Reklama

Reklama

Chlap na střídačku

Trailer 1

Obsahy(1)

Již patnáct let št'astně vdaná Zuzana jednoho dne zjistí, že má její manžel Jiří delší dobu poměr s jinou ženou. Zuzana neváhá a rozhodne se svou sokyni Lenku navštívit a učinit jí tak trochu netradiční návrh. Její plán je přímo skandální. Navrhne jí totiž, že si rozdělí péči o Jirku a udělají z něj tak chlapa na střídačku. Lenka nakonec souhlasí a obě ženy představí tento nový způsob života Jirkovi. Tedy spíše ho postaví před hotovou věc. Co se všem zdá zpočátku jako perfektní plán, tedy jeden týden se svou ženou, ten druhý zase s milenkou, se nakonec může ukázat jako noční můra pro všechny. (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (227)

troufalka 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že Homo sapiens je ze své podstaty monogamní, ani, že je dostatečně moudrý, aby dokázal žít polygamně. Tento neustálý rozpor stojí za hlubší probádání a nemusí jít nutně o filozofické disputace. Humor zde zvolený není bohužel šálkem mého čaje. Mnohem zajímavější mi připadal Dámský gambit  s Tomášem Matonohou a skvělou Terezou Duchkovou. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Dva a půl. Pocity na střídačku, spíše brzy níže, nežli výše. Obsazení filmu je luxusní, rozjezd a téma originální. Ale dost brzy se postavy začaly chovat když ne trapně, tak vyloženě nevkusně. Občas jsem se zasmál, semtam mi přišel příběh i zajímavý a dokonce uvěřitelný, ale stále jsem měl pochyby. Pochyby o motivaci a duševním zdraví postav. V souboji žen o uťáplého docenta jsem brzy ztratil důvod té snahy, prostředky mě ale pobavily, byť nemusely být tak doslovné a veřejné. Prostě pár fajn gagů v jinak spíše trapném filmu. Je také zajímavé, že jsem se smál jinde, než něžné pohlaví. ()

Reklama

angel74 

všechny recenze uživatele

Sexistické komedie zrovna dvakrát nevyhledávám, ale zlákalo mě poměrně kvalitní herecké obsazení. Příběh muže, kterého si jeho manželka a milenka navzájem půjčují, je sice místy hodně přitažený za vlasy, přesto tvůrcům odpouštím. Našly se tu totiž momenty, u nichž jsem se docela dobře bavila, i když s blížícím se finále přibývalo scén, které bych radši neviděla. Výsledný dojem z filmu je tak poněkud rozpačitý. Nemůžu se rozhodnout, zda se jedná o celkem fajn oddechovku, nebo naopak trapně přízemní zábavu. (50%) ()

VeeDee 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vcelku baví... Člověk čeká, co se z toho vyvrbí... V půlce filmu to však začne padat do trapnosti, nelogičnosti... A ten konec? To má být jako co? Jako kdyby sám autor netušil, jak to má vlastně dopadnout... a když ho to přestalo bavit, tak to prostě takhle divně utnul, jakože to bude děsně vtipný. A není. No, jednou a dost. A doporučuju k tomu láhev vína. Možná radši dvě. :-) ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Škoda, že si Langmajer nezašel k psychologovi, aby se mi osvětlilo, co chlapa, co má doma starou škebli, nutí najít si někde jinde druhou škebli stejných kvalit, jen mírně mladší. Logičtější by bylo nabrnknout si nějakou svou studentku, ne? Jinak se jedná samozřejmě o film z jiné dimenze než je náš reálný svět, minimálně já nikdy nezažil, že by někdo vyřizoval rodinné problémy na přednáškách, vykřikoval oplzlosti v prostředcích MHD a restauracích, či se zamilovaně točil kolem lampy, a to jich v blízké ulici a parku máme požehnaně. Skoro až k závěru to byl jasný odpad, ovšem pak nastal výrazný zlom téměř na pět hvězdiček, kdy se Langmajer měl dostat do výlučné péče třetí ženské, jisté Pepky. Jééžiš, lámal jsem se smíchy pod stolem, no ten to hraje taaaak blbě! No a konec ukázal, že to skutečně akorát blbě hrál, takže tvrdé zklamání a za ty tři minuty smíchu dávám jednu hvězdu. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • Při závěrečných titulcích hraje píseň „Mrtvej chlap“, kterou nazpívali Jiří Langmajer a Marta Jandová. Její text napsal režisér a upravovatel původního francouzského scénáře Petr Zahrádka. Další použitou písní je krátký úryvek „Okno mé lásky“ od Petra Jandy a kapely Olympic. (noelcoward73)
  • Knihkupectví, kde pracuje Lenka (Lucie Žáčková), skutečně existuje. Nalezneme ho v Praze na rohu Ostrovní a Mikulandské ulice. (rakovnik)

Reklama

Reklama