Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V tomhle svižném thrilleru plném akce spojí bývalý nájemný zabiják síly se svojí sestrou a problémovým teenagerem, aby se pomstil svému nevlastnímu bratrovi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Další   badassovský film v řadě a opět vcelku povedený. Španělsko mám v poslední době zafixované jako hájemství zdařilých thrillerů a hororů, ale jak vidno ani v akčním žánru se zdejší kinematografie neztrácí.  Zradili ho, zabili ho (špatně) a tak se vrací, aby se pomstil. Otřepané téma, které ale je-li podávané s gustem se nikdy neomrzí.  Ač je akce, zde zejména bojové umění, přestřelená, tak spíš připomíná poctivá akční béčka devadesátek než dnes populární až komiksem nasáklé "wickárny".  Krutosti a jisté pokleslosti se pak  Xtremo nijak  nevyhýbá, a tak tu umírají i nevinní, děti nevyjímaje. Kdo toto nemá rád, patrně to nevydýchá. Bitky jsou pak pochopitelně středobodem všeho a jsou svižné a funkční. Obzvlášť řezanice v garáži s různými nástroji i  součástmi karosérie se povedla. Jen to finále s katanami  mohlo být lepší a lépe skrývat nedostatky  všech zúčastněných. Silná trojka. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Že jeden z nejlepších akčních fláků, který jsem v poslední době viděl natočí Španělé, to jsem teda fakt nečekal. A co ten hlavní drsoň ? Kde takovýho boha španěláci vyhrabali ? Proti němu i Jasons Statham jen cukrovej dortíček pro ženský v coctail baru. Hrozná škoda, toho navýšení dějové zápletky o toho smetáka, protože jinak bych nevahál z pěti, byť Max byl asi výsledek dvou zamilovaných terminátorů, ale ty fighty, chorea, tvrdost, nápaditost, to teda wau.  No a Andrea Duro, chlapci, ta taky není marná, jen by jí to asi nechtělo nasírat. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Vykrádačka snad všeho možného, ale co. Je to natočeno svižně, kladný postavy jsou sympatické, záporáci fakt hajzlové, kterým je jedno koho zabíjí - důchodce, ženy, děti (zabití Leovo rodiny, bylo hodně silný) akční souboje jsou přehledné, jsou krvavé, občas i dost brutální, sem tam to bylo i vtipný (souboj v ruským clubu na záchodě), hudba parádní. Nemám skoro co vytknout, snad jen to, že smrt "Prcka" mohla být brutálnější, navíc vůbec bych si napoprvé nevšimnul, jak umřel. Každopádně příjemná, akční podíváná, kde stačí vypnout mozek a užívat si tuhle Španělskou jízdu, která se jim vážne povedla. Slabší pětka. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Španělé mají silnou filmovou produkci hlavně v rámci thrillerů a hororů. Zde se vydávají do vod béčkového akčňáku, soustředícího se na fyzické bitky. Má to své momenty a i přes viditelný mizivý rozpočet se bitky docela povedli. Všeho je bohužel málo a vyjma bitek je malý rozpočet hodně znát a bohužel to nijak nezachraňují po všech směrech nezajímaví herci. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Špaňelé by rádi měli svůj "like Wick" akční film a daří se jim to tak napůl.Akce je tu hodně a většina z ní není špatná a inspiraci již zmíněným Wickem nezapře,ale co naplat když zbytek je tak debilní,že by neobstál ani jako osmdesátková Segalovka.Někdy je to tak blbé,že se to pohybuje na hraně parodie a to evidentně nebyl záměr.Přitom lze natočit béčkový akční výplach,který je hloupý a přitom vlastně dobrý.Tohle ovšem není ten případ...40% ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama