Reklama

Reklama

Pouze zvěř

  • Francie Seules les bêtes (více)
Trailer 4

Pohřešuje se žena. Po sněhové bouři bylo její auto nalezeno na cestě na náhorní plošinu, kde se snaží přežít jen několik odlehlých farem. Zatímco policie nemá žádné stopy, pět lidí ví, že jsou spojeni s jejím zmizením. Všichni mají svá vlastní tajemství, ale nikdo z nich netuší, že celý příběh začal daleko od této hory bičované zimními větry, na jiném kontinentu, kde neustále svítí slunce a kde chudoba nebrání touze určovat své vlastní zákony. (Cinemax)

(více)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (47)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Jeden velký uzavretý kruh postavený na náhode, zákone schválnosti a ľudských povahách. Za začiatku poriadne zvrátené, neskôr prekypujúce nudným podaním a veľmi pomalým tempom. Nakoniec, keď sa tie príbehy spoja, dá to logiku a prinesie to aj pochopenie, prečo to bolo tak natočené. Nemal som titulky k chatu, takže neviem o čom sa bavili, dalo sa len domýšľať. Film, na ktorý sa treba sústrediť, inak nebude dávať zmysel. Pozor teda na to, s kým si píšete. 3 z 5 ()

katmandzoo 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý počin, ktorý spôsobom, akým je vyprávaný, do istej miery pripomína film Memento. Príbeh je vyskladaný ozaj pútavo a s pribúdajúcimi minútami vysvetľuje, ako pekne do seba jednotlivé scény zapadajú a čo spája hlavných protagonistov. Ak by nebol záver tak klišoidný a predvídateľný, tak asi dám plné hodnotenie. Takto "len" služných 4/5. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Zaujímavo dramaturgicky premyslený film. Samozrejme každému ihneď napadne Babel a netreba si asi nahovárať, že nebol pre Molla hlavným inšpiračným zdrojom. Nielen teda prepojením príbehov, ako ich poznáme u Iňaritua, ale aj globálnymi problémami. Témy sú zrejmé, dominuje tu nevera a klamstvo vo všeobecnosti a ide ako o príčiny, tak aj následky chovania postáv. Môžeme sa pozastavovať nad extrémnymi náhodami, ale aj tie sú vlastne témou a dokonca aj explicitne priznanou, ak budete dávať pozor. No a môžeme sa pozastavovať aj nad naivitou štyridsiatnika pred počítačom, ale asi bude lepšie si túto mozaiku užiť a zbytočne nebrblať. Má sa čím odmeniť, i keď nejde o žiaden zázrak. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Kdyby ta první půlka se nehledala a nevypadala tak jak vypadá,tak dávám klidně i plnou palbu.Protože příběhy jsou samozřejmě propletené,ale to člověk zjišťuje až postupem a třešinka na závěr je celý příběh s názvem Marion.To je přímo lahůdka filmařského řemesla,který spíš dramatizuje o parník někam jinam,než možná snímek chtěl říci.Takhle skvěle udělaný průřez síťového teroru na mužský city jsem dlouho neviděl.Vlastně to má přesah i života dneška,kdo vlastně vězí v tom virtuálním pozlátku,který je na druhý straně.A on frajer z Afriky :)Za tohle tleskám,protože pak to krásně navazuje na kompletní příběh,který je protkán řadou náhod.Jen říkám škoda začátku,protože to člověka úplně nerajcuje,až se může zdát,že vlastně vidí lacinou kriminálku se zvláštním případem,ale od Marion doopravdy snímek nabere obrátky a je z toho vlastně úplně jiný film.Sice úplně se vykašle na pár postav,které úplně z filmu zmizí,ale konec krásně lakonicky ukáže,že i chlap může být dobrým kumštýřem:)85% ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Od první minuty neskutečně vymyšlený každej kousek příběhu.. Samozřejmě jsem vůbec nechápal ale postupem času to začíná dávat smysl.. :) klobouk dolů před tím kdo tento scénář vymyslel.. Opravdu Husarsky kousek.. Až do konce jsem čekal jak to dopadne.. V rámci žánru ultrapromysleny thriller jednoznačně 100% hodně dlouho jsem neviděl něco takhle promyšleneho a dotahnuteho do konce.. Celé 2 hodiny je se na co koukat a o čem přemýšlet :) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo od 10. ledna do 22. března 2019 ve Francii v lokalitách Florac, Sète, Causse Méjean, Bédouès-Cocurès, Montbrun a Meyrueis. Dále se točilo v Abidžanu (Pobřeží slonoviny). (GASTON73)

Reklama

Reklama