Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anděl Seth se svěří příteli, že lidem závidí schopnost prožívat radost i bolest, vnímat chutě či doteky. Zanedlouho má pocit, že ho lékařka Maggie Riceová, která na operačním sále marně bojuje o život pana Balforda, na okamžik zahlédla. Jeho pokusy uklidnit ji ani dotyky však žena necítí. Seth stále sleduje Maggie, která se nepřestává trápit nešťastnou operací. Jednoho dne ho ale žena zahlédne, a dokonce ho osloví. Oblíbeným místem andělů je knihovna, a právě tady se Maggie opět setká se Sethem, jenž ji upozorní na svou oblíbenou pasáž v Hemingwayově knize. Stráví spolu příjemné chvíle, které Maggii přinesou tolik potřebný klid na další operaci. Pacientem má být poživačný pan Messenger, který k Sethově překvapení vycítí jeho přítomnost a řekne mu, že se ještě nechystá zemřít. Také býval andělem, ale z lásky k současné manželce se rozhodl být člověkem… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (508)

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Každý má nějaký ten film, pro který má slabost, ale stydí se to přiznat. Nemám rád romantický filmy, ale tohle je vyjímka. Velký podíl na tom má režie, soundtrack, který vždy pohladí, ale hlavně Nicolas Cage s Meg Ryan, mezi nimiž skvěle funguje chemie. Pro mě to má prostě své kouzlo anděla, ikdyž je to sebevětší kýč... ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Americká romantická verzia filmu Nebo nad Berlínom. Dojímavý film s farebnými scenériami, no bez atmosféry pôvodného filmu. S hercami Ryanovou a Cageom to bol proste taký komerčnejší variant pre neznalého diváka. Neviem, či som chladný človek, ale mňa to nezobralo a nepovažujem to za nejakú romantickú nádheru. Ako celok to ujde, no moje výhrady sú oproti tým v origináli väčšie, aj keď z Berlína do Los Angeles, to bolo trefné, škoda len, že to mesto také skvelé nie je. Neviem, ja som si podstatné zobral už pri origináli a toto bol pre mňa klasický prikrášlený prídavok. ()

Reklama

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Teda tohle je fakt nefér, bůůůů.... :-( (A ještě se k tomu pojí ono závěrečné "For Dawn", což je věnování tragicky zesnulé producentce Dawn Steel, která se bohužel kvůli nádoru na mozku nedočkala kino-premiéry...) Nicméně zpracování poměrně tradičního hořko-sladkého příběhu o lásce a životě se zde dotýká téměř andělských výšek :-) Meg Ryan ve své nejlepší době a Nicolas Cage ještě s poměrně bujnou kšticí, navíc parádní soundtrack se skvělým songem od Goo Goo Dolls a neméně dobrou skladbou od Alanis Morissette. 9/10! ()

Lucjen 

všechny recenze uživatele

Nicolas Cage - Meg Ryan. Veľmi zvláštna dvojica. No ako si na nich zvyknete(a že to netrvá dlho), zažiari na vás iskrenie medzi nimi. Aj keď Cagea ho poznám skôr ako akčnú postavu, ani tu sa nestratil. Navyše mám rada témy o anjeloch. Nevidela som Wings of Desire, takže neviem, aké hodnotenie by bolo po zhliadnutí. No za seba môžem povedať, že film bol naozaj krásny. Dokonca ma mrzí koniec, tomuto by som happyend nie odpustila, ale dopriala. No myšlienku film nestratil ani po zvrate. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ale jo, je to pekna romantika. Nastesti to neni moc komedie, ale spis fantasy a drama, coz je jedine dobre. Pribeh je sice vicemene klasickej, ale diky pritomnosti andelu rozhodne zajimavej. Jeste bych ale chtel videt film, keryho je tohle remake. Mozna by filmu neuskodila kratsi stopaz. Taky je fajn, ze konec nedopad klasicky, jak to v podobnejch filmech bejva, i kdyz mi prislo, ze ten zaver tu je takovejhle, aby se rozbrecelo co mozna nejvic lidi. Nejlepsi jsou sceny s andelama, jak stoji a kontrolujou Cage. Co se tyce hercu, Cage odvadi svuj lepsi standart a k Meg Ryan se docela hodi a spolu jim to slusne jde. Proste takovy klasicky, slusne natoceny romanticky drama se solidnima hercema, ale diky ty myslence s andelama se to dostava do slusnyho nadprumeru, takze to ty 4* da. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (27)

  • Když se Maggie (Meg Ryan) zeptá Setha (Nicolas Cage) čím se živí, tak odpoví, že je poslíček. V řečtině se řekne poslíček "angelos". (don corleone)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 78,7 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 198,7 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama