Reklama

Reklama

Chlap na střídačku

Trailer 2

Obsahy(1)

Již patnáct let št'astně vdaná Zuzana jednoho dne zjistí, že má její manžel Jiří delší dobu poměr s jinou ženou. Zuzana neváhá a rozhodne se svou sokyni Lenku navštívit a učinit jí tak trochu netradiční návrh. Její plán je přímo skandální. Navrhne jí totiž, že si rozdělí péči o Jirku a udělají z něj tak chlapa na střídačku. Lenka nakonec souhlasí a obě ženy představí tento nový způsob života Jirkovi. Tedy spíše ho postaví před hotovou věc. Co se všem zdá zpočátku jako perfektní plán, tedy jeden týden se svou ženou, ten druhý zase s milenkou, se nakonec může ukázat jako noční můra pro všechny. (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (227)

VeeDee 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vcelku baví... Člověk čeká, co se z toho vyvrbí... V půlce filmu to však začne padat do trapnosti, nelogičnosti... A ten konec? To má být jako co? Jako kdyby sám autor netušil, jak to má vlastně dopadnout... a když ho to přestalo bavit, tak to prostě takhle divně utnul, jakože to bude děsně vtipný. A není. No, jednou a dost. A doporučuju k tomu láhev vína. Možná radši dvě. :-) ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Na Langošovy trampoty se vždycky rád kouknu, ovšem poprcávání už bylo dost. Bohužel jedna z těch trapnějších českých komedií, u kterých jsem se párkrát zasmál, ale mnohem častěji mi bylo studno. PS : Takřka většina herců tu má velmi nedůstojné role...50% ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Langmajer podvádza Chýlkovú so Žáčkovou, pritom paradoxne Chýlková vyzerá asi dvakrát lepšie než mladšia milenka. Už som sa bál, že labužník Langmajer skočí aj na Janžurku. Samozrejmosťou musí byť zakomponovanie homosexuálnej postavy do deja lebo to je IN a hihihihahaha také vtipné! Pritom je to len dehonestácia inej orientácie, pretože normálny človek sa nedefinuje len svojou sexualitou a nekričí na verejnom priestranstve, že konečne bude šukať. Veď to nie je normálne ani u heteráka. Dostali sme ďalšiu domácu „komédiu“, ktorá je celá postavená len na nevere a sexe. Najhoršie je, že texty so sexuálnym podtónom už dávajú deťom – čo je na tom vtipné, že 5-ročné decko sa pýta otca či bude „strkať pindíka do pipinky té paní“? Ale zjavne si to svojho jednoduchého diváka nájde. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem byla hodně zvědavá. Ze začátku to bylo celkem i vtipné, ale s postupem času se to zvrhlo v jednu velkou trpanost. Původně jsem si myslela, že se manželka manželovi chce dost zákeřným způsobem pomstít. Byla jsem brzy vyvedena ze svého omylu. V podstatě jsem pak čekala na to, co jedna nebo druhá Jirkovi provede. Bavila jsem se poznáváním míst, kde se v Praze natáčelo. Konec filmu mě nepřekvapil. Dvě hvězdy dávám za odvahu herců jít do takového filmu jako je tento. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Potenciálne zaujímavý námet, na ktorom sa dala postaviť vcelku slušná dramédia. Avšak po prvotnom záujme ohľadom dôvtipnej zápletky sa z toho vykľula poriadna trápnosť, ktorá miestami pôsobila totálne infantílne a prihlúplo. Až som zostal zarazený, že z takéhoto námetu sa stalo napokon poriadne trápne teátro, ktoré pôsobilo maximálne iracionálne - a to z pohľadu všetkých zainteresovaných. Sem tam nejaká dobrá hláška, občas vtipná scénka, ale z celkového pohľadu to bolo dosť mizerné (presne ako už napovedá samotné hodnotenie). Myslím si, že s daným námetom sa dalo oveľa lepšie pohrať, potenciál to malo rozhodne oveľa vyšší. 1* ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • Film je remakem francouzské komedie Garde alternée (2017). Režisér Petr Zahrádka si původní scénář pouze poupravil. Oba filmy mají i podobné plakáty. (Bernyz)
  • Knihkupectví, kde pracuje Lenka (Lucie Žáčková), skutečně existuje. Nalezneme ho v Praze na rohu Ostrovní a Mikulandské ulice. (rakovnik)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno