Reklama

Reklama

Chlap na střídačku

Trailer 1

Obsahy(1)

Již patnáct let št'astně vdaná Zuzana jednoho dne zjistí, že má její manžel Jiří delší dobu poměr s jinou ženou. Zuzana neváhá a rozhodne se svou sokyni Lenku navštívit a učinit jí tak trochu netradiční návrh. Její plán je přímo skandální. Navrhne jí totiž, že si rozdělí péči o Jirku a udělají z něj tak chlapa na střídačku. Lenka nakonec souhlasí a obě ženy představí tento nový způsob života Jirkovi. Tedy spíše ho postaví před hotovou věc. Co se všem zdá zpočátku jako perfektní plán, tedy jeden týden se svou ženou, ten druhý zase s milenkou, se nakonec může ukázat jako noční můra pro všechny. (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (227)

Shitonit

všechny recenze uživatele

Miluju české komedie posledních let, miluju na nich zejména to, že od nich nic nečekám, nevyhledávám je pro jejiich multitrapnost kombinovanou s depresivnímy výkřiky do tmy, miluju je pro jejich přímočarou touhu dostat lid do kin, narvat do lidu popcorn, zalejt mozeg colou a následně si s lidem tristně vytřít prdel slibem, že již brzy se vynoří odnikud další neskutečná píčovina. Miluju je a díky lásce k českým filmům mám občas o něco více času, neboť se na ty kokotiny už ani nedívám, čímžtopádem tím na konec chci dodat, a tím jsem měl asi začít, Za točbu novodobých českých komedií by měl být ukládán trest navěky hnít v kinematografickým pekle s hlavou strčenou v Satanově řiti. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, co má Zahrádka za sebou za výrobky, se ani moc nedivim, že to dopadlo takhle.Jirka je můj oblíbenec, takže si to mohl odpustit.Trapnost, idiocie, scény odtržený od reality, a navrch konec, kterej to celý završí mírou vrchovatou.Kravina na kterou nekoukejte ani po dvaceti plzničkách.10%. ()

Reklama

kajas 

všechny recenze uživatele

Velice by mě zajímalo, co za účinkování v téhle... věci Langmajerovi, Chýlkové a paní Janžurové slíbili. Jestli populární a skutečně dobré herce zaujala možnost vyzkoušet si remake francouzské komedie, nebo spíš možnost totálně se odvázat a improvizovat na vděčné téma milostného trojúhelníku. Tohle přece nemohlo mít opravdový scénář. Tak amorální bizár, že jsem se několikrát zasmála nahlas. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Nemuselo to tak dopadnout, ale dopadlo. Proti lehkým vztahovým komediím nemám nic, často odpouštím prvoplánovost, jednoduchost, beru to jako odpočinkovou disciplínu. Tady bylo z čeho vařit, námět nebyl zlý, obsazení fajn, ale výsledek nedopadl. Režijní a scénáristické tlačení na pilu do čehosi, na co se mi nechtělo dívat. Závěr na ránu. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem podle ukázek očekával nějakou primitivní blbost, možná i proto to nebylo až tak zlé. Lehký oddechový děj mne zaujal a v mnoha případech i pobavil. Dlouho jsem proto zvažoval 3 hvězdy, to co však fungovalo končí někde v polovině a konec byl tak odflaknutý (retardovaný), až jsem se nakonec rozhodl jinak. Nebudu zabíhat do detailů, ale nejen že by normální člověk v žádném případě nedokázal tak dlouho předstírat postižení pod drobnohledem svých nejbližších, ale zajisté by nějakým trapným výstupem neoblbnul doktory v nemocnici. 45% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • Při závěrečných titulcích hraje píseň „Mrtvej chlap“, kterou nazpívali Jiří Langmajer a Marta Jandová. Její text napsal režisér a upravovatel původního francouzského scénáře Petr Zahrádka. Další použitou písní je krátký úryvek „Okno mé lásky“ od Petra Jandy a kapely Olympic. (noelcoward73)
  • Film je remakem francouzské komedie Garde alternée (2017). Režisér Petr Zahrádka si původní scénář pouze poupravil. Oba filmy mají i podobné plakáty. (Bernyz)

Reklama

Reklama