, bez lepších nápadov. Samozrejme že chce byť originálny a trefní na dnešnú dobu ale je to dosť kostrbaté, potenciál to nedokáže vôbec využiť, zas taká troška zbytočnosť. /35%/ ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Keď na hnusnú prasnicu ako je Kramerová, ktorá by bola mimochodom hnusná aj v chudom stave, napíšu scenár, že "střídá kluky jako ponožky", to sa vo mne objavuje taký prirodzený reflux, že mi v pažeráku ostala diera. Nedokážem pochopiť, kto z tejto nechutnej osoby vyrába herečku, ktorou nikdy nebola ani nebude. Ona totiž nemá na to, aby hrala čo i len v slovenskom filme, a to tam máme laťku prekliate nízko. Film inak myšlienkovo mimoriadne prázdny a najhoršie je, že sa plejáde hereckých prepadákov (Prachař, Písařík) snažila prispôsobiť aj Ester, ktorá je inak dobrá herečka. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Rozmohl se nám tady takový nešvar, řečeno slovy klasika. Ano, po vzoru svých většinou západních kolegů se čeští tvůrci snaží natočit něco, co se něčemu bude podobat, ale většinou z toho vznikne podobný paskvil, jako je Lovení - už ten debilní název dává tušit něčemu příšernému. Jediný kdo zde stojí za zmínku, je Geislerová, ale bohužel hraje podle imbecilních not, takže vlastně nehraje. Světlejší chvilky má i Prachař, ale tím jsem obsah mé jedné hvězdičky vyčerpal. Pak už je to jenom šílenost ve stylu Kameňák - afektovaná kráva Žilková, které se stala herečkou bůhvíproč, neznámá blbka Evelyn Kramerová a Martin Písařík, který se už x let nemůže rozhodnout, zda dělat zpěváka nebo herce na plný úvazek, tak radši dělá obojí na hovno.................................moje hodnocení = 2 z 10. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

LOVEní nabízí několik vtipných momentů a nápadů - viz narkoleptický mamánek, výjezd na Kuňku či Malá pardubická - ale celkem velkou část stopáže si člověk láme hlavu nad mechanismem vnitřních pochodů hlavních postav, jejichž uvažování a jednání by se dalo chvílemi přirovnat k jednomu velkému rozšmelcovanému paskvilu. Cílové diváky tento slabší odvar hollywoodských romantických komedií s několika českými hity určitě nadchne, mě však nechal chladným. P. S. Člověk by nevěřil, k čemu se dá použít kotě! ()

Galerie (46)

Zajímavosti (13)

  • Při scéně v baru se vedle Elišky (Ester Geislerová) líbá pár mladých lidí. Scénu museli několikrát opakovat. Oba mladí hráli tak náruživě, že měli velký problém odehrát svou scénu bez smíchu. (Tonula)
  • Karel Janák nutil Ester běhat po dostihovém závodišti a chtěl, aby s ostatnými přeběhla Taxisův příkop během Malé Pardubické. Točili scénu přímo v den, kdy se skutečný závod konal. (ČSFD)

Reklama

Reklama