Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postava filmu Eliška s tváří Ester Geislerové, má svatbu a čeká na svůj velký moment. Namísto svého „ano“ ale ženich řekne „ne“ a od oltáře uteče. Naštěstí má zdrcená Eliška skvělou kamarádku s jasným receptem, co je potřeba dělat. Ona sama střídá kluky jako ponožky a proto hned založí Elišce profil na osvědčené seznamce. Té to není příliš po chuti, ale je jí už 35 let, je single a má strach, aby jí neujel vlak. A chce vzít život pevněji do svých rukou. Vrhá se proto do randění naslepo a mezi řadou katastrofických schůzek zkusí najít novou lásku. Zároveň se musí rychle přestěhovat a jedinou možností je bydlet společně s nevlastním bratrem, podivínem, který pěstuje na střeše včely a který ji doma nechce. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (226)

hroubek 

všechny recenze uživatele

Karel Janák je zkušený režisér, a umí natočit dobrou a vtipnou komedii. Jen by nesměl jet na půl plynu. A to je bohužel případ i tohoto snímku. LOVEní není špatný film, a svým způsobem má i dobře rozdané karty. Jen s nimi Janák nechce a nebo v té horší možnosti, neumí hrát. A přitom stačilo tak málo, a z podprůměrné komedie jsme mohly dostat průměrnou až lehce nadprůměrnou komedii. Největší kámen úrazu je délka, která je přepálená a příběh s postavy nemají na to, aby jí utáhly. A pak je tu scénář, jenž není tak vtipný a nedokáže pořádně prodat romantikou linku obou hlavní postav. A je to škoda, protože tam ten potenciál vidím. Herci se snaží, a některé situace zachraňují, ale k čemu to je, když to pak jako celek moc nefunguje. LOVEní je obyčejná komedie, která neurazí, ale nijak extra nepobaví. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Účinkovanie Evelyn Kramerovej mi tu hrozne pripomínalo niektoré filmy s Rebel Wilson, charakterovo aj výzorovo. No na počudovanie to nebolo zlé a nudiť som sa začal až tesne pred koncom. Ten prešiel z humoru do trápnej romantickej formy, no našťastie nebolo to nič strašné a oči privierajúce. Pohodovka, na priemer tak akurát. 60/100 ()

Reklama

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Slaboduchost ve druhé polovině zastiňuje trapnost, postupně nekontrolovatelně narůstající do obludných rozměrů. Ach jo ... prostě o tom, jak ženská nahání chlapa ... skoro za každou cenu. P.S.: Kdopak asi zařídí, aby všechna ta květináčová zeleň na střeše za případné menší či větší bouřky nebo jenom za trochu větrnějšího počasí neskočila náhodnému chodci na hlavu ? ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Karel Janák sa po roku vracia s novým filmom "LOVEní". Mám pocit, že pri mene Karel Janák absolútne nečakám žiadne zázraky. No na druhú stranu keď to človek akceptuje, tak ma vie aj pobaviť. Tento film je podľa mňa celkom pozerateľná komédia, no na druhú stranu sú tu opäť typické momentky, ktoré komédie už priniesli miliónkrát a nevedia tomu dať absolútne nič nové. Čo napríklad? Povedzme si pravdu, že od prvého momentu vieme, s kým vlastne nakoniec Eliška skončí. Okrem toho je film niekedy cez svoje postavy vysoko teatrálny. V tomto hovorím najmä o Martinovi Písaříkovi. Jeho postava mi príde často trápna. A čím viac sa snaží veci napraviť, alebo vysvetliť, o to viac sa potápa. A čo ešte musím povedať, tak najhorší výkon filmu patrí Romane Goščíkovej. Vo všetkých scénkach pôsobí vysoko drevene a nakoniec ešte musí mať film nečakaný zvrat, ktorý nemohol predpovedať absolútne nikto. A je to len sprosté. A potom ten gýčový záver. To sa deje v amerických filmoch. Prečo tu? Pozitíva filmu? Ester Geislerová je sympatická hlavná hrdinka a jej postava sa mi aj celkom páči. A podobne ja na tom aj Jakub Prachař. Je vtipný, má dobré momentky a sledovať ho ma baví. A priznávam, aj Evelyn ma vie pobaviť. Najlepšia časť je asi scénka na balkóne. To ma vysoko pobavilo. Bežanie Malej Pardubickej je tiež vtipné a myslím si, že je tu ešte okrem toho pár scénok, ktoré sa mi páčili. No musím ešte jedno pripustiť. Kde odišli všetci normálni chlapi, keď sa točil tento film? Úprimne... kam sa podeli? Hodnotenie: C ()

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

Pro Pardubaky celkem dobra podivana. Jen je skoda trapne prehravane Evy - IT girl a trochu trapneho konce. Jinak bych hodnotil i lepe. Chapu, ze pro nekoho kdo videl Pardubice jen z vlaku to asi moc zajimave nebude a bude to spis podprumerna romanticka komedie, kde se zrovna za bricho popadat nebudete. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (13)

  • Postavu Pati (Evelyn) dostala pôvodne ponuku hrať Petra Polnišová. Herečka na ponuku kývla a už sa na postavu pripravovala, ale na poslednú chvíľu sa jej skomplikovali plány a tak Karel Janák obsadil Evelyn, s ktorou už mal pozitívnu skúsenosť z natáčania filmu Cuky Luky (2017). (matthew.17)
  • V čase cca 1:31:00 přichází Eliška (Ester Geislerová) s přítelkyní na střechu k úlům, aby tam rozmístila květiny. V té chvíli je ještě celá stěna s rákosem bez jediné kytky. O několik vteřin později rovná právě přinesené kytky vedle úlů a stěna už je celá vyzdobená květinami i s rámečky. (Tonula)
  • Film šel do kin se sloganem „Hledá se láska, Zn. Spěchá“. (ČSFD)

Reklama

Reklama