Reklama

Reklama

Chlap na střídačku

Trailer 2

Obsahy(1)

Již patnáct let št'astně vdaná Zuzana jednoho dne zjistí, že má její manžel Jiří delší dobu poměr s jinou ženou. Zuzana neváhá a rozhodne se svou sokyni Lenku navštívit a učinit jí tak trochu netradiční návrh. Její plán je přímo skandální. Navrhne jí totiž, že si rozdělí péči o Jirku a udělají z něj tak chlapa na střídačku. Lenka nakonec souhlasí a obě ženy představí tento nový způsob života Jirkovi. Tedy spíše ho postaví před hotovou věc. Co se všem zdá zpočátku jako perfektní plán, tedy jeden týden se svou ženou, ten druhý zase s milenkou, se nakonec může ukázat jako noční můra pro všechny. (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (227)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Chýlková ne, Žáčková ne, Langmajer ano. Ale i kdyby byl casting sebelepší, tady by to ničemu nepomohlo. Tenhle film totiž absolutně postrádá vtip. Potenciál tu samozřejmě byl, ale Zahrádka ho zcela promrhal. Postupem času bych vzal zavděk i tím nejstupidnějším z kýčovitých fórků, které téma nabízelo, ale kde nic, tu nic. Režisérova ordinační průprava tu je bolestně znát a obávám se, že lepší už to nebude. 25% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zhruba do poloviny je to taková typická česká novodobá komedie.Dalo by se jí toho spoustu vytknout a o spoustě věcí pochybovat,ale v rámci toho všeho dokáže nabídnout i pár vtipných momentů.Pak ovšem přijde zlom a z občas vtipné skorokomedie se stane těžko definovatelné něco,kdy se hlavní postavy (primárně ty ženské) začnou chovat jako psychicky labilní svině (přičemž muž je zde zobrazen jako někdo kdo se nechá dobrovolně vláčet čímkoliv a není schopen nic udělat) a vše vyvrcholí tím - spoiler - že hlavní hrdina má infarkt/mrtvici a oběma hlavní hrdinkám to přijde k smíchu.Načež hlavní hrdina skončí jako zelenina a obě jeho "lásky" si ho pouští na rybníce na lehátku.Jenže aby toho v už tak dementním konci nebylo málo,ukáže se,že Langmajer to celé jen hrál,aby měl od obou žen pokoj,takže vlastně není o nic menší svině.Už sem si to říkal u mnoha českých filmů a ani tady to nebylo jinak - opravdu si tvůrci českých "komedií" myslí,že publikum (tady asi primárně ženské) chce od filmů tohle?Že je ok,předávat zprávy typu - chlapi jsou jen podvodnící a nesvéprávní idioti a ženy jsou naopak labilní megery? Evidentně ano,ale za mě je to úplně mimo a ty dvě hvězdy dávám vlastně ani nevím proč.Asi za tu první půlku,kdy sem se chvílemi i bavil...40% ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Další „historicky důležitý počin“, pro tuzemskou kinematografii. Jednoduché, sexistické nic, kde Chýlkové se Žáčkovou vlhne mušlička a Langmajerovi, tvrdne kašpárek…..tak jo no, pojďme se všichni hromadně zasmát. Bohužel se stává zvykem (čest výjimkám jako například Ženy v běhu), že každá nová rádobykomedie přichází ruku v ruce s divákovou rozpačitou reakcí….asi je na čase si zvyknout a přijmout smutnou realitu. Kdo je další na řadě? Vetchý? Polívková? Hřebíčková? Někdo jiný? ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Potenciálne zaujímavý námet, na ktorom sa dala postaviť vcelku slušná dramédia. Avšak po prvotnom záujme ohľadom dôvtipnej zápletky sa z toho vykľula poriadna trápnosť, ktorá miestami pôsobila totálne infantílne a prihlúplo. Až som zostal zarazený, že z takéhoto námetu sa stalo napokon poriadne trápne teátro, ktoré pôsobilo maximálne iracionálne - a to z pohľadu všetkých zainteresovaných. Sem tam nejaká dobrá hláška, občas vtipná scénka, ale z celkového pohľadu to bolo dosť mizerné (presne ako už napovedá samotné hodnotenie). Myslím si, že s daným námetom sa dalo oveľa lepšie pohrať, potenciál to malo rozhodne oveľa vyšší. 1* ()

crackonosh 

všechny recenze uživatele

Asexuální snůška debilit, která bohužel není dostatečně absurdní na to, aby obhájila naprosto nesnesitelných 109 minut. Zhlédnutí tohoto absurdního maglajzu má navíc jeden dost nepříjemný efekt, a to ten, že s Vámi partner(ka) odmítá spát do doby, než tento mimořádně tramatisující zážitek nevytěsní z hlavy, což může trvat až čtrnáct dní. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • Poté, co si Lenka (Lucie Žáčková) poraní nohu, tak následně má ortézu na pravé noze. O pár dní později, když jsou všichni tři hlavní hrdinové večer před domem Zuzany (Ivana Chýlková), tak má ortézu na levé noze. (noelcoward73)
  • Když si jeden večer Jiří (Jiří Langmajer) čte v posteli knihu, tak mu Lenka (Lucie Žáčková) řekne, že ruší a aby tedy otáčel stránky potichu. Pak je lehce vidět, jak Jiří otočí stránku zleva doprava, což by šlo třeba v Izraeli, kde se píše zprava doleva. (noelcoward73)
  • Film je remakem francouzské komedie Garde alternée (2017). Režisér Petr Zahrádka si původní scénář pouze poupravil. Oba filmy mají i podobné plakáty. (Bernyz)

Reklama

Reklama