Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cole Turner je internetová celebrita s miliony sledujících na vlastním kanálu „Únik z reality“. Často natáčí živá videa a všechno zveřejňuje na Youtube. Na oslavu desátého výročí svého kanálu se Cole, jeho přítelkyně Erin a přátelé Dash, Samantha a Thomas vydali do Moskvy, aby se zúčastnili únikové hry, kterou Dash zorganizoval s pomocí Alexeje Koslova, bohatého ruského Coleova fanouška. V Moskvě se setkají s Alexejem a stráví večer v pochybném klubu. V den spuštění hry vezme Alexej Coleův telefon a připojí ho k sledovacímu systému, aby jej mohl živě vysílat pro jeho fanoušky. Alexej varuje skupinu, že úniková místnost je extrémní a nepředvídatelná. Co je reálné? Jak přežít a uniknout? (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (86)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Za mě rozhodně nejlepší "únikovka", kterou bych si klíďo zopakoval v kině. Follow Me, mi připomenulo jak SAW (pasti a úkoly) tak HOSTEL (mučení). Prostředí a atmosféra vězení bylo naprosto dokonalé, nechybělo napětí, jen škoda, že už tady nedošlo k nějaké šťavnaté smrti (nepočítám hledání klíče v břiše mrtvoly, ale scéna to byla skvělá) a jelikož jsem rozmazlený, tak i mučení za mě mohlo být brutálnější, když už teda + tu chyběla nějaká čuňačinka, pěkných holek na párty bylo dost =) Finále (trošku inspirace ve slavném Thrilleru s Douglasem) jsem neprokoukl, nebo spíš jsem ani nechtěl, protože sledování jsem si užíval, relaxoval a bylo mi v celku jedno kdo, co a proč, takže jsem byl mile překvapený, jak to vlastně celé skončilo. Jo, za mě paráda, krásná čtyrečka. (483. hodnocení, Full HD) ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Toto mohol byť posledný film na ktorý som zašiel do kina pre prvou vlnou kupónovej privatizácie (alebo pandémie nám starším sa to už nejako pletie) ale na moje vlastné šťastie nebol. Nesympatické postavy, vykradnutý dej z iných filmov, bububu Rusko a tak neskutočne nečakaný koniec že prekvapil iba režiséra (samozrejme ani jeho nie, lebo toto čakal asi každý) iba podčiarkli neuveriteľne slabých úvodných 26 minút počas ktorých som mal chuť film vypnúť. Ďalší výstižný komentár grizly007... ()

Reklama

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Hned na začátku tam nějací jůtůbeři (ano, tak je píši, nic lepšího si nezaslouží) řvou jak debilové. Dozvídáme se, že letí do Moskvy, aby tam absolvovali nějakou zvláště vymakanou únikovou hru. Doufal jsem, že tam všichni chcípnou, a to pokud možno co nejbrutálněji. Už dlouho mě žádné filmové postavy neštvaly tak intenzivně jako tahle partička. Naproti tomu scény z ruského života (milionářský synek s ochrankou, luxusní zábavní klub) byly pěkné. Zdalipak to v Moskvě opravdu takto vypadá? Dění v únikové místnosti nabralo trochu nečekaný spád. Inu, existují i ruští jůtůbeři a také touží po sledovanosti. Jejich američtí kolegové pro to však nejeví pochopení. Gore bylo málo a odehrávalo se hlavně ve tmě, takže nebylo prakticky nic vidět, a ten americký jůtůber, co mě tak iritoval, nakonec zřejmě vyvázl živý. V rámci plejády filmů na téma únikových místností bych toto dílo označil za slušný průměr. ()

Najt 

všechny recenze uživatele

Kdo říká, že escape room byl lepší tak se plete. Zaprvé tohle je v úplně jiném stylu, spíš mix SAW, The Game a Hostel, kdežto Escape room je spíš parodie na The Cube, která byla mnohem lepší. A za druhé hlavní hrdina tady konečně trochu uvažoval a konec byla taky překvapivý, ikdyž trochu čekaný a připomněl mi trošku konec The Mist. Nicméně atmosféra se hodně povedla, napětí by se dalo krájet, je to pěkně natočené a já jsem byl překvapený. Za mě skvělý film. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Niečo podobné ako minuloročné Escape Room, ale tu sa to potom tvorcovia snažili uhrať cez gore a niečo na spôsob online prenosu na Dark Webe. Follow me mi prišlo lepšie ako spomínané Escape room, pretože tu to šlapalo, reálne to bol zaujímavý thriller. Horšie to bolo s gore a druhou polkou, pretože nápad skvelý avšak po krvavej stránke slabota. Keby to bola väčšia rezničina šiel by som na plný. Koniec má jeden skvelý zvrat, avšak ja som niekde videl niečo podobné tak som presne vedel ako to dopadne. U mňa silnejšie 3*. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (6)

  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA) a Moskve (Rusko). Natáčalo sa od 29. augusta 2018 a skončilo 1. októbra 2018. (Arsenal83)
  • Do závěrečných titulků je vloženo ještě několik scén. (pornogrind)

Reklama

Reklama