Reklama

Reklama

Slečna bestie

  • USA Freaky (více)
Trailer 5

Kdyby Slečna bestie byla normální horor o řádění sériového zabijáka, roztomile naivní studentka Millie (Kathryn Newton) by se s velkou pravděpodobností stala jednou z jeho prvních obětí. Monstrum, přezdívané Řezník (Vince Vaughn), si ji také neomylně vyhlédne, jenže místo dalšího zářezu na pažbě si vinou jistého magického rituálu ze setkání s Millie odnese velmi nepříjemnou životní komplikaci. Pokud je ovšem slovo „komplikace“ pro situaci, kdy se ráno probudí v jejím těle, dostačující. Millie je na tom ještě hůř, musí se vypořádat s tím, že se z ní přes noc stal obtloustlý padesátník, po kterém jdou policajti z celé Ameriky. Navíc má jen 24 hodin na to, aby vrátila věci do normálu, jinak v tom chlapovi zůstane uvězněná navěky. Zatímco se Millie v Řezníkovi trápí a přemýšlí, jak z něho ven, Řezník v Millie si neskutečně užívá. Získal krytí, o jakém se mu ani nesnilo, a navrch k tomu školu plnou nic netušících studentů a studentek, kterými si může prakticky bez práce vylepšovat skóre. Protože koho by napadlo, že se v té naivce, jež byla dosud považovaná za šikanovaného otloukánka, skrývají neukojitelné vražedné sklony? (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 5

Recenze (163)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Po obou dílech Všechno nejhorší (hlavně teda dvojky) celkem zklamání. Od Landona jsem fakt čekal něco víc, protože svými předchozími dvěma filmy si laťku nasadil fakt vysoko a už jsem i měl pocit, že film od filmu bude lepší a lepší. No jo, ale to byla jen statistika, ne skutečnost. Freaky má úžasný nápad, který ale bohužel ve výsledku je jen klasickou teenagerskou komedií. Sice s poměrně normálními a sympatickými postavami, dobře využitým nápadem a sem tam povedeným humorem (ale na trapné scény dojde bohužel taky), ale chybí tomu něco navíc, to kouzlo, co měly oba díly Všechno nejhorší. Takhle je to fakt jenom lehce nadprůměrná teen komedie a Landon má rozhodně na víc. Navíc tohle mě docela nudilo. 3* ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Vaughn je podle očekávání velmi zábavný, řada (dospělých a občas velmi gay) vtipů je povedená, překvapí velmi solidní masakry (mám toho jako divák hodně za sebou, ale tak zdařilý deep throat s flaškou vína jsem v životě neviděl). Vlastně i mládež Vaughnovi zdařile sekunduje a nápad je všeobecně dobrý (podobně jako u režisérových předchozích hororových Hromnic). O hvězdu míň dávám nakonec kvůli místy drhnoucímu spádu, kazí ho postradatelné scény typu Vaughn v převlékací kabince. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Lahůdka. U takovýchhle filmů vždycky nostalgicky zavzpomínám na moje první vyvražďovací "horrory" z jednomužně dabovaných VHSek, zhlédnuté sem tam u kámošů ze třídy, kteří měli doma video (což měl v osmdesátkách málo kdo). Podobné žánrovky se mi asi nikdy neomrzí a mám pro ně nekritickou infantilní slabost. Prvoligově oddechový děj s mnohoslibnou zápletkou (psychopatický sériový vrahoun si prohodí tělo se zakřiknutou středoškolačkou), vytříbené vraždičky (vede stereobodný dabl rozlomenou tenisovou raketou a hned za ním deepthroat s lahví vína), spousta dobrých vtípků i hlášek... zkrátka scénárista by zasloužil pochvalu před nastoupenou jednotkou. Vincek standardně dobrý (jen ta jeho převtělená líbací scéna v autě s bojfrendem mi poněkud zvedla kufr) a ostatní herci taky v pohodě, nikdo mě neiritoval. Jen bylo možná trochu nešťastné obsazení hlavní role. Tedy holčina to byla pěkná, ale... právě že až moc pěkná. Odstrkovanou, šikanovanou a nepřitažlivou holku si představuju úplně jinak, tahle vypadala, že pravidelně opíchává celý fotbalový tým a v mezičase šikanuje ostatní spolužačky. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Snad to nejhorší, čím se může už tak hnusná a nesympatická pičinka doprasit k totální odpornosti, je frizúra „Sandra Farzekašová na lovu gádžů aneb Cigánska Barbína“. To znamená odkysličníkovat si hlavu na barvu pochcané slámy, a přitom zachovat černočerné, huňaté brežněvovské obočí. Inu, v dobrém hororu by to ohyzdná neherečka možná i zužitkovala, nikoliv však v přiblblé, povrchní, šablonovité, po sté omleté a ve zvratcích rozpustné demenci pro Instakokoty, kterou ze žumpy nevytáhl ani jako vždy skvělý Vónovic Vincek a jeho dokonalé buzerantské pobíhání. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Námet podľa mňa vynikajúci, hoci filmy so zámenami tela sme tu mali už habadej, ale v tomto štýle ma to nalákalo. Vince Vaughn podal mega výkon, ale ani slečna Newtonová a všetci okolo nej za nim nezaostávali. Hlavne je to dosť často vtipné. Mladému divákovi sa to bude určite páčiť, je to taký ideálny film do kina. Výborný casting + humor = zážitok, ktorý chcem dostať. A s jedným zahraničným názorom sa stopercentne stotožňujem: „Vince Vaughn hrá teenagerku lepšie než väčšina teenagerských herečiek.“ ()

Galerie (23)

Zajímavosti (12)

  • Film se měl nejdříve jmenovat „Killer Body“. To bylo změněno na „Freaky Friday the 13th“ a poté na finální název Freaky. (Kudly4)

Související novinky

Hororoví mistři spojí síly

Hororoví mistři spojí síly

19.11.2022

Když se ve filmovém byznysu řekne fúze, většinou z toho nepramení moc dobré zprávy, viz studio Warner Bros. Discovery. Ta následující by ale přece jen mohla být výjimkou. Produkční společnosti Jasona… (více)

Slečna bestie skromně vede v amerických kinech

Slečna bestie skromně vede v amerických kinech

23.11.2020

Hororová komedie Slečna bestie od studií Universal a Blumhouse s Vincem Vaughnem a Kathryn Newton v hlavních rolích sériového vraha a naivní středoškolačky, kteří si díky magickému rituálu prohodí… (více)

Poslední letošní snímky byly odloženy

Poslední letošní snímky byly odloženy

06.11.2020

Tak už je to víceméně oficiální. Ve zbývajících měsících letošního roku se nových filmů v kinech – tedy v případě, že by se vůbec nějaká otevřela – nedočkáme. Studio 20th Century Studios vlastněné… (více)

Reklama

Reklama