Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Pohádka

Recenze (91)

plakát

Nebezpečná chůva (2017) 

Námět není úplně špatný, ale scénář odfláknutý a poslední třetina dělá dojem, že už to chtěli mít za sebou. Stopy, které nechávala unesená holka, by nikoho nikam nenavedly. Urputnost matky jistě ocení každý kdo někdy navštívil toitoiku, takovou dobu v ní hledat načmáraný vzkaz, všeho se dotýkat a klidně dýchat nosem i pusou, klobouk dolů.

plakát

O trpaslíku Nosovi (2021) (TV film) 

Německé pohádky jsou převážně příšerné, ale tohle je odpornost. Hodnotit nebudu, je mi fyzicky nevolno.

plakát

Dostaňte Gottiho (2023) (seriál) 

Přehlídka mafiánských psychopatických ksichtů. Lidí schopných všeho. Někdy fandím záporákům, tady ne. I po letech namachrovaní, přesvědčeni o své dokonalosti. Tady jsem měla radost z každého úspěchu vyšetřovatelů.

plakát

Vetřelci a lovci (2009) (seriál) 

Věřím, že příběhy, které sloužily jako námět, byly opravdu silné. Ovšem pan Renč dokázal, že i dobří herci hráli tak mizerně, že to bylo k smíchu. Moje hodnocení padalo, padalo, až spadlo do odpadu.

plakát

Zdání klame (2023) odpad!

Noooo, co na to říct? Takhle to dopadne, když touha býti hercem, potlačí veškerou soudnost a sebereflexi.

plakát

Hříchy pro diváky detektivek (1995) (seriál) 

Škoda, že neotěhotněla i paní Veškrnová, tímto se omlouvám paní Zlatě za přílišnou kritiku, na nana na...

plakát

Kvíz Jaromíra Soukupa (2023) (pořad) odpad!

Věděla jsem, že to bude strašný, ale až takhle? Uhekaný a upocený Soukup, který položí otázku z prvního stupně základní školy, sám hned odpoví a ani soutěžící, zřejmě nahnáni do studia pod pohrůžkou smrti, netuší, jestli je to otázka soutěžní. Zmateně berou do ruky pastelky, dívají se po sobě a k únikovému východu a váhají jestli mají na připravenou čtvrtku smolit odpověď. Na konci jeden (nevím jak a proč) vyhraje a Soukup ukáže cenu s nabídkou, že jestli dámskou kosmetiku vyhrávající muž nechce, může ji vyměnit za něco mužnějšího. V tomto okamžiku, šokovaná z té zábavy a zajímavostí zaregistruji značku kosmetiky Mademoiselle Agathe a ještě se dozvím, že je to cena za 3 tisíce. To je na frťana a velkýho.

plakát

Big Mäck: Gangsteři a zlato (2023) 

Odporný, tlustý a namachrovaný Němec, podle mě zbytečný dokument, snad nikdo nevěří, že je nevinný.

plakát

Koko ve varu (2023) (pořad) odpad!

Co to je? Tu nehezkou, rádoby vtipnou, paní Koko neznám. Dvojsmyslné " vtipy", čumění do kamery, kroucení se a nucený dlouhý smích. Podivní hosté a k tomu nás Noid učil dělat dřepy. Strašný.

plakát

Večírek (2021) odpad!

Úspěšná divadelní hra...hm, tak co funguje na divadle, nemusí ve filmu. A za mě tedy opravdu ne. Bez humoru, děje. Jednou jsem se křečovitě zasmála a to jen tomu, že jsem ochotná to dokoukat.