Reklama

Reklama

1BR

  • angličtina 1BR: The Apartment
Trailer 1

Obsahy(1)

Po smrti svojej matky sa Sarah (Nicole Brydon Bloom) presťahuje do Los Angeles, pretože už nevydrží žiť s otcom, ktorý jej matku podvádzal. Pošťastí sa jej nájsť komunitu s príjemnými susedmi a jediným problémom sa zdajú byť podivné zvuky, kvôli ktorým v noci nedokáže spať. Všetko sa mení vo chvíli, keď niekto z jej susedov zistí, že si napriek zákazu Sarah so sebou priniesla svojho domáceho miláčika. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (79)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nepěkný a velmi znepokojující pohled do zákulisí jednoho bytového komplexu. Nebudu případně nic moc dále prozrazovat. Tyhle na první pohled zase ne moc průhledné hry kočky s myší mám velmi rád. Invitation kdysi v mém případě bodovalo ještě více, ale tady je zase možná ještě lépe zachycena destrukce člověka a jeho individuality. O horor se sice nejedná, spíše o temný thriller. 70% ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

To je hrozne,ked clovek stretne ludi,komunitu,co im zjavne je*e v hlave a v tomto filme to mozete vidiet,co to moze vsetko sposobit,namet vyborny,to treba uznat,ale prevedenie trosku nudne,skoda,ze sa tam viac nepritvrdilo,ale zase zaverecna dvadsatminutovka bola uz podla mojho gusta,potesila aj hlavna hrdinka,ktora bola velmi sympaticka a koniec bol tiez zaujimavy,takze styri slabsie hviezdicky...:-) ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nijak objevné drama o sektě s příšerným vizuálem. Sarah se chce osamostatnit, a tak přijede do Los Angeles, najde si úřednickou práci a po velmi krátké době se stěhuje z motelu do vlastního bytu. To ovšem netuší, že všichni ti milí usměvaví sousedé jsou členy pošahané sekty a že její roztomilý spolusoused skrývá pod maskou zcela jinou tvář. Horor ne, i když dojde na pár hřebíků, bodec i pistoli, thriller tak trochu, hlavně v posledních deseti minutách. Bloomová je sympatická, komuna slizká, závěr otevřený. Na jedno podívání dobré, jinak ale žádná bomba. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Po smrti matky a roztržce s otcem přijíždí Sarah do LA hledat nový začátek. Najde si práci a krátce na to i ideální bydlení v bytovém centru obývaném vstřícnou komunitou. Jenže není všechno zlato co se třpytí a celkem záhy je jasné, že s bytem i lidmi je něco špatně. V souvislosti s hororem se dá mluvit snad jen o scéně s hřebíky. Nečekejte ani houstnoucí atmosféru a dávkované napětí. Za to se ale dočkáte celkem působivého psychoteroru a velice šikovně zakomponovaného orwelloského podtextu. A to mě dohromady hodně bavilo. Co vytknout není ani hercům a doufám, že Nicole Brydon Bloom ještě v budoucnu ukáže, co v ní je. Zatím vypadá hodně slibně. 80% ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Tohle mělo hloubku, pyčo !! Kdo ještě nemá úplně vymletej mozek si nemohl nevšimnout jasné podobnosti se současnou situací v ČR kdy národu (hlavní hrdince) je tak totálně gumována hlava a tak neskutečně dáváno přes píču všemi možnými způsoby od Babiše a zblitku vlády (vůdce a sousedi), až si nakonec lidé (hrdinka) myslí, že vše je opravdu pro jejich dobro a to, že jim někdo diktuje každý krok v životě a nedovolí jim mít se dobře, je vlastně v pořádku. Rozdíl mezi ČR a hrdinkou je ten, že hrdinka nakonec procitla a udělala to, co by měl udělat národ. Ale mně je to u prdele, já naštěstí oVčan ČR nejsem, jen mě ta shoda praštila do mojich šikmých očí. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama