Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Těsně před Vánoci oznámí Ivaně (Tereza Kostková), která žije jen pro rodinu, její manžel Martin (Marián Miezga) věc, která jí zničí svátky, a o které ví jen jejich společná kamarádka Adriana (Dana Rogoz), rozvodová právnička. Ta se jako jediná z party nevdala a nemá děti. Žije sama, ale udržuje poměr se svým šéfem Filipem (Martin Hofmann). Další z party Ela (Andreea Vasile) je známá televizní moderátorka, která vede harmonický život s překladatelem knih Andrejem (Ondřej Sokol) a jejich desetiletými dvojčaty, no jej do doby než se nečekaně objeví její bývalá láska David (Ján Koleník). Partu uzavírá majitel restaurace Vláďa (Pavel Bartos), který se po rozvodě s Věrou (Soňa Norisová) podruhé oženil s mladší Broňou (Dominika Morávková). Po zkušenostech z minulého vztahu si nepřeje, aby jeho žena pracovala, tak Broňa dělá všechno pro to, aby se o jejích pracovních aktivitách nedozvěděl. Ela jí v tom pomáhá. Spleť tajemství, které mají mezi sebou nejen páry, ale i samotní přátelé, se začnou ještě víc zamotávat, když se na Adrianu obrátí manželka premiéra (Petra Vajdová) a chce svého muže (Jaroslav Plesl) opustit v čase předvolební kampaně… (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (145)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Občas si říkám, že být český herec může být celkem fajn. Nemusíte se nijak snažit, natáčení máte jen jako dovolenou, dostanete se na hory nebo k moři, chlastate a žerete a výsledek nikoho nezajímá, jen aby se to zaplatilo. A to se bohužel většinou stane. Další z nic neříkajícich českých produkt placementů, které jsou pro Ferencovou standardem. ()

Maraboy odpad!

všechny recenze uživatele

Od první minuty je to neuvěřitelně jako pěst na oko uměle nastrojená sračka, scénář je tupej já Agáty Hanychové status. Herecké výkony otřesné. Úplně mě sere, jak jsou ty vztahy v českých filmech vykreslené, protože přece krize a rozvod je jedna velká sranda. Jo, tohle je mířené na diváky Ulice a podobných sraček, kde si na tohle odskočí z kuchyně do kina, úplně vypatlaná ženuška s ještě mokrým hadrem v ruce. Vizuální stránka filmu k zblití, sníh dodělaný v postprodukci, vůbec celá ta kompozice vánoc vypadá jak reklama na vánoční tarif od T-Mobile. No a ze všeho nejhorší je zvuk, celý je udělaný v postprodukci a působí to, jak když dělá lipsync vaše 9 letá dcera na TikToku. Protože to celé zní,jak Mexická telenovela. Jo a Martin Hofmann is the new Langmajer ? Tak nějak nám začal po filmech poprcávat. Prostě další hovno z české dílničky. Za tohle by režisérka měla dostat prospěšné práce. ()

Reklama

PachoSK 

všechny recenze uživatele

Trapnučká komédia s príšeným dabingom. Keďže tu boli obsadení českí, slovenskí a rumunskí herci zjednotilo sa to do nejakej zvláštnej českej hatlaniny kde nepasovalo hovorené slovo s otváraním úst. Toto mi priam šklbalo sluch. Komédia by navyše mala byť aj o smiechu, to však za celé 2 hodiny neprišlo. Exteriérové zábery boli pekné, herci boli fajn, celé to však necvaklo a vznikol z toho prepadák ktorý zachránil len IMT Smile so svojim hitom Najkrajšie Vianoce. ()

Peabody

všechny recenze uživatele

ono si bohužel každá ... režyserka --- myslí, že napsat a natočit Lásku nebeskou je  brnkačka, prostě smíchám hodně postav, něco vztahů, Vánoce a k tomu premiér země. Ale ono se to musí umět, což nenastalo ani scénáristicky, ani režijně, spousta slušných herců vyšla naprázdno, několik neherců očekávatelněji taky, zvukaři by měli odebrat licenci a manifestačně ji spálit někde na náměstí (jsem si prosím vědom, že licence na zvuky nejsou). Místy to připomínalo Cimrmany - nejsem otec tvých dvojčat, jsem jejich prateta. Místy surreálné - Máte tady sklep? (na vládě nebo úřadu vlády, nevím) „Nedokážu bez něj žít.- Tak přinejhorším zemřeš.“ Možná by si měla Evita něco přečíst o dramaturgii a pointách a souvislostech děje. Když jsem uzřel, že se premiérovy děti učí čínsky, říkal jsem si, to je zajímavé, jakou to bude mít pointu, k čemu to tam, bude - satirický šleh že oportunní politik chystá děti na možnou světovou hegemonii?  Protičínská povinnost? Kritika porušování lidských práv? A ono ... nic. Ani Ujgur.  Ale schopnost sehnat finance na film, to se tedy klaním. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Třetí filmová spolupráce Ferencové a Urbaníkové na téma vztahy - čili každý spí s každým, rozvod je běžné řešení problémů a všichni žijí život vyšší střední třídy, jinak by se dalo hrát najdi deset rozdílů. Všechno nebo nic (2017) mi přišlo aspoň svěží a zábavné ( podpořeno pozitivní muzikou ) Příliš osobní známost (2020) byla nekoukatelná tragédie a tohle je prostě jen nesrozumitelný pel mel, na který se díky kvalitnímu obsazení a vizuálu nebolí koukat. Minule Srbové, dneska Rumuni... ale jo koukat na neokoukané tváře se dá koukat. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v Bratislavě a v obci Malé Borové (Slovensko). (SONY_)
  • Scéna v sále, kde se nachází klavírní křídlo Petrof, se natáčela v hotelu Imperial v Karlových Varech. (soarka)
  • Premiéru filmu na televizní stanici TV Nova sledovalo přes 659 tisíc diváků starších 15 let. (rublik05)

Reklama

Reklama