Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (1 184)

plakát

Godzilla x Kong: Nové impérium (2024) odpad!

Digitální bordel na kterém vše stojí a bohužel s ním i vše padá. Slátanina ve stylu pejsek a kočička pekli dort jen s větším rozpočtem.

plakát

RRR (2022) 

Začínám přicházet na chuť těmhle indickejm řežbám. V současné záplavě více méně stejných akčních filmů se stejnou choreografií je tohle absolutně něco jiného, šíleného, ale už opravdu dobře natočeného a i digitální efekty nejsou moc pozadu. Chvílemi jsem opravdu koukal s otevřenou pusou co to je za šílenosti, ale ve výsledku jsem odcházel se silnými pocity a úsměvem na rtu.

plakát

Hrozba smrti (2024) 

Když chci slušné nenáročné akční béčko, je Road House přesně ten film, který si pustím. Na nic si nehraje a je to prostě hodně slušná řežba navíc s příběhem na pozadí a McGregor tomu dal také pořádnou šťávu a to ho jinak jako zápasníka vůbec nemám rád. Ale z té choreografie je vidět že je více reálná a syrová a to je dobře, v záplavě nesmyslných akčních filmů které jsou postaveny úplně na hlavu co se týká choreografie akčních scén.

plakát

Jeden život (2023) 

Říkal jsem si, jak tohle chtějí natočit tak, aby to  bylo zajímavé a poutavé. A ejhle, ono se to povedlo, film mě od začátku vtáhl, zaujal a dojal. Pro mě velké překvapení.

plakát

Napoleon (2023) 

Film na kterém je vidět velký rozpočet, má krásné bitvy a i herecky zvládnutý na jedničku, ale jako celek mi prostě nesedl a podruhé bych si ho nepustil.

plakát

610 metrů nad zemí (2022) 

Slušné hezky natočené napínavé drama jak má být. Rozhodně film který neurazí.

plakát

Smysl pro tumor (2024) (seriál) 

Perfektní strastiplné vyprávění, které mě hodně naučilo...

plakát

Halo (2022) (seriál) 

Hru jsem nehrál, ale vím o co jde. Seriálové zpracování není špatné, ale čekal jsem mnohem víc.

plakát

Marvels (2023) 

Mé klasické hodnocení, digitální bordel nadřazen úplně všemu. Ne tudy cesta fakt nevede.